Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnnnnn kızlar ben burdayım ama başka hiç kimse yok

oleyyyyy
nasılsınız kızlar cumartesiden nefret ediyorum

Gunaydin kizlar bende burdayim
Hastayim bogazim sis burnum tikali heryerim dokuluyo ew daginikliktan ayaklanmis aksama misafirim varr
Ben annemi ozledim

Gunaydin kizlar bende burdayim
Hastayim bogazim sis burnum tikali heryerim dokuluyo ew daginikliktan ayaklanmis aksama misafirim varr
Ben annemi ozledim

ertelesen misafiri olmazmı birde iş ve hazırlıkmı yapacaksın canım yaa bence kendini fazla yorma bebişini düşün
bide beni düşünsene eşim çalışmıyo bugün adamcağız kalktı sabahın köründe beni bıraktı, geri döndü talimatlar verdim ama
yapacağını sanmıyorum ev dediğin gibi göçmüş

Esim evdeydi yardim eder diye guvendim ama ise cagirdilar bi denk gelemiyoruzki su evde eylem oluyo hoopp ise gelsinlerde kurtuluyum kacis yok zaten. Senin icinde zor 1 gun iznin var cmrts calismak zordur esine arada hatirlatma yap sizlan duygu somurusu yap bi bakarsin eve gdince supriizzz

eşin polismi yoksa
oda doğru canım ama hastasın işte dinlenmek gerekirken yorulup iyileşme sürecin uzayacak :2:
hemde ne zor varya bir pazar kalıyor ozamanda dışarı çıksam aklım evde işlerde evde olsam bigünümü iş yaparak geçirdim diyorum böle sinir bozucu bir durum
o yüzden en çokta bebişim gelsin artık dinlenim istiyorum, onunla oynalanmak hamiş olursam hazırlıkları filan
eşime evimede vaktim olur.
ya aslında eşim beceriklidir benden önce yalnız yaşıyordu ailesi izmirde yaşıyo
yapar ama öle eskisi gibi yapmaz
camı açıp havalandırır süpürge açar tamam

Sabah sabah ne kaynatmalar ne kaynatmalar yuzunuzu yikadimiz mi kiz siz
Lizim gecmis olsun kuzum evi soyle yalandan bi supur toz al yeter nereye oturacaklarsa orayi yani hamilesin sen dikkat et
Fundam bebegin gelsin bir an oncede beraber dinlenin malum minnosunda dinlenmesi lazim 9 aylik yoldan geliyor kolay degil

Ewt polis esim
Aslinda yalniz yasayan erkekler artik biktiklari icin evlendikten sonra yapmak istemezler sen bi hamis ol neler neler yapar bilipte yapmadiklari gun yuzune cikar ben 2 gundur cok saskinim eve geliyorum yemek hazir istedigim supurgeden almis bide ustune kirmizi kurdale baglamis. Bi anda 180 derece degisti insallah evinle kocanla bebeginle ilgilenecegin gunlerde gelir fundacim benim suanki en huyuk hayalim isten ayriliyorum evimdeyim ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…