AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yapmayın. Takılar her şartta sizin hakkınız.
Eşinize eğer anlaşmalı boşanmayı istiyorsan takılarımı getir, yoksa iki sene mahkemede sürünürüz ama ben hep takıları hem daha fazlasını alırım deyin.
20-30 bin ciddi rakam hiçbir şey yapamıyorsanız ortalık düzelince bir yurtdışı tatili yapar gezer tozar efkarınızı dağıtırsınız.

Erkeklerle kadınların bu sureci çok farklı geçirdiklerini okudum erkek en basda anlamiyor ama sonrasında derin acı çekiyormuş.. Umarım geç olmadan anlar yaptiginin hatasını hakkımızda hayırlısı olsun

ahh canım bakma sen onun mutlu olduğuna 1 ay sonra başlar onun ayrılık acısı öyle köpekler gibi pişman oluşu benim eşimde çok mutluydu okadar mutluyduki kararı net ve boşanmak istiyordu şimdi köpekler gibi pişman bekle ve izle sadece 1 ay sonra bu yazdığımı unutma mum olacak mum

Canım, benim 1 ay gibi vaktim yok, 8 gün sonra mahkeme var

Üzüldüm.
Ama sizi istemeyen insan için çabalamak çok zou olur. O sizi istemiyorsa neden hala üzülüyorsunuz? Bırakın birazda o düşünsün. Böyle bi adamla ayrılığınıza sevinin derim. Allah yar ve yardımcın olsun.

Canım, benim 1 ay gibi vaktim yok, 8 gün sonra mahkeme var

Mahkemeye kadar hiç iletişime geçme o şu an durumun girgirinda bence. O da pişman olacak. Mahkeme gününe kadar arama ihtimali var. Hadi hiç aramadi diyelim. Mahkeme günü hakime ben biraz daha düşünmek istiyorum dersin. En azından eşine biraz daha zaman tanımış olursun. Inatlasarak ayrılıp pişman olmayan yoktur elbet. Ama bu işler çocuk oyuncağı değil eşin en azından bunu tatmış olur.

Boşanma gününe 8 gün var ve muhtemelen boşanacaksınız çünkü eşiniz şuan gayet mutlu ve sizi hiç aklına getirmediğini söylüyor belli ki sorunlarınız konuşularak düzeleceğe benzemiyor. Sizin için en iyisi önünüze bakmak

Hiç üzülmeyin siz onun hayatında yemekten temizlikten mi ibarettiniz ki "yemek yapıyorum temizlik yapıyorum hiç aramıyorum" diye kendi kendini mutlu ediyor.Böyle biri için üzülmeye değmez.Acınızı çekin ama kendinizi de çok bırakmayın bi köşesinden tutunun hayata Ve asla da barışmak için adım atmayın sizin adım atmanızla uzlaşılacak bir evlikten bu saatten sonra size hayır gelmez Ben hep Allahın bedensel güç olarak eksik bıraktığı kadınları ruhsal olarak erkeklerden daha güçlü yarattığını düşünüyorum siz de silkelenin ve hayatınızı -belkide sıfırdan yeniden kurun

Konu sahibi bak lütfen bu sürecte cok duygusal davranip maddi haklarindan vaz gecme. Suanda sana bunlar önemsiz gibi geliyor "benim yuvam yikilirken onlari mi düsüniyim" diyorsun ama en gec bir kac ay sonra kendine geldigin zaman kendini enayi gibi hissetmeye baslayacaksin ahanda yazdim buraya. Pisman olursun dinle bizi

Diğer konularını da okudum geldim. Çok üzüldüm öncelikle Allah yardımcın olsun.

Yalnız maddi haklarından vazgeçme. 8 gün sonra mahkeme olması demek boşanacağın anlamına gelmiyor. Bitmesinin de usulü vardır. Dinimizde de kadının evlilikten sonra mağdur olmaması için mehir/mihir vardır.

Kurduğunuz evde, düğün takılarında senin de halkın var. Çalışıyor olman bunlardan vazgeçeceğin anlamı taşımasın. Şimdi bile adamın mutluluğu seni mahvediyor.Ayrılınca senin bıraktıklarınla Sefa mı sürsün yani? Evlilik çocuk oyuncağı değil maalesef, evliliğini yürütemeyip çocuk gibi herşeyi ailesine yetiştirip sana bunları yaşatıyorsa ayrılırken de elini taşın altına koysun bu adamların bu rahatlıklarına deli oluyorum.

