Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum evet ekledim foto koymuyorum kocisten dolayi ama simdi ekliyim bi bak istersen

Cnm biliyorum ama unuttum iste rutinlestrmem lazim

tamam canım

kızz ne güzel yoğunsunuz vakitte nasıl geçiyodur biz mart sonuna kadar çok boşuz günde 4-5 tane evrak anca geliyo hatasız olursa 15 dk mı alıyo zaman geçmiyo o yüzden burda

canım yoğunuzda nasıl biliyor musun sistemimiz açılmıyor amcalar geliyor 1 saat oturuyorlar kanka gibi oluyoruz sonrasında

Fundosu merak ettimm yaaa napti acaba

eve gelince yazar bence oda öğleyi bulur :18:

günaydın canım araba gerçekten pahalı kızzz

inşallah bu ay iyi haberlerle gelirsin benayım ayy ne kadar uzun zaman oldu bi hamile haberi almayalı

hoşgeldin benoşş tecrübelerimi paylaşırım seninle çiçekçiler 15 gün sonra ek dediler
tamam canım

canım yoğunuzda nasıl biliyor musun sistemimiz açılmıyor amcalar geliyor 1 saat oturuyorlar kanka gibi oluyoruz sonrasında

eve gelince yazar bence oda öğleyi bulur :18:
oyy o amcalarda muhabbete pek bi aç olurlar

CANLARIM GÜNAYDINN ÇOK SEVİNÇLİYİMMM KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM ÇOK BÜYÜK ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİN HAYDİ HALAYA

CANLARIM GÜNAYDINN ÇOK SEVİNÇLİYİMMM KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM ÇOK BÜYÜK ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİN HAYDİ HALAYA

tebrik ederim cansu kan testi yaptırdın mı ne kadar geçti günün Allah tamamına erdirsin

hoşgeldin benoşş tecrübelerimi paylaşırım seninle çiçekçiler 15 gün sonra ek dediler

sorma 65 yaş üstü bayağı iç açıcı oluyorrr

kığıızzzzzzzzzzzz cansummmmmmm ne güzel bi haber buuuuu

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn

Son düzenleme:
canım bugün dü adet günüm kan testi yaptırdım 437. Falan çıktı ayyy hiç beklemiyordum kuzum allahım çok büyük
çok sevindimm canımm 4-5 haftalık miniğin demekki inşallah sağlıkla birlikte olursunuz
sorma 65 yaş üstü bayağı iç açıcı oluyorrr

kığıızzzzzzzzzzzz cansummmmmmm ne güzel bi haber buuuuu

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn

otobüste dolmuşta denk geldiğinde artık mecburen kulaklık takıyorum yoksa sorular bitmiyor, beni de konuşunca araba tutuyor

kızlarrr basa dan sonra cansu da hamile yoksa bereketli uğurlu ay yeniden mi geldiii hadi bakalım inşallah sıra kimde

evet bu ay 2. hamiş haberimiz sıradakilerde inşallah çifter çifter haber verir şubat ayı uğurlu gelir inşallah bizlere

inşallah canlarım allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin

peki 2 gün önce yaptığın testte çizgiyi gördün mü :26:

Yok benosumm onemli degill nasilsinnn kuzu

İyiyim çalışıyrum canımm sen ?

günaydın canım araba gerçekten pahalı kızzz

inşallah bu ay iyi haberlerle gelirsin benayım ayy ne kadar uzun zaman oldu bi hamile haberi almayalı

Aminnnn canım inşAllah ama ne bilim her ay belirti yaşayıp fos çıkınca ümitli değilim.. Geçti gitti gibide zaten ağrı hayırlısı hakkımızda

Hadi yaa o zaman benimde hemen almam lazım neler aldın ?

Aaa süper haber ben face den anlamıştım zaten ama yazamamıştım

Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım
Hobaaa :64

Kasık ağrın nasıldı peki hep mi oldu ?

amann ben artık belirtiyi falan aştım gelirse gelirrr gelmezse hayırlısı sence çok takılma bence belirtiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…