İyiyim çalışıyrum canımm sen ?
Aminnnn canım inşAllah ama ne bilim her ay belirti yaşayıp fos çıkınca ümitli değilim.. Geçti gitti gibide zaten ağrı hayırlısı hakkımızda
Hadi yaa o zaman benimde hemen almam lazım neler aldın ?
Aaa süper haber ben face den anlamıştım zaten ama yazamamıştım
Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım
Hobaaa:64
Kasık ağrın nasıldı peki hep mi oldu ?
iyiyim çalışıyrum canımm sen ?
Aminnnn canım inşallah ama ne bilim her ay belirti yaşayıp fos çıkınca ümitli değilim.. Geçti gitti gibide zaten ağrı hayırlısı hakkımızda
Hadi yaa o zaman benimde hemen almam lazım neler aldın ?
Aaa süper haber ben face den anlamıştım zaten ama yazamamıştım
Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım
hobaaa:64
kasık ağrın nasıldı peki hep mi oldu ?
evet canım inanmadım 5 tane arka arkaya test yaptım hepsinde çıktı
amann ben artık belirtiyi falan aştım gelirse gelirrr gelmezse hayırlısısence çok takılma bence belirtiye
ben domates salatalık tatlı biber maydonoz aldım soğan da alıcam bide hazır toprağıyla birlikte satılan küçük dereotlarından
hepsinden balkonuma1 er saksı yapıp yetiştirdiğim fideleri eşimin köyündeki bahçesine ekicem. tabi bunu duyan herkes babanneden bende yer istiyorum dedi bana ne kadar yer kalır bilemiyorum kıskanç hepsi yahuu
Kız ne belirtisi şimdiye kadar arasımda ne oldu.. O yüzden rahatım.. Sadece ağrı beni rahatsız etmişti ama onuda düşünmüyorum bu ay hiç olmadığım kadar rahatım
Aman duymaya görsünler zaten boşverr olduğa kadar olur.. Saksıda olmaz mı kız :) balkonunda kalsın işte
aaa hayirli olsun cansucummm,cok sevindimm. Topigimiz bereketlendii yine masallahh.
Twinim geldim.az once isim vardi.cikmak zorunda kaldim. Sen gelince fotonu koy.bekliorum ben
Funda bence aksam gelir anca. Kendine gelmesi falan zaman alir yine. Allah yardimcisi olsun.
tüpler açık çıkmış, sancısı çokmuş yalnız, 2 ay korunma vermiş dr.
Aa superr tupleri acikmisss. Ins sancisida hemen gecerrr. 2 ayda hemen gecer ztn. Hem biraz kafasii bosaltirrr. 2 ay sonra gelsin bebislerr
Sosyosumm sana nereden ulastikiiii
canım sağolasın kasık ağrım bir hafta sürdü canım allah sizede nasip etsin canlarım....
dedim ya kız 1 er tane saksıya ekicem onlar balkonumda kalcak. fazlasına eşim izin vermiyo benmi oturcam balkonda saksılar mı diyo
ayaş domatesinin tohumlarını bulabilsekkk offfffff kokulu kokulusen ne ekceksin benoşum
Amin canım aminnn inşAllah
Ayy ne güzel olur ama işte bulunur mu sen bulunda ben zor..
Canım ben nane kekik dereotu ve domates istiyorum :))
Balkonum çok küçük benim
Aaa süpeerr açık olduğu belliydi haydi şimdi gelsin bebişleri.. Korunma olmamasıda güZel ağrısı hemen geçer inşAllah
Akşama gelir nasılsa
Himm anladim cnmmm2 ay vermemiş kız ben öyle anlamışımsanırım 2 ay olmazsa gel demek istemiş bende cep no su vardı canım oradan ulaştım
Himm anladim cnmmm
Inss bu ay Gelir bebisiii. Sancisi niye oluyor sosyalimmm.
ayyy çok korkuyodu sonunda bitti demek inşallah bidahaki ay güzel haberler verir bize artık
sosyoş kızz forum dışında da telde mi konuşuyonuz siz bak kıskandım
benoşum ben bulursam sana da gönderirim kız sen iste fide yapar gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?