- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
Bu kadar strese kalp mi dayanır bacım. Bi sakin ol ve oluruna bırak. Tavsiyem stresden uzak dur ve reglden 3-4 gün sonra gün aşırı ilişkiye basla. Ben bu şekilde 4 gün ilişkiye hamile kaldım. 8 haftalığım. Rabbim sanada nasip etsin en hayırlısından, hayırlı evlatlar. Ama herşeyden önce hayırlı zamanı dile.Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir