lazer yasak değil mi kız :26::26::26:
Selam kizlarrr nasilsinizzzz
Hemmen konuya dahil olayimm lazer sadece kıl köklerini görüyo cilt altindan ileriye gecmiyo amaaa doktorlar ilk aylarda yaptirmayin diolarr lazer merkezleri de ilk 3 ay yapmiyo bildigim kadariylaa bide sinirleri uyardigi icin kasilmaya sebep oluyormus ama yaptiranlar var biliyorumm.Bide hamilelikte hormonlarr tamamen degistigi icin lazerin bi faydasi olmuyoo dogumdan sonra en başa donenleri biliyorum kıl tüy olayinda
Kuzum dr larda yelizin dediklerini n aynısını soyluyorlr
Oyle bi suphe dustu test mi yapsam diye ama vazgectm kuzum adetim gecmdn asla yapmycm
hayırlısı canım ne yapalım
Ya lazer ben de yaptirdim guya koltukalti ve malum yere.Ama ben tavanlara zipladigim icin acidandevam edemedim cok iskenceydi bana gore
Ama allah nasip eder de bi bebegim olursaa sonra yine baslicamm
Bazi kadinlarda tamemn bitiriyo ama yüz göbek gibi hormon etkisiyle artan tüylerde hiic faydasi yokk başa cikilmiyo.
Antalyada bi arkadasim var lazer manyagi artik neresine yaptircahini şasirdi hatunn bide baya kıllı biriydişimdi pamuk gibi valla sadece yüzünde sonuc vermedi cok denemesine ragmen
Kuzum bu ay eger adet olursm atesimi olcym diorum sen olcuyodn dimi tablo olustrmk icin yaardm edr misin bana
Ya lazer ben de yaptirdim guya koltukalti ve malum yere.Ama ben tavanlara zipladigim icin acidandevam edemedim cok iskenceydi bana gore
Bazi kadinlarda tamemn bitiriyo ama yüz göbek gibi hormon etkisiyle artan tüylerde hiic faydasi yokk başa cikilmiyo.
Antalyada bi arkadasim var lazer manyagi artik neresine yaptircahini şasirdi hatunn bide baya kıllı biriydişimdi pamuk gibi valla sadece yüzünde sonuc vermedi cok denemesine ragmen
tabi ki ederim canım inşallah adet olmasında eğer olurda adet olursan ateşini ilk gün ölçmeye başla kuzum
bende gitmeyi düşünüyorum ama Allah bilir ne zaman
kız bende koltuk altına yaptırdım.. devam etseydim bittiydi kız :) ne kadar pişmanım ama koltuk altı bana hiç eziyet değil ama bacakla diğer yer ömrümden ömür gidiyor.. zaten bide kendim yapamıyorum ayrı bi sinir oluyorum.. resmen işkence
Kuzum yum gunun ne zmndi bence catliyolr catir catirKizlar ben dun gece mahvoldumm kasik agrisindan iki gecedir uyutmadi beni ayni igne oldugum zamanki gibiydi acaba birden fazla yum mi olusmustu kii bukadar agrili olduuyani calisma da tam bi iskence oldu agri yuzundenn cok zorlandim
Tmm kuzum ates olcerr alayim o zmn fiyatlari uygundu dimi sosyalim
Gelemez inss pazartesi bat
Kizlar ben dun gece mahvoldumm kasik agrisindan iki gecedir uyutmadi beni ayni igne oldugum zamanki gibiydi acaba birden fazla yum mi olusmustu kii bukadar agrili olduuyani calisma da tam bi iskence oldu agri yuzundenn cok zorlandim
Kuzu kesinlikle hele o yer
Ama kuzu baskasi yapincada gunahmis yaa :26:
benim ki 5 tl canım plus med diye bir şey, her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun canım, ateş ölçme topicini okursan daha detaylı yazıyor orada tablo oluşturmada var toblonu oluşturursun bende yorunlarım kuzu
benimde 2 gündür çoktu ama bugün azaldı canım , tabii bizde çalışma falan yok bu ayda böyle gitti bakalım
ayy ben evde yapamıyorum ama yaaAllahım affetsin
Kuzu kesinlikle hele o yer
Ama kuzu baskasi yapincada gunahmis yaa :26:
benim ki 5 tl canım plus med diye bir şey, her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun canım, ateş ölçme topicini okursan daha detaylı yazıyor orada tablo oluşturmada var toblonu oluşturursun bende yorunlarım kuzu
benimde 2 gündür çoktu ama bugün azaldı canım , tabii bizde çalışma falan yok bu ayda böyle gitti bakalım
Tmm kuzum emin ol tabloyu yaparken sana cok soru sorcm yapamayabilrm
Ezcneye gideym bugun ..
Kuzum ben cikiyorum disarda biraz isim var optmm kuzumn
Abooo sosyall sen o adami çiğ çiğ ye
muhattap olmak istemiyorum bu aralar
sonra diyo ki bizim bebeğimiz olmuyor , uleynn ben Meryem ana mıyım tövbe tövbeee nerden getireyim bebeği
Aaaaaaaaaaa sosyaaaallllllmeryem anamiiiii toobe toobeeee
Benimki dun yine koltukta sizdi nasil yalvariyorum boyle tatli tatlii gene tersliyo beni bi git yaa falann ama dişlerimi sıkıyorum baska zaman olsaa ne halin varsa gor diyip gider yatardimm nasil bi alttan almaa nasil işvelerr hemenn havalara giriyoo muhtacim yaa öff cok uykum var yaa falan diyo pislikk dedim gidiyorum cok ararsin bu gunleri bol bol uyursun kanepedee
Kiz yum gunleri gecince varyaa hic umrumda olmuyoo anca sabah yatakta yakaliyo beni gece hayatta gidip onla beraber erkenden yatmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?