Ağlayakta gözden mi olak???

oo kolay gelsin canimm. bende butun gun yuvarlandimm. bugun havada basik yaa,surekli uykusu gelio insanin

hosgeldin yelizimmm,sen hasret gider cnm.biz hep burdayiz zatenn

En iyisini yaptın canım.. Hava zaten insanın uykusunu getiriyo..
Ama senin zaten yorulmaman lazım..

Benimde hiç tarif edemediğim karnımın alt taraflarında ağrın var iş yaparkende çok ağrıdı yapmasamda ağrıyo anlamadım ne

sen yine cok agir falan kaldirma cnm. ne olur ne olmaz. belki birseyler gelmistirr

sen yine cok agir falan kaldirma cnm. ne olur ne olmaz. belki birseyler gelmistirr

Yok canım kaldırmıyorum ama gerçekten inanılmaz bi ağrı var.. İnşAllah gelmiştir bbeğim ama her ay böle şeyler yaşadığımız için bu kez belirti diyemiyorum nedense sadece bi an evvel bat gelsin istiyorum

bat ne zamandi benayimm. yaa ben korunmayi biraktigim ilk ay butun belirtileri yasamistimm. hamile olduguma o kadar inanmistimki bat 2 gun gecti hemen kan tahliline gittim. sonuc husrandi tabi. o yuzden belirtilere hic mi hic guven olmuyor. biz heveslenmeden bekleyelim. gelirse supriz olsun

Aynen öle canım benimde geçen aya kadar bütün belirtileri yaşadım hüsran oldu.. Geçen ay hiç belirti aramadım son dakika leke gelince acaba yerleşmemi dedim oda olmadı

Bu ay rahatım aslında ama sadece ağrı rahatsız ediyo o kadar.

Batım 30 güne göre 28 i
Ortalama 40 güne göre mart 6 :)
Şafak bende muamma yani

O agridada bi hayir vardir insallah benayimm. Bekleyip gorecez sonuclariii, batlarr 9 ay hic gelmez insallahhhh

kızlar merhaba konuyla alakasız olcak ama bişi sorcam catlagınız oldumu hiç bu zamana kadar veya olmaması için bişey kullanıyonuzmu beb bebek yağı kullanıyorum ama sanki gögsümde bi iki tane catlak olmus

bi türlü karar veremedik kuzu ama şu bi gerçek ki son 1 ayda hem sıfır hemde 2. ellere 10 bin lira zam gelmiş

evet cnm onu bende duymustumm.ins denk duser butcenize uygun bi araba.
sosyall hani bi kere yeliz bi foruma alakasiz birsey yazdigi icin ceza almisti. bazi forumlardada goruyorum alakasiz yazilarr ve bizde burada her telden konusuyoruz. bisey olmuo. hatta biri gelio alakasiz soru soruyo bizim sayfamizdada. onlara neden bisey olmuyor.

benosss misafirler gitti miii

fundos romantik dakikalar geciriyor kizlarrr

Yok kuzum yaa yarın sabah kahvaltıya geliyo onlar.. Benim kuzenim yurt dışından geldi erkek bi hafta kalacak bizde onu bekliyoduk bugün.. Geldi şükür..

Funda romantik dakikalardan geri kalmaz maşallah

Yok kuzum yaa yarın sabah kahvaltıya geliyo onlar.. Benim kuzenim yurt dışından geldi erkek bi hafta kalacak bizde onu bekliyoduk bugün.. Geldi şükür..

Funda romantik dakikalardan geri kalmaz maşallah

himm. asil yrn sabah yogunluk olacak yaniii,Allah yardimcin olsun cnm.
fundoss iyi yapmiss,kafasini dagitmasi lazim cunku.

onu bilmiyorum ki canım burada çok konu var sanırım forum yöneticileri çok bakamıyorlar, bi de biz dönüp dolaşıp gebelik konusuna geliyoruz
bi de yeliz bu foruma yazmamıştı başka yere yazmıştı hemşerim memleket nere diye bi yer var burada orada yazmıştı ve konu tekrarı yapmıştı :26:

inşallah canım araştırıyoruz bakalım

Canım evet pahalı bizde küçük bi araç bakıyoruz ama bilemedik
Kredilere zam geldi ya araba fiyatlarıda artacak denmişti demekki olmuş..

Sen en çok hangisini istiyorsun ?

ix 35 ama 73 bin diyor kızzzz

benosss misafirler gitti miii

fundos romantik dakikalar geciriyor kizlarrr

ama bi dk yasak değil mi ilişki ona filme kadar

Anladim cnm. Bazilari gelip alakasiz soru sorup gidiyorlar yaa ondan sordum sosyalim.

O arabayi bizdr cok begeniyoruzz. Kiz gecen sene 55-60 arasiydii.ne kadar pahalanmisss
Belki yasaklari delerler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…