hoşbuldum canım iyiyim ben sen nasılsınOo şimdi kalkıp oraya mı gidelim.. Edirneninde süpermişben yemediğim için..
Eşim diyo onu yemiyon bunu yeniyon bebeği sağlıksız besliycen diyo
Fatmacım hoşgeldin canım..
İyisindir inşAllah ?
Ohh kurtuldun işte en zoru girmek zaten canım
slm canım ben burdayım nasılsınağda çok güzel bişey ya ama ben artık yaptırmıyorum evde kendim halletmeye çalışıyorum
ya canım netten araştırdım çoğu kişi hamileyken o bölgeye ağda yapmayın diyor sinirleri hissizleştiriyormuşNiçin canım?
Ben zaten hep merak etmişimdir hamile iken nasıl olacak o ağda işi :))
işte bende bu yüzden hiç riske atmiyim dedim kendi imkanlarımla evde bişeyler yapmaya çalışıyorumFatmacim hosgeldinn
Benosum nasilsinnn
Ben bugun hamileyken neden agda yaptirilmamasi gerektigini anladim
Cunki insan kendini okadar kasiyor ki aciylaa benim bacaklarima kramp girdi Allah korusun son aylarda bi sıkıntıya sebep olabilir ala ilk aylarda bence sakincasi yokk
ya canım netten araştırdım çoğu kişi hamileyken o bölgeye ağda yapmayın diyor sinirleri hissizleştiriyormuşbende bebişi öğrendikten sonra o bölgeye ağda yapmıyorum artık
Fatmacim hosgeldinn
Benosum nasilsinnn
Ben bugun hamileyken neden agda yaptirilmamasi gerektigini anladim
Cunki insan kendini okadar kasiyor ki aciylaa benim bacaklarima kramp girdi Allah korusun son aylarda bi sıkıntıya sebep olabilir ala ilk aylarda bence sakincasi yokk
İyiyim yelizim yemek yiyoruz
Evet haklısınız ben bacakta değil ama diğer tarafta inanılmaz kasıyorum canım yanıyo çünkü..
Kendi imkanımla da bi b.. Yapamıyorum ama deniycez doktorun iyi midesi kaldıyo yav
Sosyalimmm evet kaçan salaaak
yer süzgeci kıız balkonda banyoda gider varyaa suyun aktığı
benoşşş edirnee ciğerimiiofffff kız bak ne dicem günübirlik turlar vaar h.sonu çok uygun selimiye camii meriçi filan gezdiriyolar ve ciğer yiyon cips gibi o ciğer kocişinle mutlaka gittt
D.bakırdada yedimmm o ayrı bi lezzetttt sosyalimmm canım çekti beee
bende hamurumu atttım fırınaa
Yelooo nolduuu ivittt
Kız süper fikirr yaza doğru istanbuldan gitmeden gitmek gerek
Gidecek çok yer varda gidemiyoz :)
Ben lazerle bitirdimmm
Kız ctesi çalışmasam varyaa neler var nelerrr
tur ekonomik ve keyiflii
mutlaka gidiiin canım
aynen çok yer var nisan mayıs gibi ideal turlar
Yaa aşkımı bulmuşuum sevmezmiyimmm turu
Hosgeldin kuzu nasilsin duzelmezse duzelmesin kiz evde bi sessizlik var ki super huzur dolumerhaba sosyalim nasılsın canım ben bi kaç gündür müsait değildim giremedim eşinle aranız bozukmuş galiba canım inşallah bi an önce düzelir
Aa herkes gitmiss
Kizz fundaa sen erzincanli misinnn
Ben de kuafore falan gittim agdaa canim cikti
bi gun gelin hep beraber dogu turu yapalimOo şimdi kalkıp oraya mı gidelim.. Edirneninde süpermişben yemediğim için..
Eşim diyo onu yemiyon bunu yeniyon bebeği sağlıksız besliycen diyo
Fatmacım hoşgeldin canım..
İyisindir inşAllah ?
Ohh kurtuldun işte en zoru girmek zaten canım
ne yapiyorsun peki sormasi ayipya canım netten araştırdım çoğu kişi hamileyken o bölgeye ağda yapmayın diyor sinirleri hissizleştiriyormuşbende bebişi öğrendikten sonra o bölgeye ağda yapmıyorum artık
Sosyalimmm evet kaçan salaaak
yer süzgeci kıız balkonda banyoda gider varyaa suyun aktığı
benoşşş edirnee ciğerimiiofffff kız bak ne dicem günübirlik turlar vaar h.sonu çok uygun selimiye camii meriçi filan gezdiriyolar ve ciğer yiyon cips gibi o ciğer kocişinle mutlaka gittt
D.bakırdada yedimmm o ayrı bi lezzetttt sosyalimmm canım çekti beee
bende hamurumu atttım fırınaa
Yelooo nolduuu ivittt
aynen senin aşk mekanın o.
Bide sizin ikinizdede potansiyel var anam.. Bizde o potansiyel tek bende benim kocam gelemez öle sıkıntıya falan.. O ev kuşu sinir ediyo beni
fundoş bana selam yok mu
geçmiş olsun sanada çok kötü geçmiş adet dönemin filme az kaldı inşallah temiz çıkar hemen gelir bebişin
Hosgeldin kuzu nasilsin duzelmezse duzelmesin kiz evde bi sessizlik var ki super huzur dolu
Oyy gecmis oldun dlyeyimmm
bi gun gelin hep beraber dogu turu yapalim
ne yapiyorsun peki sormasi ayip
Kiz benimde canim cekti ama avucumu yaladim
Kız yok aslında ev kişidur benimkidetanıştımızda arkadaşları gazlamış böle havalı kızlı erkekli tiplerdii sevmemiştiim meğer ne iyilermişşş neyse sonrada ben ablamlarla gidiyorum sen onlarla git diyoo çok dalaşıyoz zorla götürüyom bu defada iyiki getirdin kızzz şuraya bakk diyo
Fatmammm oyyy özür dilerimmm selam vermedimm
sağol canımm inşallahh zçok heyecanlıyımmm:18:
Ya ben manyak miyim evli barkli kadini kocasiyla malatyaya cagirammKız ben çok isterim de kocadan şüphem var..
Desem ki sosyalle görüşcez ne bilim ben erkek olmadığını der
Kız bizimkide zorla gider anam hiç gittiği yerden zevk alayım demez.. Bu her zaman değil elbette yanlış anlaşılma olmasın ama benim zorunla gider.. Hafta sonları dışarı çıkmaz falan
iyiyim canım çok şükür . öyle deme canım ya ev içindeki sessizlik huzur değildir aslında inşallah bi an önce neşeniz huzurunuz yerine gelirHosgeldin kuzu nasilsin duzelmezse duzelmesin kiz evde bi sessizlik var ki super huzur dolu
Oyy gecmis oldun dlyeyimmm
bi gun gelin hep beraber dogu turu yapalim
ne yapiyorsun peki sormasi ayip
Kiz benimde canim cekti ama avucumu yaladim
önemli değil canım benim kaç gündür giremedim öyle hepinizi özlemişim vallaKız yok aslında ev kişidur benimkidetanıştımızda arkadaşları gazlamış böle havalı kızlı erkekli tiplerdii sevmemiştiim meğer ne iyilermişşş neyse sonrada ben ablamlarla gidiyorum sen onlarla git diyoo çok dalaşıyoz zorla götürüyom bu defada iyiki getirdin kızzz şuraya bakk diyo
Fatmammm oyyy özür dilerimmm selam vermedimm
sağol canımm inşallahh zçok heyecanlıyımmm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?