Kuzum evet ekledim foto koymuyorum kocisten dolayi ama simdi ekliyim bi bak istersen
Cnm biliyorum ama unuttum iste rutinlestrmem lazim
kızz ne güzel yoğunsunuz vakitte nasıl geçiyodurbiz mart sonuna kadar çok boşuz günde 4-5 tane evrak anca geliyo hatasız olursa 15 dk mı alıyo zaman geçmiyo o yüzden burda
Fundosu merak ettimm yaaa napti acaba
Günaydın canımmm
Senin araca baktım valla fıstık gibi am pahalı
Günaydın tatlım..
Sormaa bi sevimliydi sve seve bitiremedim sıpa aevdiriyosa kendini..
Kocaman içten bi aminnnn diyorum inşAllah tez zamanda rabbim yaşatır.. Hafta sonu ki gibi kasık mı karın mı anlamadığım ağrımda azaldı bugün çok az.. İnşAllah bu belirtidir inşAllah boş yere değildir ..
Kıyafetlerde o kadar tatlı oluyo ki almamak elde değil.. Kız yoksa mavi renk mi aldınız
Aminnn canım hiç hayır demem ikize.. Her ne kadar bakımı zor olsada isterim bi çırpıda iki tane
O kadar imrendim ki anlatamam ki benim kuzenim küçük bide o kadar güzel yakışmış ki annelik inşAllah bizlerde yaşarız
Günaydın bahçıvan
Senden feyz alcam ben az kaldı sen dik hele
Twiiinnnnn sanada iyi dersler canım semi etiket yapmamışım yaptım sandım yanlış anlama canım
Fundayı bende çok merak ediyorum sonUçlarını taaaa öğlen alacak ama inşAllah hemen girerde bizi bilgilendirir..
Ondan heyecenlıyız ve de meraklı
İnşAllah fundam içinde iyi olacak..
tamam canım
canım yoğunuzda nasıl biliyor musun sistemimiz açılmıyor amcalar geliyor 1 saat oturuyorlar kanka gibi oluyoruz sonrasında
eve gelince yazar bence oda öğleyi bulur :18:
hoşgeldin benoşş tecrübelerimi paylaşırım seninleGünaydın canımmm
Senin araca baktım valla fıstık gibi am pahalı
Günaydın tatlım..
Sormaa bi sevimliydi sve seve bitiremedim sıpa aevdiriyosa kendini..
Kocaman içten bi aminnnn diyorum inşAllah tez zamanda rabbim yaşatır.. Hafta sonu ki gibi kasık mı karın mı anlamadığım ağrımda azaldı bugün çok az.. İnşAllah bu belirtidir inşAllah boş yere değildir ..
Kıyafetlerde o kadar tatlı oluyo ki almamak elde değil.. Kız yoksa mavi renk mi aldınız
Aminnn canım hiç hayır demem ikize.. Her ne kadar bakımı zor olsada isterim bi çırpıda iki tane
O kadar imrendim ki anlatamam ki benim kuzenim küçük bide o kadar güzel yakışmış ki annelik inşAllah bizlerde yaşarız
Günaydın bahçıvan
Senden feyz alcam ben az kaldı sen dik hele
Twiiinnnnn sanada iyi dersler canım semi etiket yapmamışım yaptım sandım yanlış anlama canım
Fundayı bende çok merak ediyorum sonUçlarını taaaa öğlen alacak ama inşAllah hemen girerde bizi bilgilendirir..
