Ağlayakta gözden mi olak???

Yok k7z ben cok huzurluyum bi de hakliyim ya onun vermis oldugu bi huzur var siirte hic gitmedim ama yemekleriniz iyi oldugunu duydum

Hiiccc ilk kez duyuyom daaaa şaşirdimmm
Yahuu benim kasiklar patliyo agridan aksam olunca haaa ne bu yaa catlatma ignesiyle bile bukadar agri olmadii

o zaman inşallah kocişin hatasını anlar gelir senden güzelce özür diler yemeklerimiz güzel canım evet ama ben pek beceremiyorum
kendi bilir canimin ici ister gelsin istersede gelmesin zor yemekleri bende beceremiyorum kiz

Hiiccc ilk kez duyuyom daaaa şaşirdimmm
Yahuu benim kasiklar patliyo agridan aksam olunca haaa ne bu yaa catlatma ignesiyle bile bukadar agri olmadii
Yelizim bi suru bi suru yujurtan olsun insallah ondan sonra 2 tanesi bebis olsun istersen 3 tanesi

Kızz yelizz bide diyolar yaa ham. Gerçekleşirsede ertesi günü kasık ağrısı başlarmışşş ilaç almadınki çünkü ayyy hadi işallah kızz

kendi bilir canimin ici ister gelsin istersede gelmesin zor yemekleri bende beceremiyorum kiz

Yelizim bi suru bi suru yujurtan olsun insallah ondan sonra 2 tanesi bebis olsun istersen 3 tanesi

Kızz yelizz bide diyolar yaa ham. Gerçekleşirsede ertesi günü kasık ağrısı başlarmışşş ilaç almadınki çünkü ayyy hadi işallah kızz

İnsallah sosyalimm ayy 3 olmasinn cok zorr cok yipratici baya okudum da gecen gunn

Fundamm benn ilk serophene kullandigimda buraya yeni katildigimda sormustumm acaba döllenme oldu da ondan mi agri devam ediyo diyee sosyal bana bi cevap vermisti kii ne alakasi var falan diyee aklima o geldi

Ben hatirlamiyorumm kizz

çok gerçekçi ama dimiii ne desede çıkıyooo umutlanıyozz tokat gibii kendimize getiriyoo sözlerii

Yaaa ayşem nerdee girmemezlik yapmazdıı

çok gerçekçi ama dimiii ne desede çıkıyooo umutlanıyozz tokat gibii kendimize getiriyoo sözlerii

Yaaa ayşem nerdee girmemezlik yapmazdıı

Aynen aynenn ayy şöyle mi acaba diyorum biseyin ucundan umut edipp hayir yeliz oyle degil diyee şakk yapiştiriyo
Hakkaten haa ayseden ses yokk

Sedommmm

hayıır en son dün geceee yapmazdı bböleee yanımı kalabalıktı acabaa

offf eşimi bekliyorummm yemeğinide sıcak yicek diye geç pişirdimm kızlarr ütü yapmam gerek h.sonuna kalmasın diyeee saat nasıl geçiyoo yaa oofff

Fundooos gitmedin dimi buradan isimleri göremiyorum...kız google kadınlar form diye araticagima adini yaziyordum fun yazdim.sildm .

İyiyim cano sen nasilsin

Hoş bulmusem sosyalcan
Sizi gördüm iyi oldum ,daha yeni uzandm cay demledim kocisi bekliyrm...
Gelin hep beraber içelim saz calip söyleyelim

Fundosummm benim

Adam zaten saz çalmaktan gelmiyomuuu kovar valla gelseek
kızzz dünde ark. Eşi çıktı canlı yayına bağlama çalıp türkü söledi ilk kez görüyoz yaaa kocişle krize girdikkk çok komiktii kasıyodu kendini

İyiyim cano sen nasilsin

Hoş bulmusem sosyalcan
Sizi gördüm iyi oldum ,daha yeni uzandm cay demledim kocisi bekliyrm...
Gelin hep beraber içelim saz calip söyleyelim

Fundosummm benim
Bende dus aldim uzandim yataga caya hayir diyemeyecegim ama

Kos git utunu yapta gel hemen cano

Fundooos gitmedin dimi buradan isimleri göremiyorum...kız google kadınlar form diye araticagima adini yaziyordum fun yazdim.sildm .

deliikkızzz yook arada kapanıyoo tuş kilirine giriyoo
mutfağa gidip geliiyommm

Bende dus aldim uzandim yataga caya hayir diyemeyecegim ama

Kos git utunu yapta gel hemen cano

Yarına artıkkk çok yorgunummm hamur yoğurdum yaaa
Kes komşuya ver camışın yemeğine hazırla
ayy diysa ne kızarrr aşkım benim yaa
bide msj atıyoo hasbaam çıktımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…