Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim dr.ye gittim bugün. Tekrar tahlil yapmadı sağlıkli bir gebelikse iki gunde bir iki katina çıkacağını dedi bunun icin tekrar yaparsak 200cikicak bunu goruncede sevinmek yersiz dedi..29 kasimda tekrar gel ogunku degerin 1600 olacak ozman keseyi gorebilcez dedi..keseyi gordugumiz zaman hamilelik kesin var diyecez dedi..bunun normal gebelik oldugunu bilmemiz icin keseyi gormemiz gerekiyo dedi allah korusun dis gebelik bos gebelik oldugunu keseyi gormeden anlayamayiz dedi insallah problem cikmaz ve cuma gunu ben keseyi görürüm. .lizim sende gorursun insallah..

slmmmmmm bacılarrrr
Kiz kimse olmayinca kim sana slm verecek yeni geldik aa.s
Canim doktor hakli 2 gunde bir kan verme git keseni gor rahatla simdilik kafana birsey takma guzel seyler dusun

slmm dedik amaa neysee istenmiyoz galibaa
Anan anam ne alingan oldukkkkkk

Canim doktor hakli 2 gunde bir kan verme git keseni gor rahatla simdilik kafana birsey takma guzel seyler dusun

Saol canim ya korkuyorum bazen arada kasık ağrısı oluyo oda normalmis..cumaya kadar yan gelip yatacam kafama koydum bebegimden onemli degil hicc bişey dua et sosyalcim iyi olsun

olurum dabiiii boş boş bekliyom zati sen napıyonn balımm adaşımm benimm adet oldun mu?? ne olurr yokdeee

kızlar sizdede oluyomu adete yakın ağlamaklı haller bunalım sanki çok büyük derdin varmış gibi içim içimi yiyo
çok kötü bi duygu:44:

fundoşuum

İnşalllaaahh o şanslı meleğin gelmiştir balımm
ne tatlı bir annesi olduğunu bilse o bıdık 10 ay değil 1 gün bile duramazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…