Ağlaya ağlaya yazıyorum dua edin

Yaşınız küçük değil gereken tavrı gostrebilirsiniz. Eşinizle gitsin doktora onda bir şey varsa zaman kaybetmemiş olursunuz tedavi için.
Stres çok etkiliyor gerçekten. Sakinleşmeye çalışın önce.
Bir de siz istiyor musunuz gerçekten belki içten içe istemiyorsunuz o yüzden olmuyor

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
7 aymı
Benım hıc bır sıkıntı yokken 7 sene sonra oldu
Bu nasıb ısı
Stres olmamanız gerek en basta bu ne stres

Önce eşinizin kontrole gitmesi lazım. Daha sonra rahim filmi çekilin sorun sizde yok ama esinizde olabilir. Elinizden geleni yapın asla pes etmeyin ve dua edin. Allah kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Yaşımdan dolayi endişeleniyorum eşim benden 4 yaş küçük bu şekilde kabul etti yaşı sorun etmedi ama şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Suçlu değilsiniz ama. Neden suçlu hissediyorsunuz?
Eşiniz neden doktora gitmedi? Ayrıca henüz bu kadar paniklemek için erken değil mi? Streste çok önemli faktör. Genelde çocuk isteyip olmayanlar "artık çok düşünmemeye çalıştım kafam rahattı dediğim an çocuğum oldu" diyorlar.
Ayrıca eşiniz kendi ailesinin sözünü dinleyip sizden sırf çocuğunuz olmadığı için bosanacaksa bence ondan önce siz böyle biri benim eşim olmayı, çocuğumun babası olmayı hak ediyor mu diye düşünün.

İlk bi kaç ay önemsemedim ama 35den sonra zor dedikleri için iyice endişelendim 2 ay önce kimyasal yasadim çok kisa sürdü adetim sadece 2 gün gecikti beta 7.6 ydi sonra 0 oldu zaten gururumdan oluyor bütün bunlar ezilmek istemiyorum kimsenin ezmesini istemiyorum

Sizin çocuk meselenize neden müdahele oluyorlar bi rahat bırakın kendinizi boşanmak için bi sebep yok o kadar tedavi var hamile kalmak için üzmeyin kendinizi rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur emin olun bende 9 ay bekledim ama eşim baskı yapmadı veya ailesi zaten kimse bilmiyor du çocuk istediğimizi sizde karıştırmayın ağız açtırmayın millete ailesi bile olsa

Eşim görünmedi

Eşim gitmedi . Babası olmadığı için annesi ve ablası ile paylaşıyor her şeyi evin içinde ne varsa kesinlikle onlar biliyor ben ailem dahil hiç kimseyle hiç biseyimi paylaşmam hep içimde yaşarım çok yoruldum inanın

Bi sakin olun. Dünyanın sonu değil. Çocuk da nasip işi. Nasipte varsa olur, yoksa olmaz. Kaç yıl uğraşıp da çocuk sahibi olamayan insanlar, 12-13 yıl sonra bir anda çocuk sahibi oluyor. Var böyle olanlar.

Sizin sorununuz psikolojik baskı. Farkında mısınız bilmiyorum ama eşiniz ve ailesi sizi bu hale getirmiş gibi geldi bana. Eşiniz'in mahrem denen şeyden haberi yok olacak ki, her şeyi ailesine yetiştirmiş.

Siz de üzerinizde baskı hissediyorsunuz. Burnum kaşınsa hamile misin diye soruyor demişsiniz. Bu size kafayı yedirtir. Psikolojik şiddettir bu benim gözümde. Sizin sağlığınızı, psikolojinizi, ruhsal sağlığınızı bozan şeyler yapıyor farkında olarak ya da olmayarak.

Eşinizle konuşun artık buna son versin. Hem o kontrol olmadı demişsiniz. Ne malum belki ondan dolayı çocuk olmuyor???

Yaşımdan dolayi endişeleniyorum eşim benden 4 yaş küçük bu şekilde kabul etti yaşı sorun etmedi ama şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Cocugun olmamasi kimsenin sucu degildir, Allahin takdiri. 8 yıl sonra ilk defa tup bebekle poziyifi gordum, oda dustu. Elimizden geleni yapiyoruz, kimi suclayalım.Yasin kucuk degil, seni bu psikolojiye sokmalarina izin verme.

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
7 aylık evlisiniz abartmayın Allah aşkına 5 yıldan fazla bekleyen insanlar var , evi terketmek , ayrılmak falan biraz olgun olun ...

Back
X