Ondan heyecenlıyız ve de meraklı
İnşAllah fundam içinde iyi olacak..
oyy o amcalarda muhabbete pek bi aç olurlartamam canım
canım yoğunuzda nasıl biliyor musun sistemimiz açılmıyor amcalar geliyor 1 saat oturuyorlar kanka gibi oluyoruz sonrasında
eve gelince yazar bence oda öğleyi bulur :18:
CANLARIM GÜNAYDINN ÇOK SEVİNÇLİYİMMM KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM ÇOK BÜYÜK ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİNHAYDİ HALAYA
tebrik ederim cansu kan testi yaptırdın mı ne kadar geçti günün allah tamamına erdirsin
hoşgeldin benoşş tecrübelerimi paylaşırım seninleçiçekçiler 15 gün sonra ek dediler
oyy o amcalarda muhabbete pek bi aç olurlar
CANLARIM GÜNAYDINN ÇOK SEVİNÇLİYİMMM KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM ÇOK BÜYÜK ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİNHAYDİ HALAYA
çok sevindimm canımm 4-5 haftalık miniğin demekki inşallah sağlıkla birlikte olursunuzcanım bugün dü adet günüm kan testi yaptırdım 437. Falan çıktı ayyy hiç beklemiyordum kuzum allahım çok büyük
sorma 65 yaş üstü bayağı iç açıcı oluyorrr
kığıızzzzzzzzzzzz cansummmmmmm ne güzel bi haber buuuuu
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn
çok sevindimm canımm 4-5 haftalık miniğin demekki inşallah sağlıkla birlikte olursunuz
otobüste dolmuşta denk geldiğinde artık mecburen kulaklık takıyorum yoksa sorular bitmiyor, beni de konuşunca araba tutuyor
kızlarrr basa dan sonra cansu da hamile yoksa bereketli uğurlu ay yeniden mi geldiii hadi bakalım inşallahsıra kimde
canım ben 2 gün önce idrar testi yaptım onu yapma sebebim kasık ağrım çok vardı birde halsizlik yorgunluk ama asıl testi yapma sebebbim gögüs halkalarımın genişlemesi öle yani başkada belli başlı bi belirtim yok canımkız belirtileri yazzz, her şeyi yazzzz bekliyoruz
çok sevindimm canımm 4-5 haftalık miniğin demekki inşallah sağlıkla birlikte olursunuz
Otobüste dolmuşta denk geldiğinde artık mecburen kulaklık takıyorum yoksa sorular bitmiyor, beni de konuşunca araba tutuyor
Kızlarrr basa dan sonra cansu da hamile yoksa bereketli uğurlu ay yeniden mi geldiii hadi bakalım inşallahsıra kimde
canım ben 2 gün önce idrar testi yaptım onu yapma sebebim kasık ağrım çok vardı birde halsizlik yorgunluk ama asıl testi yapma sebebbim gögüs halkalarımın genişlemesi öle yani başkada belli başlı bi belirtim yok canım
canım ben 2 gün önce idrar testi yaptım onu yapma sebebim kasık ağrım çok vardı birde halsizlik yorgunluk ama asıl testi yapma sebebbim gögüs halkalarımın genişlemesi öle yani başkada belli başlı bi belirtim yok canım
peki 2 gün önce yaptığın testte çizgiyi gördün mü :26:
evet canım inanmadım 5 tane arka arkaya test yaptım hepsinde çıktı
Yok benosumm onemli degill nasilsinnn kuzu
günaydın canım araba gerçekten pahalı kızzz
inşallah bu ay iyi haberlerle gelirsin benayım ayy ne kadar uzun zaman oldu bi hamile haberi almayalı
hoşgeldin benoşş tecrübelerimi paylaşırım seninleçiçekçiler 15 gün sonra ek dediler
oyy o amcalarda muhabbete pek bi aç olurlar
İyiyim çalışıyrum canımm sen ?
Aminnnn canım inşAllah ama ne bilim her ay belirti yaşayıp fos çıkınca ümitli değilim.. Geçti gitti gibide zaten ağrı hayırlısı hakkımızda
Hadi yaa o zaman benimde hemen almam lazım neler aldın ?
Aaa süper haber ben face den anlamıştım zaten ama yazamamıştım
Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım
Hobaaa:64
Kasık ağrın nasıldı peki hep mi oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?