Beklemekli senin
Bende sevgili kirmizilarimi bekliyorum pazartesi gelecekler kendileri
İnş gelmez benimki aralıkda bakalım görecez gelmez umarım
Test yaptirdim cnm ben negatif gelicekler yani aralığın kaci bat
Benimki düzensiz cnm o yüzden bilemiyorum nezaman gelir ama tahminim eğer yine düzensiz olmazsa 15i
Himm benim bi sonraki bat da 20si hauirlisi olsun bu ay ovu testi alicam
Ben aldım 2gün yaptım negatif çıktı hayırlısı bakalım.
Onu sürekli yapmak gerekiyo diye biliyorum cnm yaa neyse hayirlisi ama daha var senin bata
Evet geç adet olduğum için geç yumurtlama olur diye 14.günden başlayacağım artık yapmaya hayırlısı bakalım.
Hayırlısı cnm kafamıza takmayalımbenm çıkmam lazım iyi geceler
Gunaydin kizlar bende burdayim
Hastayim bogazim sis burnum tikali heryerim dokuluyo ew daginikliktan ayaklanmis aksama misafirim varr
Ben annemi ozledim
ertelesen misafiri olmazmı birde iş ve hazırlıkmı yapacaksın canım yaa bence kendini fazla yorma bebişini düşün
bide beni düşünsene eşim çalışmıyo bugün adamcağız kalktı sabahın köründe beni bıraktı, geri döndü talimatlar verdim ama
yapacağını sanmıyorum ev dediğin gibi göçmüş
Esim evdeydi yardim eder diye guvendim ama ise cagirdilar bi denk gelemiyoruzki su evde eylem oluyo hoopp isegelsinlerde kurtuluyum kacis yok zaten. Senin icinde zor 1 gun iznin var cmrts calismak zordur esine arada hatirlatma yap sizlan duygu somurusu yap bi bakarsin eve gdince supriizzz
eşin polismi yoksa
oda doğru canım ama hastasın işte dinlenmek gerekirken yorulup iyileşme sürecin uzayacak :2:
hemde ne zor varya bir pazar kalıyor ozamanda dışarı çıksam aklım evde işlerde evde olsam bigünümü iş yaparak geçirdim diyorum böle sinir bozucu bir durum
o yüzden en çokta bebişim gelsin artık dinlenim istiyorum, onunla oynalanmak hamiş olursam hazırlıkları filan
eşime evimede vaktim olur.
ya aslında eşim beceriklidir benden önce yalnız yaşıyordu ailesi izmirde yaşıyo
yapar ama öle eskisi gibi yapmaz
camı açıp havalandırır süpürge açar tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?