Ağlayakta gözden mi olak???

Bunu yeni gordumm
Kizim senin adetin 19u degilmiydi allah allahhh

Napym cnm sacimi boyadim bnde
Kimsecikler yok yine
Hangi kitabi okuyosun cnm

Kitabın adı senden önce ben.. Canım çok güzel bi kitap bitirmeye yemin ettim bugün bitecek :))

kızlarrr mrbbbbbb sonunda geldi bugün kırmızılar ayy ilk defa bu kadar sevindim yahuuuu
Hoşgeldin ezoo
Hadi gözün aydın olsun.. Böle uzun olunca sevinilir tabiki

Benim aynı kitap okuyorum
Çok merak ettimde sonunu bitircem gaza geldim..

Ben de cok fenayim kitap konusundaa elime aldimmi birakamiyorumm kocam diyoo milletin karisi kozmetige takıya para harcatırr benim karim beni kitapla batiracak
Abartmiyorum her hafta en az 2 kitap gelir bizim eve kargoyla.İnternetten aliyorum hepp evde kapi calinca benimki sen bak kesin kargodur diyo

Sosyaallllll
Rastlaşamadıkkk
Fundos naapti acabaa o akinti devam etti mi kii
yelizimmm
Kitabın adı senden önce ben.. Canım çok güzel bi kitap bitirmeye yemin ettim bugün bitecek :))

Hoşgeldin ezoo
Hadi gözün aydın olsun.. Böle uzun olunca sevinilir tabiki

bendede var ama kitaplıkta daha okumaya başlamadım ben

Kızlarr napıyonuz bakalım

alışverişe gittik kuzu eşyaları yerleştirdik şimdi de buraya geldim

yeliz senin koca yine iyi söylemiş bizim bi tanıdığın kızı var 2 aylık oldu, babası diyormuş ki benim kız paralarımın içine sı...yor

Kiz ben fundosun olaya takildim haa o bana demisti senin yum gunuyle benim adet ayni diye ayin 19u eger oyleyse bu akinti yerlesmeye benziyoo sankii
Gelmedi de sorayim anamm

yelizimmm

bendede var ama kitaplıkta daha okumaya başlamadım ben

alışverişe gittik kuzu eşyaları yerleştirdik şimdi de buraya geldim

Hahahah supermiss
He kizz yapiyolar aslindaaa
O kitabin yazari kim kii

Sosyal yazmış canım jojo moyes

İnanılmaz güzeldi yaa ağlamaktan içim çıktı (
Kesinlikle okuyun derim ben çok beğendim.. Siz beğenir misiniz bilmem ama tam benlikti..

Sosyal yazmış canım jojo moyes

İnanılmaz güzeldi yaa ağlamaktan içim çıktı (
Kesinlikle okuyun derim ben çok beğendim.. Siz beğenir misiniz bilmem ama tam benlikti..

Hemmen konusuna bakicamm sararsa siparis veririm merak ettim
Ben hep tarihi roman okuyorum cok aliştim simdi gunumuzde gecen romanlari okuyamiyorum

Hemmen konusuna bakicamm sararsa siparis veririm merak ettim
Ben hep tarihi roman okuyorum cok aliştim simdi gunumuzde gecen romanlari okuyamiyorum

Valla ben tarihi sevmiuorum vede okumam ben içinde aşk olanları okumayı seviyorum okuyum ağlayım

Günaydınnn kızlarrr

Bugün kan ter içinde gecenin bir yarısı uyandım. Geçen ayda olmuştu ama zamanı hatırlamıyorum daha önce hiç yaşamadım acaba yumutladım mı diye düşünüyorum..

Normal şartlarda olan bir durum göğüs hassasiyeti gene başladı dün dokunamıyorum o derece.. Her adetimde nerdeyse 10- 15 gün öncesinden yaşadığım bir durumdu son 3 aydır yaşamıyordum bunuda folik asite bağladım iki aydır içmiyorum iki aydır daha önce yaşadıklarımı hissediyorum..

Akıntı düne kadar yapış yapıştı bıgün yok.. Ben ne zaman yumurtladığımı nasıl anlıycam sinir oldum yaa((

Günaydın kızlarrrr
karnımın ağğrısından uyuyamadım ıvranıyorum kırmızılar geldiii galiba
pazara geliyo benim film ptesiye alayım randevu dimi
ya kızlar rüyamda kıllıç çiçeği gördüm deniz kenarında hemde üç tane çevresini sarmışım kabristan gibiydi bende oturmuş bekliyorum orda

benoşummmm bence yumurtluyosun sen dünü kaçırmadın Şanslısğn devam et

Bu arada yelizim adetim yarın en geç salı hesabıma göre ondan dedim aynı zamanlar ya hani o anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…