Sabah sabah ne kaynatmalar ne kaynatmalar yuzunuzu yikadimiz mi kiz siz
Lizim gecmis olsun kuzum evi soyle yalandan bi supur toz al yeter nereye oturacaklarsa orayi yani hamilesin sen dikkat et
Fundam bebegin gelsin bir an oncede beraber dinlenin malum minnosunda dinlenmesi lazim 9 aylik yoldan geliyor kolay degil
Ewt polis esim
Aslinda yalniz yasayan erkekler artik biktiklari icin evlendikten sonra yapmak istemezler sen bi hamis ol neler neler yapar bilipte yapmadiklari gun yuzune cikarben 2 gundur cok saskinim eve geliyorum yemek hazir istedigim supurgeden almis bide ustune kirmizi kurdale baglamis. Bi anda 180 derece degisti insallah evinle kocanla bebeginle ilgilenecegin gunlerde gelir fundacim benim suanki en huyuk hayalim isten ayriliyorum evimdeyim ohh
Bende seni opuyorum kendine dikkatvetGunaydinn kizlar. Evden cikmadanyazayim dedim. Fundoss kolay gelsin canimm. İns bugun hemencecik gecerrr.
Lizim gecmis olsunn. Yorma kendinii.
Sosyalciim senide opuyorum.
Evden cikiorum kizlar. Kendinize iyi bakin. Hepinizi seviyorummmm
Superiz guzel bir gun hayat guzel yasasin dunyaGünaydın kızlar nasılsınız
Sabah sabah ne kaynatmalar ne kaynatmalar yuzunuzu yikadimiz mi kiz siz
Lizim gecmis olsun kuzum evi soyle yalandan bi supur toz al yeter nereye oturacaklarsa orayi yani hamilesin sen dikkat et
Fundam bebegin gelsin bir an oncede beraber dinlenin malum minnosunda dinlenmesi lazim 9 aylik yoldan geliyor kolay degil
Gunaydinn kizlar. Evden cikmadanyazayim dedim. Fundoss kolay gelsin canimm. İns bugun hemencecik gecerrr.
Lizim gecmis olsunn. Yorma kendinii.
Sosyalciim senide opuyorum.
Evden cikiorum kizlar. Kendinize iyi bakin. Hepinizi seviyorummmm
Bende seni opuyorum kendine dikkatvet
Superiz guzel bir gun hayat guzel yasasin dunya
yıkadım makyaj bile yaptım kız işteyim ben
inşallaaah canım en acil benimki gelsinnnnn görüyonuz halimi
iyi gezmelerrrr ayşenurummmmm sabah şekerimmmmm bende seni seviyom
günaydın ezooooooooooo
Ben bu soğan suyunu nasıl içecem 10 gün çok iğrençççç
15 gün
ben ilk günler çıkardım hep öğüre öğüre bi hal oldummmm
sonra tıkadım burnumu çektimmmmm
ama işkence resmen hergün hazırla iç
burnunu tıka önce derin nefes al tabi
çek sonra yine derin nefes al canım bişey anlamıyon
Ama ben 15 gün bi içtim şimdi 10 gün içmem gerekmiyormuydu bilmiyorum nasıl içecem yarım su bardağı içebildim çok iğrençç
heeee ozaman nasıl içtin kız şimdi içemiyon
bende yeni başlıyon sandım
bende haftaya adet olursam 10 günlük küre başlayacam
Ya ben tablettecekemiyorum ama siz benim yerime cekinÇekelimm
Ya ben tablettecekemiyorum ama siz benim yerime cekin
Alisamadim ben buna kuzum ya yazilar kayiyor resimler kayiyor sacma sapan yaziyorum isteCnm bende tabletten giriyorum full site var onu tıkladınmı yükleniyor normal bilgisayardaki gibi
Alisamadim ben buna kuzum ya yazilar kayiyor resimler kayiyor sacma sapan yaziyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?