- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
- Konu Sahibi Merifettah
-
Madem blöf değil o zaman niye boşanma davasına bu kadar şaşırıp, beklemiyordum dediniz?Evet anlayamadığınızı farkettim, blöf yapmadım
Katilmiyorum yeni evliyken benimde esimle sorunum oluyordu git ac davayi istemiyorum seni derdimama o uc gun gecmeden kapiya dayanirdi by ailesi icin yuvasini yikacakİyi de evden ayrilmak ne alaka? Çocuk oyuncağı mi bu? Aynı evdeyken cozemediginiz problemi ayrı evlerdeyken mi cozecektiniz?
Kaldı ki adama git dava aç demişsiniz, yazıyor ilk konunuzda. Adam da yememiş blofunuzu ve açmış. Demek ki sizin evliliğinizin bitmesi gerekiyor.
Işte burda yazıyor, yani blöf olduğunu anlayabiliyorum.evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum
Eşimin ailesi benim ailemi arayarak kızınızı alın dediği için ve eşim sürekli ayrılmak istiyorum dediği için ayrıldım, blöf nerde, isteyerek ayrılmadım evet gelmesini evliliğimiz için çabalamasını bekledim, dava açmasınoda beklemiyordum, 10 gün olmuş biz sevgili değiliz ki 10 günde bitirsin, bu bir yuvaIşte burda yazıyor, yani blöf olduğunu anlayabiliyorum.
Valla konuyada yazdım konuda açtım burada özet geçtim, diğer konuları okumayanlarada tekrar tekrar yazdım, herkes konunun herhangi Bi tarafından okuyor ve yargılama yapıyor,Diğer konularınızı bilmiyorum, en başta özet geçerseniz daha anlaşılır olur. Evi terk etmek zaten boşanmak istiyorum, bitsin demektir. Eşiniz de bunu onaylamış açmış davayı. Ortada bir anormallik yok bence. Blöf olarak evsen ayrılmak çok saçma geliyor. Eşim evi terk etse beni istemeyeni ben de istemem açarım boşanma davası. Alışmaya çalışın siz de yapacak bir şey yok.
Ben de alttan alaydın kişiliğini ataydın kenara demedim zaten.doğru okuyun lütfen.kocası bu kızcağızın istediği gibi biri değil.bu kızcağız da onun istediği biri gibi değil.bu işlerin iki cay vermekle olmadığını ben de çok iyi biliyorum hanımefendi.Ama idare denen politiklik denen şeyler de var.iki bardak çayla anlatmak istediğim artıları ve eksileri.nasılki konu sahibi kocasının eksileri varsa konu sahibinin de eksileri oluyor.Aile zaten sorunluysa herseyi der tabi.onlar el.gelin kızınızı alın da der. İş mahkemeye boşanmaya kadar varmış.Arkasından da yalanlar atarlar daha.Sonra barışırlarsa aaaa bize getirmiyorsun gelini derler.Bu gözler neler gördü.Eski konularını da okudunuz mu acaba? Bakın ikameti olan evden yani kendi evinden atmışlar kadını. Üstelik hadsiz ailesi arayıp kızınızı gelip alın demiş. Adam da adamım diye geziyor ortada. Sizde diyorsunuz alttan alaydın ailesine uymamışsın uygun değilmişsiniz evet uygun değiller ve bunu geç anlamış adam pişkin ve hala kendi ailesiyle evli. Benim ve ailemin kurallarına göre davranıp yaşayacaksın diyor ne yapsın bu kadın kişiliğini çöpe mi atsın gidip iki çay vermek kolay olmuyor muhtemelen saçını süpürge de etse yaralamayacak köle gözüyle bakılıp daha çok ezeceklerdi kadını diğer söylediğiniz şeylere katılıyorum burada boşan yazanlara bakıp gidip boşanılmaz ama ortada evlilik yok..
Aynen kocam neden anlatıyor ailesine diyorsun ya işte sebebi bu. Çünkü benimkine de biz bir ayileyiz kavgalarınızı anlatın bilelim derlerdi ordan biliyorum :)Demek benim sürseydi bende bunları görecektim, onlar cennet mahallesi gibi lafta söylense hakarette edilse, sonra hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyorlar,
Valla konuyada yazdım konuda açtım burada özet geçtim, diğer konuları okumayanlarada tekrar tekrar yazdım, herkes konunun herhangi Bi tarafından okuyor ve yargılama yapıyor,
Ah ah ben bunların ciğerini biliyorum yanlış anlamayın o yüzden yaşamadan anlayamazsınız. Doğu kökenli eş ailesine sahibim ve konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşadım şimdi görüşmüyorum kbkmayınBen de alttan alaydın kişiliğini ataydın kenara demedim zaten.doğru okuyun lütfen.kocası bu kızcağızın istediği gibi biri değil.bu kızcağız da onun istediği biri gibi değil.bu işlerin iki cay vermekle olmadığını ben de çok iyi biliyorum hanımefendi.Ama idare denen politiklik denen şeyler de var.iki bardak çayla anlatmak istediğim artıları ve eksileri.nasılki konu sahibi kocasının eksileri varsa konu sahibinin de eksileri oluyor.Aile zaten sorunluysa herseyi der tabi.onlar el.gelin kızınızı alın da der. İş mahkemeye boşanmaya kadar varmış.Arkasından da yalanlar atarlar daha.Sonra barışırlarsa aaaa bize getirmiyorsun gelini derler.Bu gözler neler gördü.
