Ağlayakta gözden mi olak???

bende öyle yapacam dün uzayan akıntımı gördüm 2 gün full bide dün adama gece 11 de kahve yaptım adam uyuyamadı kızz sabaha karşı geldi yatağa garibim

görüşürüz canımm

yazık adama..
Benim aklıma hiç gelmiyo kahve unutuyorum ( sevmiyorum ya ondan
Aynen fulle canım

tavuk butu var evde ne yapayım ben bununla

Fırın torbasına koy baharatla at gitsin fırına

Gunaydin kizlarr
Hava ne guzel ben evde yalnizimmm

Günaydın canım
Bende bu güzel havada temizlik yapacağım

Selam kizlarr ben de kahvaltimi yaptimm geldimm
Fundamm adacayi bana cok iyi geliyor adet sancisinaa
Bende de acayip bi akinti varr dün pantolonum bile islanmisti yanii altimda bide uzun tayt olmasina ragmen bu ilacin etkisi mi acaba hala :26:
Fundos bana 7. Gun yapildi hsg sosyal basganin dedigi gibii ac gitmen lazimm yoksa kusarsin
Ya benim anlamadigimm dollenme olmayacagina goree iliskiye girmemenin mantigi ne kii ben ozellikle sordum doktora yoo ne alaka dedi
Bide sosyall son biseyy ben forumda okuduklarimdan oranlarsak rahim filminin oldugu ay hamile kalanlarda genelde düşükle sonuclanmis senin dikkatini cekti mi hicc

Fundos resim cok hos isini biliyo elinde cicekle geliyo kesin pasa o insallah ole geliyodur suan hpinize :)
Ben bu gece agridan ve kabuslardan dolayi pek uyuyamadim sabah ezan okunurken kalktim dua ettim hepiniz de geldiniz aklima sizede dua ettim
Balkonda sebzecilik yapcam biraz tohuma ihtiyacim var cikiyim da aktar buluyum kizz benos burda nerde var aktar :))

Yelizim hoşgeldin canım..

Lizim dutlukta var durakta bi pastane vardı oraya gelmeden.. Pastanenin adını unuttum ya..

Birde dutluktan gazino tarafına çıkarken benzinliğin karşısında var canım

Lizimm nasilsinn
Fundoss 3 tane cicekk deniz kenarindaa
Bence cok guzel bi ruyaa hayra yoralimm bence guzel bişi diyo sana

Yelizim hoşgeldin canım..

Lizim dutlukta var durakta bi pastane vardı oraya gelmeden.. Pastanenin adını unuttum ya..

Birde dutluktan gazino tarafına çıkarken benzinliğin karşısında var canım

Lizimm nasilsinn
Fundoss 3 tane cicekk deniz kenarindaa
Bence cok guzel bi ruyaa hayra yoralimm bence guzel bişi diyo sana

Bildim benosum biraz yurucem ama iyidir hava almis olurumm burda hicbisey yok yaa hersey dutlukta
iyiyim yelizcim biraz uykusuz bide pazar sendromu esim calisiyo dunde eylem varmis izinleri iptal oldu hicbisey yapamadik bu haftasonu sen nasilsin kuzum

Yelizimm o kılıç çiçeği peygember çiçeği bide yaa bencede güzel
o kadar akıntıda neymiş kızzz oooo
kız valla hee bi ay yandı yok yere geççen ay gittiğimde tam zamanıydı bee nneyseki geldi napalım az kaldı
bende öle ıkudum canımm ındankorunma veriyo yada ilişki yasak diyo dr lar bence sonrasınaa
sen git gel dicem ama denemekte fayda var ben olsam denerdimm

lizomm adet oldum ben :26:

Benoşş inşallah tutmuştur canımmm senin tam zamanı sosyalinde akıntı varkessinnn hadi nolur açılışı yapın

İyikini varsın başgannn
Oyy sende iyiki varsin kuzummm

Gunaydin kizlarr
Hava ne guzel ben evde yalnizimmm
Gunaydin canim

Eki Görüntüle 979588 [ATT

Benoşşş ve sosyalimmm umarım şuan böle geliyodur :)))

Ayy cok guzell ya bayildimm,

Kiz bende sevmiyorum ya ilk kez yaptim bakalim etkisi nasil olacak

:62

Ayy bu süper yaa hele birinin elinde çiçek var ya koptum kız funda

İnşAllah hücum ediyorlardır şehit vermeyiz

Milyonlarca giriyor kiz iceri musade ette az sehit verelim bize 3 yeter

Hic onu okumadim canim banada hsg cekildigi ay korunma olsun gibi geliyor
Bu arada senin watery olan akintin gelmis bundan sonra uzayan yumurta aki gibi olan akintin gelecek yani diyecegim 3 4 gune yumurtalarin geliyor

Neren agriyor lizimim

Hayirlisi olsin fundosum dun kahve leke geldi dediginde umutlanmistim ama bu sefer tuttum cenemi umutlarimiz film cekimine canimm insallah bu ay guzel haberler alacagiz

Geceleri cok gaz sancim oluyo canim karnim geriliyo hep cok yemis gibi rahatsizim bide sirtim belim agriyo normal herald bunlarda

İyiyim lizimm ne olsun evdeyiz biz dee.dinlen guzelce bugun sen de canmm

Fundosumm ama bana kesinlikle korunma yok dedii başarili gebelikler de varrr :44:

Sosyalimm benim once boyle bi akintim olmazdii gelen akinti kirli boyle kahve tonlarindaa hala filmin etkisi bencee ama bakalimm insallah yumurtlamam gecikmezz

Sorma yaaa hiçbişeye takılmıycam artık
bilandan seviniyorum pazara geldi evdeyim diye ilk günü bide bekletmiyo çabucak geliyo yaa
önceden ben varya uyuz olurdum ne çabuk geliyoo bıktım derdim şimdi seviniyorum
kızlar ben artık eminim bişey çıkacak filmde herşey yolunda çünkü niye olmasınki

kekik çok iyi gggeldi adaçayım olsa onuda içiirdimm yelizcan

lizomm ağrında oluyo boşvver dinlen kuzumm hava süper burdada ama bende temizlik yepıyorum ara ara

Kız he valla hep o trafta.. Ne ekecen kız bende ekmek istiyom sosyal vekle dediydi zamanı mı yoksa :))

Ayy inşAllah canım yaa çok isteriz bunu am kızmet artık..

Cnim firinda posette tavuk yapmayayim dedim bSka bi tarif vRsa onu yapayim dedim

Hımm valla başka bilmem
Benle eşim kanat seviyo paso ondan yiyoz fırnda yapıyorum.. But u da öle yaparım yada haşlarım.. Senin site güzrl gibi etraflıca inceliycem beğendim :)

Geceleri cok gaz sancim oluyo canim karnim geriliyo hep cok yemis gibi rahatsizim bide sirtim belim agriyo normal herald bunlarda
Normaldir sanirim canimm sonucta minik yavas yavas buyuyor
Bu ay kkorunsanmi acaba yelizimm
Az daha arastirayim ben o zaman

Omrumu evde gecirmek istemiyorum bunalima giriyorum

Ben her sene ekiyorum benosum fide degilde tohumdan yetistirdigim icin gec kaliyorum. Daha saksi toprak gubre perlit cakil tasi temin etmem lazim mart gibi ekerim. Bide cam balkon ve gun boyu gunes aliyo bence bu sene daha guzel olacak :) annemin balkonu da gunes aliyodu ama ruzgar oluyodu biberlerim kiriliyodu cope, domatesler de yara aliyodu. Topragi da kocamin koyundeki bahcesinden yurutucem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…