Ağlayakta gözden mi olak???

Yok kız calar bana calismiyosun diye kiziyor...evet bazilari çok komik oluyor canom...utun varsa c.tesi kocisin yapsin bu hafta sen hasta oldun iğne yedin o yapsin
Bende dus aldim uzandim yataga caya hayir diyemeyecegim ama

Kos git utunu yapta gel hemen cano
Hemen dolduruyorum basgan

Fistiklar ben geldim bi 10 dk ligina kocis gelmedn gireyim dedim
Napiosunzz kuzular

Zaten hepsi onun ben kot kazak giyip çıkıyorumm
çok kötü alıştırdim vallaaa

Kiz yazsaniza bisiler iki kelam edek diye girdim kocis gelicek diye biraz gireyim dedim

Sedomm iyiyimm ne olsunnn hazirlik yapiom yarin hoopp antalyaaa
Twinn hosgeldinn
Kigiizzz benimki dee hep keten pantolon goynekk giyiyoo amma velakin elimi surersemm ne olimmm garibim hayatta bi gune bi gun de demedi niye utulemedin diye

Merhabaa kizlarrr.
Bugun omrumuz trafikte gecti resmen. Donus 3 saat surdu kizzz.
Bu arada fundos bizimevleri goremedim. Biz metrobusun oldugu yoldan gittik. Gittigimiz sitenin adida marmara evleri 3. Belki biliosundur.
Sana el sallayamadim o yuzdenn
Benosun calistigi yer bakirkoy adalet sarayiydi dimii. Aklimda oyle kalmis. Ona el salladimm

Yalnizz bizin buralar daha sakin kizzz. Alismisiz burayaa. Sizin o tarafa gelince boguluyorum ben yaa cok kalabalikkk.
Herkes iyidir ins. Gecmisi bile okuyamadimm. Cok yoruldum bugun

Twinn hosgeldinn
Kigiizzz benimki dee hep keten pantolon goynekk giyiyoo amma velakin elimi surersemm ne olimmm garibim hayatta bi gune bi gun de demedi niye utulemedin diye

Yaaa kıymetini billl çok şanslısınnn
sözde buda benden önce yalnız yaşıyoduu bi yapardııı benden iyii

Twinn hosgeldinn

Hosbldk kuzu
Ooo gidiyosn demekk cnm iyi dinlennirsn artik

Aysemm Twinim hoşgeldiniz canlar

Fundosum ben hic ugrasamazdm yemekten sonra utuyle allah kolaylik versin canim çokta yorma kendini

Yelizim yoğun calismalardan sonra gidiyorsun he :) tek git cift dön Antalyada denize giriyorlar ya ne guzell...bizim yerimizede tadını cikar eglen

Kızlar ben cikiyorum simdiden iyi gecelrr hepinize
Fundosum sosyalim yelizim benosum sedosum fatmam aysem

Hosbulduk sedomm nasilsin
Gule gule twincann
Yelooo kizzz bugunde calismaya devammm kasik agrisi candirr inss kavusma olmusturrrrr
Fundosss bi tane gomlek yap birak yaaa. Ben ole yapiorumm
Sosyalimmmm
Benayimmmmm

Yok kızzz ne ütüsüü aslaaa bu saatteee
masayı açtım duriyoo
yarın belkii

ayşeem nerdesinnn

Hosbulduk sedomm nasilsin
Gule gule twincann
Yelooo kizzz bugunde calismaya devammm kasik agrisi candirr inss kavusma olmusturrrrr
Fundosss bi tane gomlek yap birak yaaa. Ben ole yapiorumm
Sosyalimmmm
Benayimmmmm
İyiyim Ayşem siz nasılsınıızz

Twinim iyi aksamlar canom

Bu arada lizimlede karsilasmadm bugün :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…