- 30 Kasım 2019
- 12.441
- 39.917
- 598
- Konu Sahibi papatyakiz1
Burada ki insanlarda bu hissettiğiniz duygu çok saçma diyor.Eşimi suçlayacak değilim elbette nasıl böyle düşündünüz ben yaşımdan dolayı suçlu hissediyorum dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada ki insanlarda bu hissettiğiniz duygu çok saçma diyor.Eşimi suçlayacak değilim elbette nasıl böyle düşündünüz ben yaşımdan dolayı suçlu hissediyorum dedim
Yasinizdan dolayı neden suçlu hissediyorsunuz 38 yaşında bir iş arkadaşım yanlışlıkla hamile kalmis gec farketmis 39 da sağlıkla dogurdu.Eşimi suçlayacak değilim elbette nasıl böyle düşündünüz ben yaşımdan dolayı suçlu hissediyorum dedim
Gitmedi
Çünkü kocası errrrkek onda asla sorun olmazE siz gitmişainiz doktor sorun yok demiş.
7 ay erken gerçi de neden hamile kalamamanızın sizden kaynaklandığını düşünüyorsunuz?
Ben anlayamadım. Siz yedi ayda hamile kalamadınız diye mi boşanmak istiyorsunuz yoksa eşiniz herşeyi ailesine yetiştiriyor ve hem eşinizden hem ailesinden çocuk için baskı gördüğünüz için mi boşanmak istiyorsunuz?Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu an hiç iyi değilim gözyaşlarım nefesimi kitliyor kalbim daralıyor midem bulaniyor yer ayaklarımın altından çekiliyor sanki ben 37 yaşındayım ve 7 aylık evliyim ovulasyon takip etmeme rağmen hamile kalamiyorum biraz öncede test yaptım yine negatif ne olur dua edin benim gitmekten başka çarem yok eşimin annesi sürekli çocuk soruyor iyice bunaldım daraldim eşim sürekli belirti takibediyor burnum kasinsa hamile misin acaba o dereceye geldik nasıl anlatsam bilmiyorum yumurtalıklarım temiz hormonlarim düzgün çıkmıştı Dr bir sorun yok demişti şu an ağlamaktan kendimi alamıyorum ruh gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum bu sebepten ayrılmayı düşünuyorum eşimi sevmeme rağmen zaten ben demesem bile ailesi kabul etmeyecek başıma kakacaklar ama düzgün bi ailem de yok yani anlayacaginiz dönecek bi yerim de yok ailem çok problemli üni iktisat mezunuyum ama bu yerde çalışmıyorum kpss yi kesinlikle kazanmam lazım o zaman bı ev tutar tek yaşarım şu anda tek çarem bu yalvarırım dua edin kimin duasının kabul olacağını Allah bilir
Yok artık ya neymiş ki bu devlet meselesi haline getirmiş esinizin ailesi cocuk meselesini .Görümcem eşimin küçüğü sanırım 27 yaşında falan onunda 1 yıl olmadı bütün aile çok endişelendiler eşim sürekli bu konuyu düşünüyordu canım sıkkın kardeşimin çocuğu olmuyor 1 yıl olacak diye neyseki şimdi 5 aylık hamile bütün aile nefes aldılar ama baskı ve gözler bende şu an
Çünkü kocası errrrkek onda asla sorun olmaz![]()
Kendisi de kocası da bu düşüncede olmasalar kocası da gider konrtole. Nasıl doktorlara gidiyorlar onu da anlamıyorum. Benim gittiğim hastanede hemen eşimi çağırmışlardi ve rahim filmi istemişlerdi.Bu ihtimali düşünmek istemedim zira konu sahibesi üni mezunu olduğunu yazmış en azından üni okumuş birinin bu kadar cahil olma ihtimali korkutucu.
Yine üstüne basa basa belirteyim yanlış anlaşılma ihtimaline karşı 7 ay erken.
Görümcem eşimin küçüğü sanırım 27 yaşında falan onunda 1 yıl olmadı bütün aile çok endişelendiler eşim sürekli bu konuyu düşünüyordu canım sıkkın kardeşimin çocuğu olmuyor 1 yıl olacak diye neyseki şimdi 5 aylık hamile bütün aile nefes aldılar ama baskı ve gözler bende şu an
Herşey nasiptir hiç kafana takma , eş aileleri çocuk olsa da konuşur herşeye bir kulp takarlar onları susturması gereken kişi eşindir, bu konuda eşine dert yan ve hissettiklerini aynen anlat , eğer seni seviyorsa ailesini susturur...Biliyorum farkındayım ama dedim ya yaşım 37 eşim 33 daha suçlu hissediyorum
Ben 2 yıl çocuk yapmadim valla abim de dahil kimsenin canı sıkılmadı, eşiniz tuhaf afedersiniz ama dedikoducu teyzeler olur ya onlar geldi aklımaGörümcem eşimin küçüğü sanırım 27 yaşında falan onunda 1 yıl olmadı bütün aile çok endişelendiler eşim sürekli bu konuyu düşünüyordu canım sıkkın kardeşimin çocuğu olmuyor 1 yıl olacak diye neyseki şimdi 5 aylık hamile bütün aile nefes aldılar ama baskı ve gözler bende şu an
Böyle birinden çocuğunuz olsun istiyorsunuz yani halaEşim görünmedi
Eşim gitmedi . Babası olmadığı için annesi ve ablası ile paylaşıyor her şeyi evin içinde ne varsa kesinlikle onlar biliyor ben ailem dahil hiç kimseyle hiç biseyimi paylaşmam hep içimde yaşarım çok yoruldum inanın