Ağlayakta gözden mi olak???

hoşbuldum canım iyiyim ben sen nasılsın bu arada bende ciğeri hiç sevmem

Son düzenleme:
Fatmacim hosgeldinn
Benosum nasilsinnn
Ben bugun hamileyken neden agda yaptirilmamasi gerektigini anladim
Cunki insan kendini okadar kasiyor ki aciylaa benim bacaklarima kramp girdi Allah korusun son aylarda bi sıkıntıya sebep olabilir ala ilk aylarda bence sakincasi yokk

işte bende bu yüzden hiç riske atmiyim dedim kendi imkanlarımla evde bişeyler yapmaya çalışıyorum

ya canım netten araştırdım çoğu kişi hamileyken o bölgeye ağda yapmayın diyor sinirleri hissizleştiriyormuş bende bebişi öğrendikten sonra o bölgeye ağda yapmıyorum artık

İyiyim yelizim yemek yiyoruz

Evet haklısınız ben bacakta değil ama diğer tarafta inanılmaz kasıyorum canım yanıyo çünkü..

Kendi imkanımla da bi b.. Yapamıyorum ama deniycez doktorun iyi midesi kaldıyo yav

aynen canım benimde çok canım yanıyo doktorlara Allah kolaylık versin valla

Sosyalimmm evet kaçan salaaak
yer süzgeci kıız balkonda banyoda gider varyaa suyun aktığı

benoşşş edirnee ciğerimiiofffff kız bak ne dicem günübirlik turlar vaar h.sonu çok uygun selimiye camii meriçi filan gezdiriyolar ve ciğer yiyon cips gibi o ciğer kocişinle mutlaka gittt

D.bakırdada yedimmm o ayrı bi lezzetttt sosyalimmm canım çekti beee
bende hamurumu atttım fırınaa

Yelooo nolduuu ivittt

Kız süper fikirr yaza doğru istanbuldan gitmeden gitmek gerek

Gidecek çok yer varda gidemiyoz :)

Kız süper fikirr yaza doğru istanbuldan gitmeden gitmek gerek

Gidecek çok yer varda gidemiyoz :)

Kız ctesi çalışmasam varyaa neler var nelerrr
tur ekonomik ve keyiflii
mutlaka gidiiin canım
aynen çok yer var nisan mayıs gibi ideal turlar
Yaa aşkımı bulmuşuum sevmezmiyimmm turu

Kız ctesi çalışmasam varyaa neler var nelerrr
tur ekonomik ve keyiflii
mutlaka gidiiin canım
aynen çok yer var nisan mayıs gibi ideal turlar
Yaa aşkımı bulmuşuum sevmezmiyimmm turu

aynen senin aşk mekanın o.

Bide sizin ikinizdede potansiyel var anam.. Bizde o potansiyel tek bende benim kocam gelemez öle sıkıntıya falan.. O ev kuşu sinir ediyo beni

fundoş bana selam yok mu
geçmiş olsun sanada çok kötü geçmiş adet dönemin filme az kaldı inşallah temiz çıkar hemen gelir bebişin

merhaba sosyalim nasılsın canım ben bi kaç gündür müsait değildim giremedim eşinle aranız bozukmuş galiba canım inşallah bi an önce düzelir
Hosgeldin kuzu nasilsin duzelmezse duzelmesin kiz evde bi sessizlik var ki super huzur dolu

Aa herkes gitmiss
Kizz fundaa sen erzincanli misinnn
Ben de kuafore falan gittim agdaa canim cikti

Oyy gecmis oldun dlyeyimmm

bi gun gelin hep beraber dogu turu yapalim
ya canım netten araştırdım çoğu kişi hamileyken o bölgeye ağda yapmayın diyor sinirleri hissizleştiriyormuş bende bebişi öğrendikten sonra o bölgeye ağda yapmıyorum artık
ne yapiyorsun peki sormasi ayip

Kiz benimde canim cekti ama avucumu yaladim

aynen senin aşk mekanın o.

Bide sizin ikinizdede potansiyel var anam.. Bizde o potansiyel tek bende benim kocam gelemez öle sıkıntıya falan.. O ev kuşu sinir ediyo beni

fundoş bana selam yok mu
geçmiş olsun sanada çok kötü geçmiş adet dönemin filme az kaldı inşallah temiz çıkar hemen gelir bebişin

Kız yok aslında ev kişidur benimkide tanıştımızda arkadaşları gazlamış böle havalı kızlı erkekli tiplerdii sevmemiştiim meğer ne iyilermişşş neyse sonrada ben ablamlarla gidiyorum sen onlarla git diyoo çok dalaşıyoz zorla götürüyom bu defada iyiki getirdin kızzz şuraya bakk diyo

Fatmammm oyyy özür dilerimmm selam vermedimm
sağol canımm inşallahh zçok heyecanlıyımmm:18:

Hosgeldin kuzu nasilsin duzelmezse duzelmesin kiz evde bi sessizlik var ki super huzur dolu

Oyy gecmis oldun dlyeyimmm

bi gun gelin hep beraber dogu turu yapalim

ne yapiyorsun peki sormasi ayip

Kiz benimde canim cekti ama avucumu yaladim

Kız ben çok isterim de kocadan şüphem var..

Desem ki sosyalle görüşcez ne bilim ben erkek olmadığını der

Kız bizimkide zorla gider anam hiç gittiği yerden zevk alayım demez.. Bu her zaman değil elbette yanlış anlaşılma olmasın ama benim zorunla gider.. Hafta sonları dışarı çıkmaz falan

Ya ben manyak miyim evli barkli kadini kocasiyla malatyaya cagiramm

iyiyim canım çok şükür . öyle deme canım ya ev içindeki sessizlik huzur değildir aslında inşallah bi an önce neşeniz huzurunuz yerine gelir valla ben en eski usülu yapıyom jilet kuzum bende siirtliyim bu arada doğu çok güzel
önemli değil canım benim kaç gündür giremedim öyle hepinizi özlemişim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…