Ağlayakta gözden mi olak???

Ağrı kesici alacam kahvaltıdan sonra çok gerildimmm bıktım usandım yaa biyandanda seviniyorum pazara geldi diyee

Çok geçmiş olsun canım..
Bu ay zaten film diye tutturduysun inşAllah gelecek o bebek buraya

Rüyan hayra çıksın inşAllah.. Kötüye yorma sakın.. Sen ne güzel çok rüya görüyon ben hiç görmem..

Yok dünü kaçırmadım Allah'tan ama ya daha varsa gün aşırı devam ediyoruz bakalım..

günaydın canım, bugün akıntını kontrol et su gibi mi yani çamaşırının ıslanması lazım, eğer yok yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bi akıntın varsa yumurtlaman yakın yada yumurtladın demektir göğüs hassasiyetinden ben anlayamıyorum canım

günaydınnn canlar bu aradaaaa

Ağrı kesici alacam kahvaltıdan sonra çok gerildimmm bıktım usandım yaa biyandanda seviniyorum pazara geldi diyee

Kendini nasıl rahat hissedersen öle yap sıcAk su torbası al ayaklarına..
Aynı cümleyi az önce eşime söyledim.. Bıktım usandım şu ağrılardan bebişimiz gelsede kurtulsam diye

Adetin illa şu günü gidicen diye bi kuralı var mı hafta sonu a denk geliyo dedin ya

Günaydın canım.

Göğüs hassasiyeti normalde hep yaşadığım şey ona takılmıyorum

Akıntı düne kadar işte vardı şeffaf ve uzuyodu da bugün gün içinde yine bakarım sabah yoktu inşAllah bu ay denk gelirde gelir bebişim

günaydın kuzu, geldi demek adetin hayırlısı olsun canım filme 1 adım daha yaklaştın ben filmden sonra hamile kalacağına inanıyorum fundoşum

keşke ağrı kesici almasan kekik varsa onu kaynar suyun içine at biraz demlensin o ağrıyı alır, bi de ayaklarının altına sıcak su torbası koy

bügünde akşamda olsun mutlaka ilişki

Kız sosyall senin şu yemek sitesinin adı ne sabah beri aradım bulamadım :) yatakta oyalanırım dediydim :)

Yok kız ben görmem görsemde hatırlamam ondan şaşırdımm bende:44:
dr yazdı canım adetin 8. Günü kaşede bastı

o zaman ya yumurtladın yada yumurtlaman yakın canım bugün aksam yarında ilişki olsun

Kız sosyall senin şu yemek sitesinin adı ne sabah beri aradım bulamadım :) yatakta oyalanırım dediydim :)

biri portakal ağacı diğeri yeşil kivi kuzu

Yok kız ben görmem görsemde hatırlamam ondan şaşırdımm bende:44:
dr yazdı canım adetin 8. Günü kaşede bastı

cumarteside olur hatta pazartesi önemli olan ilişkiye girmemen doktorunla konuş ama

biri portakal ağacı diğeri yeşil kivi kuzu

cumarteside olur hatta pazartesi önemli olan ilişkiye girmemen doktorunla konuş ama

Tik ediyorum canım benim he o yeşil kviye bakayım ben..

Valla dikkate alıcam ayşe gibi fulleyelim bakalım sonuç ne olacak

H.sonu çekmiyolarmış aradım yarın arayıp sorcam sanırım ptesi çekilirim

Kekiği yapim sosyalim sağol canım benim
bi kahvaltı yapim ben buralardayım

Tik ediyorum canım benim he o yeşil kviye bakayım ben..

Valla dikkate alıcam ayşe gibi fulleyelim bakalım sonuç ne olacak

bende öyle yapacam dün uzayan akıntımı gördüm 2 gün full bide dün adama gece 11 de kahve yaptım adam uyuyamadı kızz sabaha karşı geldi yatağa garibim

H.sonu çekmiyolarmış aradım yarın arayıp sorcam sanırım ptesi çekilirim

Kekiği yapim sosyalim sağol canım benim
bi kahvaltı yapim ben buralardayım

görüşürüz canımm

Patatesli at fırına
yada haşla

aklıma ne geldi benim dr aç kkarnına mutlaka sabah erken dedi film için yeliz öle yapmadı dimi:26:

Patatesli at fırına
yada haşla

aklıma ne geldi benim dr aç kkarnına mutlaka sabah erken dedi film için yeliz öle yapmadı dimi:26:

canım sen anestezi alacaksın gece 12 den sonra hiç bir şey yemeyip içmeyeceksin o yüzden demiştir sabah erken demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…