çalacağım hiçbir kuruş senin bu acılarını geçirmeyecek evet. Fakat hakkın olanı ona hibe etme. Anlaşmalı boşanmamanı tavsiye edebilirim ancak. Lütfen sağlıklı düşünmeye çalış.
O imzayı attığın anda bağlarınız kopacak ve haklarından feragat etmiş olacaksın. tek bir imzadan bahsediyorum. İyi düşün.

Merhaba,

O kadar yoruldum ki o kadar üzüldüm ki, sadece hissiz olmak istiyorum, evet haklısınız haklarım var emeklerim var, ama inanın gözüm görmüyor, evet belki şimdi görmüyor, bir erkek olarak onun bunu düşünmesi gerekiyordu, benim düğün takılarımı bileziklerimi alıp sakladı sonra bana sattım dedi, öyle bir aileki para için bana her iftirayı atabilirler, inanın gücüm yok, o aile ile ilgili bişey duymaya mecalim yok ve inanın şu hayatta en çok anne olmayı istedim, olamadım,, yaşım 36 ve eşim bu hayalimi benim elimden aldı, belki diyorum Allah büyüktür gönül kapısını açar bana annelik gibi kutsal görevi vermek için bir nasip olur diyorum, yani anlayacağınız ben bu dava için bu para için 1,5 2 sene mahkemelerde uğraşırken ç, çok az kalan annelik umudumu kaybetmek istemiyorum, belki unutum 6 ay sonra bilemem belki nasiptir, bilemem, ama ben inanıyorum ki, rabbim benim hakkımı ona bırakmayacak, ben ondan paraları takıları aldığım zaman mutlu olmam, ama Allahtan bişey geldiği zaman bu kızın hakkı çıkıyor demesini bilmem bana şükrettiricek,,

Ya ben sanki seni karıştırdım bir üyeyle.. onunda çocuğu vardı karışıyorlar diye evden ayrılmıştı falan nickiniz çok benziyor

Of Of eski konularına baktım da. Eşin doğuluymuş. Benimki de öyle. Seni iyi anlıyorum. Sürekli evi terk etmişsin, evliliğine üçüncü hatta dördüncü kişiler sokulmaz fakat bunu doğulular anlamaz çünkü onlara göre aile eş ailesi ve sülalesidir sizi iki kişilik aile görmezler.

Pişman olduğunuzu söyleyin böyle gurur yaparsanız bunu yapmadığınız için de çok pişman olacaksınız şu ana dek yaşadıklarınız gibi. Pişman olduğunuzu mutlaka söyleyin ki aynı pişmanlığı tekrar yaşamayın

Üzülmeye değecek bir şey yok zaten ortada evlilik yok. Dediğim gibi o kendi ailesiyle evlidir. Onlarda erkek ailesinden ayrı iş yapıp kendi ailem var derse dışlanır. Gelin kızınızı alın ne o evi başlarına yıksaydın

Öyleymiş maalesef, yuva kurdum diye sevindim ama ortada yuva olmamış hiç

Direk pişmanım demedim, ama böyle olmasını istemedim istemiyorum dedim, çok büyük konuştu ben asla istemiyorum seni dedi, bundan sonrası gurursuzluk olur

Öyleymiş maalesef, yuva kurdum diye sevindim ama ortada yuva olmamış hiç
Bak kuzum lütfen beni ciddiye al bir an önce önüne bak. Asla değişmeyecekler. Benim eşimde doğulu ben eş ailesiyle görüşmüyorum eşim batıda büyüdüğü için bana ısrar etmez ama buna rağmen hala huzurum bozuluyor benimki de mahkemeye gitcem diyordu git dedim kurtulurum bende. Onlar evlilik hukuğundan bile bi haber. Burada senin yapacağın tek şey var beni dinle bir avukat tut 3 5 bin lira verip, ve avukata söyle; eşim evliliğimize ailesini müdahale ettirdi. Eğer ön planda ailem olmazsa bu evlilik yürümez dedi nitekim dava açtı de. Evlilik hukuğuna göre evliliğine ailesini müdahale ettiren kusurlu sayılır direkt. Eşin kusurlu. Altınlarını yaz. Sen uğraşmayacaksın avukat uğraşacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…