AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katilmiyorum yeni evliyken benimde esimle sorunum oluyordu git ac davayi istemiyorum seni derdimama o uc gun gecmeden kapiya dayanirdi by ailesi icin yuvasini yikacak

Diğer konularınızı bilmiyorum, en başta özet geçerseniz daha anlaşılır olur. Evi terk etmek zaten boşanmak istiyorum, bitsin demektir. Eşiniz de bunu onaylamış açmış davayı. Ortada bir anormallik yok bence. Blöf olarak evden ayrılmak çok saçma geliyor. Blöf değilse neden dava açmasına şaşırdınız? Eşim evi terk etse beni istemeyeni ben de istemem açarım boşanma davası. Alışmaya çalışın siz de yapacak bir şey yok.

Işte burda yazıyor, yani blöf olduğunu anlayabiliyorum.
Eşimin ailesi benim ailemi arayarak kızınızı alın dediği için ve eşim sürekli ayrılmak istiyorum dediği için ayrıldım, blöf nerde, isteyerek ayrılmadım evet gelmesini evliliğimiz için çabalamasını bekledim, dava açmasınoda beklemiyordum, 10 gün olmuş biz sevgili değiliz ki 10 günde bitirsin, bu bir yuva

Valla konuyada yazdım konuda açtım burada özet geçtim, diğer konuları okumayanlarada tekrar tekrar yazdım, herkes konunun herhangi Bi tarafından okuyor ve yargılama yapıyor,

Ben de alttan alaydın kişiliğini ataydın kenara demedim zaten.doğru okuyun lütfen.kocası bu kızcağızın istediği gibi biri değil.bu kızcağız da onun istediği biri gibi değil.bu işlerin iki cay vermekle olmadığını ben de çok iyi biliyorum hanımefendi.Ama idare denen politiklik denen şeyler de var.iki bardak çayla anlatmak istediğim artıları ve eksileri.nasılki konu sahibi kocasının eksileri varsa konu sahibinin de eksileri oluyor.Aile zaten sorunluysa herseyi der tabi.onlar el.gelin kızınızı alın da der. İş mahkemeye boşanmaya kadar varmış.Arkasından da yalanlar atarlar daha.Sonra barışırlarsa aaaa bize getirmiyorsun gelini derler.Bu gözler neler gördü.
Konu sahibinin açtığı konuları okudum.az çok hatırlıyorum.ışler bu kadar çirkinleşmeden boşanma raddesine gelecek konular degildi.sanki bir çift terapisi bir güzel tatil.birbirlerini sevdiklerini hatırlamaları gerekirdi.
Buraya yazıp yazıp dolduruşa geldi bence konu sahibi

Kör ölür badem gözlü olur. Şimdi hep güzel anılar gelecek aklınıza. Ağladığınız, üzüldüğünüz, boğazınınızın düğüm düğüm olduğu, kendinizi ailenize karşı suçlu hissettiğiniz, mutsuzluğunuzu anlamasınlar diye kırk takla attığınız günlerin üzerine bir örtü çekip hep güzelleri anımsayacaksınız. Bu beynimizin oyunu. Sizin ailenizi arayarak gelin alın gibi cümle kuran bir adam şu an karşınızdaki. Yere göğe sığdıramadığınız adam ailesi söz konusu olunca yerin dibinden ses etmeyi iyi bilmiş ama kulağınızı gözünüzü kapatmışsınız. Çok normal bu süreçte. Ne şanslısınız ki aileniz arkanızda, destek. Yuva yıkmak kim ister kimse istemez ama bu durumdan sonra toparlanır mı hiç sanmam. Karşınızda aşağılık kompleksi ile yanık tutuşan insanlar var. Varsın herkes yolunda mutlu olsun koca bir ömrünüz yerine giden bir kaç sene olsun

Demek benim sürseydi bende bunları görecektim, onlar cennet mahallesi gibi lafta söylense hakarette edilse, sonra hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyorlar,
Aynen kocam neden anlatıyor ailesine diyorsun ya işte sebebi bu. Çünkü benimkine de biz bir ayileyiz kavgalarınızı anlatın bilelim derlerdi ordan biliyorum :)
Benim eşim çok soğuk biridir ama aynı zamanda insanları kırmayı hiç sevmez. Anlatmıyordu tamamen karakteri yüzünden yoksa benimki de anlatırdı herhalde.

