Ağlayakta gözden mi olak???

Guzel haberlr inss kuzum

Simdi adamlar cama mi carpiolar farketmeyip

evet kayıt yok ya arada cam yok açık sanıyolar bi görsen ellerde cepte dalıyolar kütttttttttt gülüyolar ama mahçup mahçuppp
reklamcı var yanda bi şerit alıyımda attırıim tam ortaya

evet kayıt yok ya arada cam yok açık sanıyolar bi görsen ellerde cepte dalıyolar kütttttttttt gülüyolar ama mahçup mahçuppp
reklamcı var yanda bi şerit alıyımda attırıim tam ortaya
Kizz her carpani ceksen kisa metrajli komedi filmi olur hani bazen gosteriolr ya guldrmk icin progrmlrda
Yazik adamlara kız yap bi an once bayanlar carpmiyo mu

Kizz her carpani ceksen kisa metrajli komedi filmi olur hani bazen gosteriolr ya guldrmk icin progrmlrda
Yazik adamlara kız yap bi an once bayanlar carpmiyo mu

yok bayan pek gelmiyooo evet yaaa tam karşıdayımmm bi kamera koysam süper olur hehehehehhe

bi gün benimkide pasta almak için gitti kafası şiş geri geldi bi de beyaz ya benimki kıpkırmızı olmuştu kafası dedi camı görmedim daldımm

Benosssss en son bi kitap okuyodun ya adi neydi aklima gelmedi de .. kuzu cevap verrsn sevinirm
Bide elif safagin siyah süt diye bi kitabi varmış ilginc bi ismi vr

ben cevap vereyim canım senden önce beni okuyordu, ayrıca hiç elif şafak okumadım ben

yaaaa hemen kızarıyolar bide beyazlar yazık yaaaa eller cepte şu son çarpan çok komikti ama karizma yerlerdeee

bende hiç okumadımmmm elif şafağı sanki sıkıcı aşk kitapları hep
bende geçen mevlanadan seçme hikayeler okudummm çok iyi oluyo arada

nirvanaya mı ulaşacaksın yoksa kız

ayy kızlar iş üstüne iş geliyor

nirvanaya mı ulaşacaksın yoksa kız

ayy kızlar iş üstüne iş geliyor

kız çok bunalmıştım yaaaa kısa kısa hikayeler ama çok aydınlatıcı huzur verici iyi geldiii
hatta eşim diyo elime alınca oku okuuu iyi olur hemen kızdım tabi trip attım gittim

benimde işim yoook panomu düzenledimmm ayol nerde bu kızlarrrr

okumaktan zarar gelmez kız bende buraya takılalı kitap falan hak getire

kızlar geziyor herhalde

akşama ne yemek yapacan güloo

okumaktan zarar gelmez kız bende buraya takılalı kitap falan hak getire

kızlar geziyor herhalde

akşama ne yemek yapacan güloo

valla hiç düşünmedimmm dün melemen yapmıştım tabi kavanozda hazır döktüm tavaya yum. kırdım

bu akşam kete yapacam lokma belki çay peynir domates gibi kahvaltılıkla öle yeriz dağıttıktan sonra

ben öle çeşit çeşit menü pek yapmıyorum kuzuu artık
kalıyo çünkü 2 kişi olunca
benimki çok seçici bide bi yediğini ertesi gün yemiyo sporada gidiyo ya salata ton balık bazen
bazen tost arada tabi çorba sıksık yaparım ama hep kuru olmaz
napim yetişmiyo bazen

yaa akşamları vakit çok çabuk geçiyor değilmi tam eve giderken plan yapıyorum işleri yapim h.sonuna kalmasın yok o eve girdikten sonra değişiyo planlar

aynen canım değişiyor bende çok çorba yapmam , benim ki 3 gün üst aynı yemeği yese yok demez

kendine sandwiç yap ye zaten diyettesin salatada olur kocişi sallaaa baksın başının çaresine

3 gündür sallıyorum zaten bugün sallamayayım artık

Benosssss en son bi kitap okuyodun ya adi neydi aklima gelmedi de .. kuzu cevap verrsn sevinirm
Bide elif safagin siyah süt diye bi kitabi varmış ilginc bi ismi vr

Twinim sosyal da yazmış canım senden önce ben i okuyordum çok güzel..

Kızlar çok güldüm size

Yemek olayın fundam kopardı beni kız sende benden betersin kocam çok kızıyo hep aynı yemeği yapıyon diye diyorum ananın evinde tabi her gün çeşit yiyodun portakallı tavuk falan gülüyo :))
benimki en fazla 2 gün yer oda seviyosa

Bende ne yapıcam hiç bilmiyorum dün salata yapamadım bugün bi şansımı deniycem :))

Kumpir çok yapıyorum bende

ben köfte patates kızartacam yanınada karnabahar yoğurtlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…