Günaydın kızlarrrr
karnımın ağğrısından uyuyamadım ıvranıyorum kırmızılar geldiii galiba
pazara geliyo benim film ptesiye alayım randevu dimi
ya kızlar rüyamda kıllıç çiçeği gördüm deniz kenarında hemde üç tane çevresini sarmışım kabristan gibiydi bende oturmuş bekliyorum orda
benoşummmm bence yumurtluyosun sen dünü kaçırmadın Şanslısğn devam et
Bu arada yelizim adetim yarın en geç salı hesabıma göre ondan dedim aynı zamanlar ya hani o anlamda
Günaydınnn kızlarrr
Bugün kan ter içinde gecenin bir yarısı uyandım. Geçen ayda olmuştu ama zamanı hatırlamıyorum daha önce hiç yaşamadım acaba yumutladım mı diye düşünüyorum..
Normal şartlarda olan bir durum göğüs hassasiyeti gene başladı dün dokunamıyorum o derece.. Her adetimde nerdeyse 10- 15 gün öncesinden yaşadığım bir durumdu son 3 aydır yaşamıyordum bunuda folik asite bağladım iki aydır içmiyorum iki aydır daha önce yaşadıklarımı hissediyorum..
Akıntı düne kadar yapış yapıştı bıgün yok.. Ben ne zaman yumurtladığımı nasıl anlıycam sinir oldum yaa((
Ağrı kesici alacam kahvaltıdan sonra çok gerildimmm bıktım usandım yaabiyandanda seviniyorum pazara geldi diyee
günaydın canım, bugün akıntını kontrol et su gibi mi yani çamaşırının ıslanması lazım, eğer yok yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bi akıntın varsa yumurtlaman yakın yada yumurtladın demektirgöğüs hassasiyetinden ben anlayamıyorum canım
günaydınnn canlar bu aradaaaa
Günaydın kızlarrrr
karnımın ağğrısından uyuyamadım ıvranıyorum kırmızılar geldiii galiba
pazara geliyo benim film ptesiye alayım randevu dimi
ya kızlar rüyamda kıllıç çiçeği gördüm deniz kenarında hemde üç tane çevresini sarmışım kabristan gibiydi bende oturmuş bekliyorum orda
benoşummmm bence yumurtluyosun sen dünü kaçırmadın Şanslısğn devam et
Bu arada yelizim adetim yarın en geç salı hesabıma göre ondan dedim aynı zamanlar ya hani o anlamda
Ağrı kesici alacam kahvaltıdan sonra çok gerildimmm bıktım usandım yaabiyandanda seviniyorum pazara geldi diyee
Çok geçmiş olsun canım..
Bu ay zaten film diye tutturduysun inşAllah gelecek o bebek buraya
Rüyan hayra çıksın inşAllah.. Kötüye yorma sakın.. Sen ne güzel çok rüya görüyon ben hiç görmem..
Yok dünü kaçırmadım Allah'tan ama ya daha varsa gün aşırı devam ediyoruz bakalım..
Günaydın canım.
Göğüs hassasiyeti normalde hep yaşadığım şey ona takılmıyorum
Akıntı düne kadar işte vardı şeffaf ve uzuyodu da bugün gün içinde yine bakarım sabah yoktu inşAllah bu ay denk gelirde gelir bebişim
Kız sosyall senin şu yemek sitesinin adı ne sabah beri aradım bulamadım :) yatakta oyalanırım dediydim :)
Yok kız ben görmem görsemde hatırlamam ondan şaşırdımm bende:44:
dr yazdı canım adetin 8. Günü kaşede bastı
günaydın kuzu, geldi demek adetin hayırlısı olsun canım filme 1 adım daha yaklaştın ben filmden sonra hamile kalacağına inanıyorum fundoşum
keşke ağrı kesici almasan kekik varsa onu kaynar suyun içine at biraz demlensin o ağrıyı alır, bi de ayaklarının altına sıcak su torbası koy
bügünde akşamda olsun mutlaka ilişki
biri portakal ağacı diğeri yeşil kivi kuzu
cumarteside olur hatta pazartesi önemli olan ilişkiye girmemendoktorunla konuş ama
Tik ediyorum canım benim he o yeşil kviye bakayım ben..
Valla dikkate alıcam ayşe gibi fulleyelim bakalım sonuç ne olacak
H.sonu çekmiyolarmış aradım yarın arayıp sorcam sanırım ptesi çekilirim
Kekiği yapim sosyalim sağol canım benim
bi kahvaltı yapim ben buralardayım
Patatesli at fırına
yada haşla
aklıma ne geldi benim dr aç kkarnına mutlaka sabah erken dedi film için yeliz öle yapmadı dimi:26:
canım sen anestezi alacaksın gece 12 den sonra hiç bir şey yemeyip içmeyeceksin o yüzden demiştir sabah erken demiştir
Heeee hiç bilmiyom bu mevzularııı
aa hava şahane olduu
Kekik çayı fena değilmişş
bana böyle sorularla gel kuzum
inşallah ağrınıda alır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?