Ağlaya ağlaya yazıyorum dua edin

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Yaşadığınız durumdan ötürü çok kötümsersiniz dışardan bakıldığında öyle kahrolunacak bir durum yok.7 Ay olmuyor demek için çok erken inşallah bu formda yazdıklarınızı okuyup ne çok stres yapmışım diyeceğiniz günler yakın olsun.

İlk bi kaç ay önemsemedim ama 35den sonra zor dedikleri için iyice endişelendim 2 ay önce kimyasal yasadim çok kisa sürdü adetim sadece 2 gün gecikti beta 7.6 ydi sonra 0 oldu zaten gururumdan oluyor bütün bunlar ezilmek istemiyorum kimsenin ezmesini istemiyorum

Gururunu ön plana alıyorsan, kimsenin sana böyle bir baskı yapmaya hakkı olmadığını hem kendine hem de o çevrendeki densizlere hatırlatman lazım.

Konuyu açanlara zamanı gelince olur diyip geçeceksin, kocana da ben artık çocuk lafı duymak istemiyorum, boşu boşuna beni strese soktunuz diye derdini anlatacaksın.

Neymiş kocan senden 4 yaş küçükmüş de seni böyle kabul etmiş. Ne kabülü ya, Lütuf mu etti beyfendi. Sevdiği kadınla evlendi. Daha ne istiyor.

Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Duygularını çocuğu olmayan biri olarak çok iyi anlıyorum ama seçimin yanlış daha 7 aylık evlisin ve sorunun yok acaba eşinde kontrole gitti mi belki onda sorun var neden tüm sorumluluk sana kalıyor . Kaçmak yerine savaşmayı deneyebilirsin ki bence bir sorun yok em kısa zamanda olur . Ya biz ne yapalım ben yaklaşık 4 senedir evliyim çocuğum yok tüp bebeğe başladık kimbilir niceleri kaç senedir bekliyor ki senin daha bir yıl bile olmamış sakin ol lütfen

İlk bi kaç ay önemsemedim ama 35den sonra zor dedikleri için iyice endişelendim 2 ay önce kimyasal yasadim çok kisa sürdü adetim sadece 2 gün gecikti beta 7.6 ydi sonra 0 oldu zaten gururumdan oluyor bütün bunlar ezilmek istemiyorum kimsenin ezmesini istemiyorum
Sen kendi kendini eziyorsun gibi geldi bana. Benim yaşım büyük benden dolayıdır diye kabullenmişsin bile. O kadar kabullenmişsin ki eşinde sorun olabilme ihtimali aklına bile gelmiyor. Neden? Çünkü o senden küçük. Sen kabullenmişken onların da bunu kabullenmesi seni suçlaması işlerine gelir tabi.

Hayret bir şey doktor sende sorun yok diyor sen eşin ailesi halaa sende sorun arıyor çocuğu kadınlar tek başına yapmıyor adam da bir doktora gitsin eşine ailesine doktor sorun yok dedi desene

Ablacığım dur bir sakin ol. İnsanlar çocuk için yıllarca tedavi oluyorlar. Daha yeni evlisiniz. Hiç üzülmeyin hayırlısıyla gelsin çocuk.

7 ay olmus daha ayrica cocuk hemen olmuyo diye de esiniz sizden ayrilcak degim ya.Su an stresten bu sekilde geliyo olabilir size.Esinizde gozuksun doktora niye sadece siz gozukuyorsunuz.Hem siz cocugum olmuyo diye evliliginizi neden bitiresiniz.Esinizi karsiniza alin konusun mahremiyetimizin ozel kalmasini istiyorum birsey paylasacaksan benimle paylas ben senin hayat arkadasinim diyin.Ayrica cocuk olmama durumu bile olsa sizin kenetlenmeniz gerektigini yoksa bu surecin zor olcagini anlatin ona.Sizsiniz onun hayat arkadasi.Mahremiyeniz kimseyi ilgilendirmez ne olursa olsun seks hayatinizda olsa cocukta olsa kavgada olsa bu evden disari cikmamasi gerektigini konusun.

Biliyorum farkındayım ama dedim ya yaşım 37 eşim 33 daha suçlu hissediyorum

Ay adam sanki 20 yaşinda, alti ustu 4 yaş kucuk. Kaldi ki 20 yaşinda bir erkekte bile sorun olabilir. 33 yaşinda olmasi onda sorun olmayacagi anlamina gelmiyor. Adam doktora bile gitmemiş.
4 yaş var diye ne cok ezilmissiniz, beni boyle kabul etti filan yazmissiniz bi de. 😧😧😧

Neyin acelesi bu? Daha 7 aylik evlisiniz. Bi salın rahatlayın. Stes de hamilelige engel.

Canim benim Allah verirse olur vermezse olmaz bu iş bu kadar basit.
Bunun üstüne kim ne söyleyebilir
Allah nasip etmezse bu bir suç mu oluyor yani?

