ben geldimm.isler bitti mi benosss
Yok kuzum yaa daha yemek yapacağım yaparkende mutfağı temizliycem yarın kahvaltıyada misafirim gelecek
oo kolay gelsin canimm. bende butun gun yuvarlandimm. bugun havada basik yaa,surekli uykusu gelio insanin
hosgeldin yelizimmm,sen hasret gider cnm.biz hep burdayiz zatenn
En iyisini yaptın canım.. Hava zaten insanın uykusunu getiriyo..
Ama senin zaten yorulmaman lazım..
Benimde hiç tarif edemediğim karnımın alt taraflarında ağrın var iş yaparkende çok ağrıdı yapmasamda ağrıyo anlamadım ne
sen yine cok agir falan kaldirma cnm. ne olur ne olmaz. belki birseyler gelmistirr
Yok canım kaldırmıyorum ama gerçekten inanılmaz bi ağrı var.. İnşAllah gelmiştir bbeğim ama her ay böle şeyler yaşadığımız için bu kez belirti diyemiyorum nedense sadece bi an evvel bat gelsin istiyorum
bat ne zamandi benayimm. yaa ben korunmayi biraktigim ilk ay butun belirtileri yasamistimm. hamile olduguma o kadar inanmistimki bat 2 gun gecti hemen kan tahliline gittim. sonuc husrandi tabi. o yuzden belirtilere hic mi hic guven olmuyor. biz heveslenmeden bekleyelim. gelirse supriz olsun
Aynen öle canım benimde geçen aya kadar bütün belirtileri yaşadım hüsran oldu.. Geçen ay hiç belirti aramadım son dakika leke gelince acaba yerleşmemi dedim oda olmadı
Bu ay rahatım aslında ama sadece ağrı rahatsız ediyo o kadar.
Batım 30 güne göre 28 i
Ortalama 40 güne göre mart 6 :)
Şafak bende muamma yani
O agridada bi hayir vardir insallah benayimm. Bekleyip gorecez sonuclariii, batlarr 9 ay hic gelmez insallahhhh
İnşAllah canım..
Ben halaa kandırık ağrı olduğunu düşünüyorum
Zaten sıpalar arasında çok yaş farkı olmasın
arabadan alamadık geldik çünkü çok pahalııı
insallah benayimm.
sosyalim en son hangi arabada karar kilmistinizkii
bi türlü karar veremedik kuzuama şu bi gerçek ki son 1 ayda hem sıfır hemde 2. ellere 10 bin lira zam gelmiş
arabadan alamadık geldik çünkü çok pahalııı
bi türlü karar veremedik kuzuama şu bi gerçek ki son 1 ayda hem sıfır hemde 2. ellere 10 bin lira zam gelmiş
Canım evet pahalı bizde küçük bi araç bakıyoruz ama bilemedik
Kredilere zam geldi ya araba fiyatlarıda artacak denmişti demekki olmuş..
Sen en çok hangisini istiyorsun ?
benosss misafirler gitti miii
fundos romantik dakikalar geciriyor kizlarrr
Yok kuzum yaa yarın sabah kahvaltıya geliyo onlar.. Benim kuzenim yurt dışından geldi erkek bi hafta kalacak bizde onu bekliyoduk bugün.. Geldi şükür..
Funda romantik dakikalardan geri kalmazmaşallah
evet cnm onu bende duymustumm.ins denk duser butcenize uygun bi araba.
sosyall hani bi kere yeliz bi foruma alakasiz birsey yazdigi icin ceza almisti. bazi forumlardada goruyorum alakasiz yazilarr ve bizde burada her telden konusuyoruz. bisey olmuo. hatta biri gelio alakasiz soru soruyo bizim sayfamizdada. onlara neden bisey olmuyor.
Canım evet pahalı bizde küçük bi araç bakıyoruz ama bilemedik
Kredilere zam geldi ya araba fiyatlarıda artacak denmişti demekki olmuş..
Sen en çok hangisini istiyorsun ?
benosss misafirler gitti miii
fundos romantik dakikalar geciriyor kizlarrr
onu bilmiyorum ki canım burada çok konu var sanırım forum yöneticileri çok bakamıyorlar, bi de biz dönüp dolaşıp gebelik konusuna geliyoruz
bi de yeliz bu foruma yazmamıştı başka yere yazmıştı hemşerim memleket nere diye bi yer var burada orada yazmıştı ve konu tekrarı yapmıştı :26:
inşallah canım araştırıyoruz bakalım
ix 35ama 73 bin diyor kızzzz
ama bi dk yasak değil mi ilişki ona filme kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?