Ağlayakta gözden mi olak???

kız nasıl bi sektörmüş anam bu sektör maşallah kurşunlamalar,iftralar anammm

Bende yapmayacamda sosyalim elim mahkum Allah'tan geçen temizlediydi şimdi süpür toz al yapıyorum banyo temizliycem gene o kadar

Fundam gelen aile değil kız genç çocuk geliyo ama olsın ben temiz olayım

Senin sektör bizi geçmiş kurşunlanalar falan Allah korusun canım ya sende inşAllah bi an evvel çıkarsın ordan

heee ozaman sorun yokkk erkekse hemdeee relaksss
tabi canım zaten yapacaktın temizlik sonuçta dimi
ben bu hafta bişey yapamam artıkkk

ahh ahhh inşallah canım biz istedikçe dahada takılıp kladım ama vardır bundada bi hayır

merhaba canlar naıslsınız ben çok yorgun hissediyorum kendimi bir sürü iş var yapmam gereken ama hiç yapasım yok
fundoşum canım ya senin iş yerin ne fenaymış öyle Rabbim sana tez zamanda bebiş verir inşallah da kurtulursun ordan
sosyalim eşinle aranın düzelmesine sevindim inşallah daha da iyi olur aranız ve de bi daha bu kadar uzun süre kalmazsınız inşallah
benoşum kolay gelsin canım nasılsın

Kizlarr bugun geldi kirmizilar haber vereyim dedim ptesi bekliyodm ama 2 gun erken geldi sasirdm biraz niye erken geldi sogan suyu mu yapti acaba
Herkes iyidir insss kizlar yeliz gitti dimi ailesnn yanina

kolay gelsin o zaman sana kuzu gerçi az bi işin kalmış bitirirsin çabucak

inşallah canım sen niye kendini yorgun hissediyorsun, bırak işler kalsın güzelce uzan dinlen canım kendini iyi hissettiğinde yaparsın

Kizlarr bugun geldi kirmizilar haber vereyim dedim ptesi bekliyodm ama 2 gun erken geldi sasirdm biraz niye erken geldi sogan suyu mu yapti acaba
hoşgeldin canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar olsun inşallah
gitti kuzum baya geç vardı gece ama sağ salim vardı çok şükür

hayırlısı olsun canım, yeni döngün bebek getirsin inşallah , dün gece ailesine kavuştu şimdi dedikodunun dibine vuruyordur yelizcan

hoşgeldin canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar olsun inşallah
gitti kuzum baya geç vardı gece ama sağ salim vardı çok şükür
Kuzum sagol inss gelsin artikk bebisimzzz

hayırlısı olsun canım, yeni döngün bebek getirsin inşallah , dün gece ailesine kavuştu şimdi dedikodunun dibine vuruyordur yelizcan

Sosyalimm cnm niye tutmuyo anlamıyorum sogan suyundanmi erken geldi dersin. .
Cnm bu arada ates olcmeye yarın basliyaym dimi :44:

bilmiyorum ki canım niye yorgunum kocişimle dün gece geç uyuduk öğlen 12de kalktık kahvaltı yaptık o gitti benim evi toparlamam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok

hoşgeldiniz kızlarrrr
fatmam niye bu kadar yorgun hissediyosun baş ağrın devam ediyomu canım
Allah sesini duysun fatmammm

twinimmm nasıl oldun geçtimi hastalığın
soğan suyundan olabilir canım ben soğan suyu içtiğimde bendede oldu ama kahverengi olarak geldi 2 gün sonraki 2 günde yoğun ve pıhtılı :120:
kürü tekrarla canım bi 10 günlük daha vardı yaa ben onu yapmadım sen onuda tamamla ihmal etme derim

Kuzum sagol inss gelsin artikk bebisimzzz

Sosyalimm cnm niye tutmuyo anlamıyorum sogan suyundanmi erken geldi dersin. .
Cnm bu arada ates olcmeye yarın basliyaym dimi :44:

soğan suyu hiç kullanmadım ki cano o yüzden bilemiyorum bugün ateş ölçmediyesen yarın ölç nasıl ölçüleceğinibiliyorsun değil mi her gün aynı saatte ve yataktan hiç kalkmadan dil altından
bilmiyorum ki canım niye yorgunum kocişimle dün gece geç uyuduk öğlen 12de kalktık kahvaltı yaptık o gitti benim evi toparlamam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok

sabah geç kalktığından olabilir ama bence dinlen bi şey yapma

hoşbulduk canım bilmiyom valla niye yorgunum baş ağrım ara ara devam ediyor ama şiddetlenmediği müddetçe sorun olmuyor canım amin canım inşallah Rabbim sesimizi duyar ve sizi bebişlerinize kavuşturur
olabilir canım ama benim halen uykum var biliyomusun

Kuzum daha iyiym cnm sen nasilsinn
1 saat once fln adet olcm dedm ve geldi..
Kuzum 2.kur de 15 gün degil mi .ilk 15 i yaptim 7 gun ara verip bi 15 daha yapiliyo diye biliyodm

Sosyalimm bugun kahvaltidn sonra gelince olcemedm yataktn cikmistm zaten
Kuzu biliyorum sagol sosyal bide adacayini icebilrm dimi adetliyken ne ise yariodu hafiften sancim var

2. kür 10 gün sürüyo canım bu adet geçince diğer adete 10 gün kala yapılıyor diye hatırlıyorumm :44:
offf sancı deme banaaa çok geriliyorum :18:

kızlar ben ptesi sabah 9 da flme giriyom hakkınızı helal edin giremezsem eğer

Geç kalkınca öle oluyo canım.. Boşver yapma bişi bak güyaa bende ev temizliyorum iki süpür beş otur modunda ilerliyorum

Twincim sağlık olsun canım demekki bu ay değilmiş günü.. inşAllah yeni ay bebişini sana getirir.. Yeter ki sağlıkla gelsin..

kuzum ben ona bile razıyım ama gözüm yatakta uyuyasım var halen ama uyumakta istemiyorum

tamam canım yarından itibaren ölç yorumlarım ben, adaçayınıda içebilirsin östrojen kaynağı old. için yumurtlarını büyütüyor kuzu
ağrılarını da keser bugünden itibaren içeceksen sadece 12 gün içeceksin daha sonra içmeyi bırakacaksın

kızlar biz araba bakmaya gidiyoruz akşama görüşürüz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…