Eşim görünmedi

Eşim gitmedi . Babası olmadığı için annesi ve ablası ile paylaşıyor her şeyi evin içinde ne varsa kesinlikle onlar biliyor ben ailem dahil hiç kimseyle hiç biseyimi paylaşmam hep içimde yaşarım çok yoruldum inanın
Bence bu adama çocuk doğurmak için kendinizi yormayın ...ailesine gidip evinin içini anlatan adamdan çok fazla düzelmesini beklemeyin hatta çocuk olunca daha beter bozarlar psikolojinizi...
Eşiniz kaç yaşında daha önce evlenmişmi çocuğu yok galiba madem doktora gittiniz sorun yok o çok bilmiş kaynananıza söyleyin oğlunu götürsün doktora ..inşallah sizde sorun yoktur onun oğlunda vardır da kesilir çeneleri
Çocuk meselesine gelince çok yormayın kendinizi en kötü tüp bebek denersiniz

Hiçbir duruşunuz olmadan bu yaşa kadar nasıl gelebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Eşiniz 4 yaş küçük diye "beni böyle kabul etti" ne demek? Sanki lütfetmiş paşa hazretleri.
Nişanlımdan 3 yaş büyüğüm, 5 senedir 1 gün bile böyle bir şey düşünmedim. Çünkü ne alaka yani niye düşüneyim? Çok ilginçsiniz gerçekten.

Siz eşinize, ailesine de böyle mıy mıy "allah razı olsun beni kabul ettiğiniz için" tadında konuşuyorsanız çok ezerler sizi.
Sırf elalemin çenesi kapansın diye çocuk yapmak istiyor gibisiniz.

Daha 7 ay olmuş, böyle panik yapacak bir durum yok ortada.
Eşiniz de doktora görünsün. Sonra doktorla beraber çizersiniz yolunuzu.

7 ay olmus henuz.7 ayda bu halemi geldınız 😳Sakin olun bence. 7 ay da size bunları yasatacak insanlar ıcın değmez goz yası dökmeye. Şuan şoktayım tutuldum 😳

Benim duam kendinize gelip sakinleşmeniz, 7 ayda bu noktaya gelecek kadar kendinizi salmamanız üzerine olacak güzel kardeşim. Çocuk baskısı olayını da bu kadar ciddiye almayın torun istemeleri doğal, sizin bu kadar ciddiye alıp sevmenize rağmen eşinizden ayrılmayı düşünmeniz anormal. Çocuk olmuyor diye sizi bırakacaksa ya da ailesi kötü şeyler yaşatacaksa size zaten pek düzgün temeller üzerine kurulmamış demektir, çocuk fikri için de acele ediyorsunuz demektir.
Birbirinizi seviyor destek oluyorsanız, eşiniz sizi ezdirmiyorsa ailesine karşı, gerektiği yerde baskıyı durdurup susturabiliyorsa zaten ortada sorun yok 7 ay kısa bir süre, biraz daha dener gerekirse tedavilere başvurursunuz.
Ama eşinizden emin değilseniz, ailesinin bu çocuk mevzusundan sizi kabul etmeyeceğini düşünüyorsanız hatta kendi ailenize de donemeyeceğinizden farklı planlar kuruyorsanız ayrılık üzerine zaten çocuk da düsünmeyin böyle zayıf bağlarla kurulu bu evlilikte.

Öncelikle merhaba biraz sakin olun .
Bizimde cocugumuz olmuyor.1 bucuk yil kendimiz istemedik yaklasik 5 aydirda uğrasiyoruz cocugumuz olmasi icin inanin bunlamistim bende bu tür sorulardan doktora gittik ikimizde ayni gün ayni hastanede kontrollerimiz yapildi benim hersey normaldi ama esimin azosperm oldugunu oğrendik yani hiç spermi yoktu .öncelikle eşiniz de gerekli kontrolleri yaptirsin belki de esinizde sorun .
Tedaviyle vs. Belkide duzelen bisj aşılama vs. Yaptirabilirsiniz uygun olursa biz tüp bebek asamasina gelmeye calisiyoruz insallah gelebiliriz 🤲
Bunun icin belkide ugrasmaniz gerekir belkide rabbim böyle uygun görüyor bilemeyiz herseyde vardir bir hayır siz elininizden geldigi kadar çabalayın öyle olmuyor deyin🤲🤲

Çocuğu dusunmesem varya çocuk olunca alıp gideceksin görecekler çocuğu
Bazı adamlar ve aileleri bunu hak ediyor.
Sizin durumunuzu anlıyorum sıkıntı olmasa bilr bazen her istediğimiz an olmayabiliyor stres aşırı etkili
Biraz daha bekleyin aşılama ve tüp bebek deneyin.

Back
X