Yok k7z ben cok huzurluyum bi de hakliyim ya onun vermis oldugu bi huzur variyiyim canım çok şükür . öyle deme canım ya ev içindeki sessizlik huzur değildir aslında inşallah bi an önce neşeniz huzurunuz yerine gelirvalla ben en eski usülu yapıyom jilet kuzum bende siirtliyim bu arada doğu çok güzel
önemli değil canım benim kaç gündür giremedim öyle hepinizi özlemişim valla
Yok k7z ben cok huzurluyum bi de hakliyim ya onun vermis oldugu bi huzur varsiirte hic gitmedim ama yemekleriniz iyi oldugunu duydum
Sosyalimmm evet kaçan salaaak
yer süzgeci kıız balkonda banyoda gider varyaa suyun aktığı
benoşşş edirnee ciğerimiiofffff kız bak ne dicem günübirlik turlar vaar h.sonu çok uygun selimiye camii meriçi filan gezdiriyolar ve ciğer yiyon cips gibi o ciğer kocişinle mutlaka gittt
D.bakırdada yedimmm o ayrı bi lezzetttt sosyalimmm canım çekti beee
bende hamurumu atttım fırınaa
Yelooo nolduuu ivittt
kendi bilir canimin ici ister gelsin istersede gelmesino zaman inşallah kocişin hatasını anlar gelir senden güzelce özür dileryemeklerimiz güzel canım evet ama ben pek beceremiyorum
Yelizim bi suru bi suru yujurtan olsun insallah ondan sonra 2 tanesi bebis olsun istersen 3 tanesiHiiccc ilk kez duyuyom daaaa şaşirdimmm
Yahuu benim kasiklar patliyo agridan aksam olunca haaa ne bu yaa catlatma ignesiyle bile bukadar agri olmadii
kendi bilir canimin ici ister gelsin istersede gelmesinzor yemekleri bende beceremiyorum kiz
Yelizim bi suru bi suru yujurtan olsun insallah ondan sonra 2 tanesi bebis olsun istersen 3 tanesi
Kızz yelizz bide diyolar yaa ham. Gerçekleşirsede ertesi günü kasık ağrısı başlarmışşş ilaç almadınki çünkü ayyy hadi işallah kızz
Ben hatirlamiyorumm kizzİnsallah sosyalimm ayy 3 olmasinn cok zorr cok yipratici baya okudum da gecen gunn
Fundamm benn ilk serophene kullandigimda buraya yeni katildigimda sormustumm acaba döllenme oldu da ondan mi agri devam ediyo diyee sosyal bana bi cevap vermisti kii ne alakasi var falan diyeeaklima o geldi
İnsallah sosyalimm ayy 3 olmasinn cok zorr cok yipratici baya okudum da gecen gunn
Fundamm benn ilk serophene kullandigimda buraya yeni katildigimda sormustumm acaba döllenme oldu da ondan mi agri devam ediyo diyee sosyal bana bi cevap vermisti kii ne alakasi var falan diyeeaklima o geldi
Hic gulecegim yoktu kiz yattigim yerden kahkahayi patlattimçok gerçekçi ama dimiii ne desede çıkıyooo umutlanıyozz tokat gibii kendimize getiriyoo sözlerii
Yaaa ayşem nerdee girmemezlik yapmazdıı
çok gerçekçi ama dimiii ne desede çıkıyooo umutlanıyozz tokat gibii kendimize getiriyoo sözlerii
çok gerçekçi ama dimiii ne desede çıkıyooo umutlanıyozz tokat gibii kendimize getiriyoo sözlerii
Hic gelmedimi aysecan bugün fundosum :26:
Herkese İyi aksamlar kizlar
İyiyim cano sen nasilsinİyi aksamlar sedoo nasilsinnn
Sedossss hos gelmissen
İyiyim cano sen nasilsin
Hoş bulmusem sosyalcan
Sizi gördüm iyi oldum ,daha yeni uzandm cay demledim kocisi bekliyrm...
Gelin hep beraber içelim saz calip söyleyelim
Fundosummm benim
Bende dus aldim uzandim yataga caya hayir diyemeyecegim amaİyiyim cano sen nasilsin
Hoş bulmusem sosyalcan
Sizi gördüm iyi oldum ,daha yeni uzandm cay demledim kocisi bekliyrm...
Gelin hep beraber içelim saz calip söyleyelim
Fundosummm benim
Kos git utunu yapta gel hemen canoSedommmm
hayıır en son dün geceee yapmazdı bböleee yanımı kalabalıktı acabaa
offf eşimi bekliyorummm yemeğinide sıcak yicek diye geç pişirdimmkızlarr ütü yapmam gerek h.sonuna kalmasın diyeee saat nasıl geçiyoo yaa oofff
Fundooos gitmedin dimi buradan isimleri göremiyorum...kız google kadınlar form diye araticagima adini yaziyordumfun yazdim.sildm .
Bende dus aldim uzandim yataga caya hayir diyemeyecegim ama
Kos git utunu yapta gel hemen cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?