2. kür 10 gün sürüyo canım bu adet geçince diğer adete 10 gün kala yapılıyor diye hatırlıyorumm :44:
offf sancı deme banaaa çok geriliyorum :18:
kızlar ben ptesi sabah 9 da flme giriyom hakkınızı helal edingiremezsem eğer
tamam canım yarından itibaren ölç yorumlarım ben, adaçayınıda içebilirsin östrojen kaynağı old. için yumurtlarını büyütüyor kuzu
ağrılarını da keser bugünden itibaren içeceksen sadece 12 gün içeceksin daha sonra içmeyi bırakacaksın
kızlar biz araba bakmaya gidiyoruz akşama görüşürüz öpüldünüz
tamam canım yarından itibaren ölç yorumlarım ben, adaçayınıda içebilirsin östrojen kaynağı old. için yumurtlarını büyütüyor kuzu
ağrılarını da keser bugünden itibaren içeceksen sadece 12 gün içeceksin daha sonra içmeyi bırakacaksın
Kızzzzz tambe yarabbim sanki ölüme gidiyo o nasıl laf öyle
Herşey güzel olacak gör bak bu kadar stresi boşa yapmış olacaksın demedi deme..
Bence tıkalı değil varsa da çok azdır
2. kür 10 gün sürüyo canım bu adet geçince diğer adete 10 gün kala yapılıyor diye hatırlıyorumm :44:
Kuzum saracoglu sitesinde oyle yazmisti ama bi arastryim aysem 2.yi yapmisti dimi gelsinde sorayim2. kür 10 gün sürüyo canım bu adet geçince diğer adete 10 gün kala yapılıyor diye hatırlıyorumm :44:
Geç kalkınca öle oluyo canım.. Boşver yapma bişi bak güyaa bende ev temizliyorum iki süpür beş otur modunda ilerliyorum
Twincim sağlık olsun canım demekki bu ay değilmiş günü.. inşAllah yeni ay bebişini sana getirir.. Yeter ki sağlıkla gelsin..
aaa kızıyorum ama fundoş o nasıl laf öyle böyle konuşmaya devam edersen bütün kızlar üzerine çullanacaz valla
Kuzum saracoglu sitesinde oyle yazmisti ama bi arastryim aysem 2.yi yapmisti dimi gelsinde sorayim
Kuzum ptesi dimi helal olsun cnm da cok kasma kendini cok iyi gecick ztn
Evet kuzum sagol artik onemsemiyorum yaa kendimi cok yiprattgmi farkettim..saglikli olsun hersey..
Hepimiz icin ins en hayirlisi olur cnm
yok kız onun yapmasına gerek kalmadıkiiii hamiş kaldıı içtikten sonra zaten
evet canım sabah 9 da giriyorum öğlen haber alırsınız herhal benden
kızlar ben azıcık uzanacam sonra yine gelirim tamam mı öpüyorum hepinizi
ben tam doktorun yanına giricem zaman tuvaletim geliyoo sizdede oluyomuuu heyecandan sonrada korkuyorum çatala çıkınca hele
Olmazmi kuzu benbide bi kac dk once gitmeme ragmen geliyo
Grs cnmmevet yaaa aynennnn
kocişimmm geliyooo beni almayaaa öpüyorum canlarım siziiii
Kimsecikler kalmadı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?