Konu sahibinin açtığı konuları okudum.az çok hatırlıyorum.ışler bu kadar çirkinleşmeden boşanma raddesine gelecek konular degildi.sanki bir çift terapisi bir güzel tatil.birbirlerini sevdiklerini hatırlamaları gerekirdi.
Buraya yazıp yazıp dolduruşa geldi bence konu sahibi
AnlaMerhaba,
Tek şey herşeyi ailesine anlatması değildi, ben hakaretde duydum, evde hiçmişim gibide davranıldım, ben isteyerekte terketmedim, evden ailemi arayarak gelin kızınızı alın diyerek gönderildim, ben bunların hiçbirini herşeyi ni kendi elimle yaptığım o evi isteyerek terketmedim, 2 haftada bir gitseydiniz diyorsunuz, ben hafta bir gün eşime muhakkak gidelim diyordum, eşim babası ile anlaşamaz ya tartışır yada orda sıkıldığı için gitmek istemezdi, ben eşimi karşıma alıp, bak ben akraba kültürü bilmem, hayatım boyunca hep çalıştım ev oturmaları bilmem, ailene gidiyorum, oturup beklemiyorum mutfakta yardım ediyorum, saygısızlık yapmıyorum, haftada bir evime çağırıyorum, hürmet ediyorum, evimde tatlı börek yaptım mı mutlaka 1 tabak gönderiyorum, bunun daha fazlası nedir ne yapmam gerekiyor bana söyle belki ben bilmiyorumdur dedim, benden ne bekliyorsunuz dedim, eşimde işten gelirken onlara Bi uğrasan, arasan sorsan, ya ben daha kaç aylık evliyim daha evliliğe oturduğumuz semte alışamadım, bana biraz zaman ver, zamanı gelince o samimiyete olur dedim, o zaman tamam diyor sonra böyle oluyor
Anladım.Allah yardımcınız olsun o zaman.zor tabi.belki eşiniz evden gitmenize mi çok hırslandı kısasa kısas yapıyor.bunu en iyi siz bilirsiniz.Merhaba,
Tek şey herşeyi ailesine anlatması değildi, ben hakaretde duydum, evde hiçmişim gibide davranıldım, ben isteyerekte terketmedim, evden ailemi arayarak gelin kızınızı alın diyerek gönderildim, ben bunların hiçbirini herşeyi ni kendi elimle yaptığım o evi isteyerek terketmedim, 2 haftada bir gitseydiniz diyorsunuz, ben hafta bir gün eşime muhakkak gidelim diyordum, eşim babası ile anlaşamaz ya tartışır yada orda sıkıldığı için gitmek istemezdi, ben eşimi karşıma alıp, bak ben akraba kültürü bilmem, hayatım boyunca hep çalıştım ev oturmaları bilmem, ailene gidiyorum, oturup beklemiyorum mutfakta yardım ediyorum, saygısızlık yapmıyorum, haftada bir evime çağırıyorum, hürmet ediyorum, evimde tatlı börek yaptım mı mutlaka 1 tabak gönderiyorum, bunun daha fazlası nedir ne yapmam gerekiyor bana söyle belki ben bilmiyorumdur dedim, benden ne bekliyorsunuz dedim, eşimde işten gelirken onlara Bi uğrasan, arasan sorsan, ya ben daha kaç aylık evliyim daha evliliğe oturduğumuz semte alışamadım, bana biraz zaman ver, zamanı gelince o samimiyete olur dedim, o zaman tamam diyor sonra böyle oluyor
Çift terapisi dedim bende eşime, randevu bile aldım ama geçiştiedi tamam gideriz bu hafta değil önümüzde ki hafta, corona dan sonra hafta sonu Bi yerlere de gideriz dedim, ben elimden gelenleri yaptım ç, maalesef o sabredemedi, o hiç çabalamadı, armut piş ağzıma düş olsun dediBen de alttan alaydın kişiliğini ataydın kenara demedim zaten.doğru okuyun lütfen.kocası bu kızcağızın istediği gibi biri değil.bu kızcağız da onun istediği biri gibi değil.bu işlerin iki cay vermekle olmadığını ben de çok iyi biliyorum hanımefendi.Ama idare denen politiklik denen şeyler de var.iki bardak çayla anlatmak istediğim artıları ve eksileri.nasılki konu sahibi kocasının eksileri varsa konu sahibinin de eksileri oluyor.Aile zaten sorunluysa herseyi der tabi.onlar el.gelin kızınızı alın da der. İş mahkemeye boşanmaya kadar varmış.Arkasından da yalanlar atarlar daha.Sonra barışırlarsa aaaa bize getirmiyorsun gelini derler.Bu gözler neler gördü.