Valla konuyada yazdım konuda açtım burada özet geçtim, diğer konuları okumayanlarada tekrar tekrar yazdım, herkes konunun herhangi Bi tarafından okuyor ve yargılama yapıyor,

İlk mesajınızda yazmalısınız. Orda neden evi terk ettiğiniz yazmıyor. 17 sayfanın tamamından değil okuduğumuz ilk mesaj üzerinden yorum yapıyoruz, güncelleyin isterseniz konunuzu. Son yazdığınızı okudum ve yorumum değişmedi. Evi terk eden boşanmayı göze almış demektir

Ah ah ben bunların ciğerini biliyorum yanlış anlamayın o yüzden yaşamadan anlayamazsınız. Doğu kökenli eş ailesine sahibim ve konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşadım şimdi görüşmüyorum kbkmayın

Anla Anladım.Allah yardımcınız olsun o zaman.zor tabi.belki eşiniz evden gitmenize mi çok hırslandı kısasa kısas yapıyor.bunu en iyi siz bilirsiniz.

Çift terapisi dedim bende eşime, randevu bile aldım ama geçiştiedi tamam gideriz bu hafta değil önümüzde ki hafta, corona dan sonra hafta sonu Bi yerlere de gideriz dedim, ben elimden gelenleri yaptım ç, maalesef o sabredemedi, o hiç çabalamadı, armut piş ağzıma düş olsun dedi

Sen ayrildinmi

Sen evlimisin ya Allah askina bir nisanin babasini arayip gel kizini al demek nedir ne deseydi kadin yalvariyorum gonderme babamin evine mi deseydi hanimefendi biraz mantikli dusunup empati kurun AMA sadece konu sahibinin onu sevdigimi anladim demesi onun icin bi sorun sevmiyor AMa sevdigini saniyor gururuna dokundugunu anlamiyor

Ayni benim kaynanam ben kiziyor um niye herseyi sana soyluyor diye oda kime soylesin benden baska kimi var soylesin bana Ben ona dogruyu gosteririm

Estağfurullah.ben de yapıcı olmaya calışıyorum konu sahibine.dogu kültürüyle hiç alakam yoktur.ama arkadaşlarım var.evet çok zorlar iç içe yaşamak istiyorlar.tabiki her doguluyu genellememek gerekir.ama çogu böyle.bosanmak isteyen arkadaşlarım oldu.ama çocuk falan oldu üstüne yani.
Yani demem o ki erkek milleti doguya batıya bakmıyor.geçen hafta ailesini evimizde yemeğe aldım.haftasonu onlara gidip yemek yaptım.benden yemeyi sevdikleri bir yemekti.bu nedenle mutfaga girip ben yaptım.iki gün önce kardeşini onun esini çocuklarını yemeğe aldık.geçen hafta iki kere akşam çaya geldiler. bugün öğlen aksam bütün kardeşlerime gelin diyeyim mi dedi.hevesli hevesli.E yeter yani.Biraz da onlar yapsın biz gidelim işten geldim yorgunum dedim.bozuk bana şu an.yani biz de gidiyoruz sık sık.bana da hizmet ediliyor.hep ben uğraşmıyorum.çocuklar için sık sık görüşülüyor.Ama buna eşim bugün surat astı.muhtemelen kardeşlerinin eşleri de benim tepkimi verince aynı muameleyi görüyorlar.cünkü anne kendine bagımlı yetiştirmiş çocuklarını.ilk evlendigimiz yıllarda eve şeker alırken bile annesiyle fikir alişverişinde bulunurdu eşim! Zamanla geçti çok şükür.eşim olgunlaştı annesi yaşlandı falan.ya da bana batmıyor artık.normalleştirdim bilemiyorum.farkında değilim o kadar.ama demek istediğim şu.eşimi çooook seviyorum.boşanırsak da ailesi yüzünden boşanmak istemem bu beni daha da üzer.o yüzden ailesiyle ilgili toplara girmiyorum.birebir ailesi tarafından hakaret edilip muhatap alınmazsam asla ailesiyle ilgili yorum yapmam kötü söz söylemem.çok şükür ailesiyle kötü bir sey yaşamadık şu ana kadar.arada bozulduğum seyler olursa yemeğime laf çocuklarla ilgili ima şaka yollu dokunduruyorum eşime o ayrı.çünkü ailesi yumuşak karnı.pamuk gibi adam birden parlıyor.insan eşini bilir.
Anlatmak istediğim buydu aslında.Ama adam yine de karaktersizse anlamıyorsa yapacak bir sey yok.Alın yazısı deyip boşanırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…