Konu sahibinin açtığı konuları okudum.az çok hatırlıyorum.ışler bu kadar çirkinleşmeden boşanma raddesine gelecek konular degildi.sanki bir çift terapisi bir güzel tatil.birbirlerini sevdiklerini hatırlamaları gerekirdi.
Buraya yazıp yazıp dolduruşa geldi bence konu sahibi
Sen ayrildinmiValla kuzum sen kaç sene geçirdin onlarla bilmiyorum ama sana bunları dibine kadar yaşamış biri olarak yazıyorum. Asla yetmeyecek senin ilgin onlara hatta soğuk diye damgalanacaksın. Yaptığın en ufak hareket bizi istemiyor aşağılıyor olarak algılanacak geçmişten gelen ezilmişlik duyguları yüzünden ama ben ezmedim ki onları garezleri ne desen de nafile. Zaten çoğu kocanın fikri değildir dolduruluyordur. Ben kocamla oturmaya giderdim kalkardık sen nereye derlerdi ee evime derdim kalmayacak mısın kaynana evinde cıks cıks ayıp yaparlardı. Çaylarına şekere kadar atıp bir de karıştırmak gerekti. Benim telefonuma her gün ama her gün ben biliyom sen bana düşmansın ben biliyom sen beni aşağılıyon diye mesaj atardı kv. O mesajları görüp güne öyle başlamak ne demek bilemezsin. Kendini yerlere atardı benimle ilgilen düşman olsa ilgilenir biz bir ayileyiz derdi birde hala kulaklarımda aileyiz değil. Kendilerini eş anne babası ve sülalesi bir bütün görürlerdi neymiş biz kavga etmiyormuymışuk herkes anlatıyormuş sülalede biz anlatmıyormuşuk biz bir ayileymişik kavgalarımızı onlara haber edecekmişik :) ya neler var neler
Bende her an ayrılabilirim görüşmüyorum eş ailesiyleSen ayrildinmi
Esin sknti yapmiyorsa ailesi ile gorusmemene fazla takmamak Greek cocuk varmi sendeBende her an ayrılabilirim görüşmüyorum eş ailesiyle
Sen evlimisin ya Allah askina bir nisanin babasini arayip gel kizini al demek nedir ne deseydi kadin yalvariyorum gonderme babamin evine mi deseydi hanimefendi biraz mantikli dusunup empati kurun AMA sadece konu sahibinin onu sevdigimi anladim demesi onun icin bi sorun sevmiyor AMa sevdigini saniyor gururuna dokundugunu anlamiyorDiğer konularınızı bilmiyorum, en başta özet geçerseniz daha anlaşılır olur. Evi terk etmek zaten boşanmak istiyorum, bitsin demektir. Eşiniz de bunu onaylamış açmış davayı. Ortada bir anormallik yok bence. Blöf olarak evden ayrılmak çok saçma geliyor. Blöf değilse neden dava açmasına şaşırdınız? Eşim evi terk etse beni istemeyeni ben de istemem açarım boşanma davası. Alışmaya çalışın siz de yapacak bir şey yok.
Ayni benim kaynanam ben kiziyor um niye herseyi sana soyluyor diye oda kime soylesin benden baska kimi var soylesin bana Ben ona dogruyu gosteririmAynen kocam neden anlatıyor ailesine diyorsun ya işte sebebi bu. Çünkü benimkine de biz bir ayileyiz kavgalarınızı anlatın bilelim derlerdi ordan biliyorum :)
Benim eşim çok soğuk biridir ama aynı zamanda insanları kırmayı hiç sevmez. Anlatmıyordu tamamen karakteri yüzünden yoksa benimki de anlatırdı herhalde.
Estağfurullah.ben de yapıcı olmaya calışıyorum konu sahibine.dogu kültürüyle hiç alakam yoktur.ama arkadaşlarım var.evet çok zorlar iç içe yaşamak istiyorlar.tabiki her doguluyu genellememek gerekir.ama çogu böyle.bosanmak isteyen arkadaşlarım oldu.ama çocuk falan oldu üstüne yani.Ah ah ben bunların ciğerini biliyorum yanlış anlamayın o yüzden yaşamadan anlayamazsınız. Doğu kökenli eş ailesine sahibim ve konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşadım şimdi görüşmüyorum kbkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?