Ağlayakta gözden mi olak???

ben domates salatalık tatlı biber maydonoz aldım soğan da alıcam bide hazır toprağıyla birlikte satılan küçük dereotlarından
hepsinden balkonuma1 er saksı yapıp yetiştirdiğim fideleri eşimin köyündeki bahçesine ekicem. tabi bunu duyan herkes babanneden bende yer istiyorum dedi bana ne kadar yer kalır bilemiyorum kıskanç hepsi yahuu

canım sağolasın kasık ağrım bir hafta sürdü canım allah sizede nasip etsin canlarım....

evet canım inanmadım 5 tane arka arkaya test yaptım hepsinde çıktı

Aaa hayirli olsun cansucummm,cok sevindimm. Topigimiz bereketlendii yine masallahh.

Twinim geldim.az once isim vardi.cikmak zorunda kaldim. Sen gelince fotonu koy.bekliorum ben

Funda bence aksam gelir anca. Kendine gelmesi falan zaman alir yine. Allah yardimcisi olsun.

amann ben artık belirtiyi falan aştım gelirse gelirrr gelmezse hayırlısı sence çok takılma bence belirtiye

Kız ne belirtisi şimdiye kadar arasımda ne oldu.. O yüzden rahatım.. Sadece ağrı beni rahatsız etmişti ama onuda düşünmüyorum bu ay hiç olmadığım kadar rahatım

Aman duymaya görsünler zaten boşverr olduğa kadar olur.. Saksıda olmaz mı kız :) balkonunda kalsın işte

dedim ya kız 1 er tane saksıya ekicem onlar balkonumda kalcak. fazlasına eşim izin vermiyo benmi oturcam balkonda saksılar mı diyo
ayaş domatesinin tohumlarını bulabilsekkk offfffff kokulu kokulu sen ne ekceksin benoşum

Aa superr tupleri acikmisss. Ins sancisida hemen gecerrr. 2 ayda hemen gecer ztn. Hem biraz kafasii bosaltirrr. 2 ay sonra gelsin bebislerr
Sosyosumm sana nereden ulastikiiii

2 ay vermemiş kız ben öyle anlamışım sanırım 2 ay olmazsa gel demek istemiş bende cep no su vardı canım oradan ulaştım

canım sağolasın kasık ağrım bir hafta sürdü canım allah sizede nasip etsin canlarım....

Amin canım aminnn inşAllah

Ayy ne güzel olur ama işte bulunur mu sen bulunda ben zor..
Canım ben nane kekik dereotu ve domates istiyorum :))
Balkonum çok küçük benim

tüpler açık çıkmış, sancısı çokmuş yalnız, 2 ay korunma vermiş dr.

Aaa süpeerr açık olduğu belliydi haydi şimdi gelsin bebişleri.. Korunma olmamasıda güZel ağrısı hemen geçer inşAllah

Akşama gelir nasılsa

yakında fundoştan ve yelizden güzel haberler gelir

Himm anladim cnmmm
Inss bu ay Gelir bebisiii. Sancisi niye oluyor sosyalimmm.

kasık ağrısı olur kuzum önce anestezinin etkisiyle hissetmez ama sonra ağrır, diğer taraftan 2-3 günde bel ağrısı çeker az birazda kanaması olur, sonuçta rahim ağzına hem yabancı bi cisim sokuyorlar hemde sıvı veriyorlar normal yani

ayyy çok korkuyodu sonunda bitti demek inşallah bidahaki ay güzel haberler verir bize artık
sosyoş kızz forum dışında da telde mi konuşuyonuz siz bak kıskandım
benoşum ben bulursam sana da gönderirim kız sen iste fide yapar gönderirim

konuşmuyoruz telde kız böyle acil durumlarda haber alıyoruz sadece birbirimizden burada konuştuğumuz yetiyor sabah 8 de başlıyoruz akşam yatana kadar zaten buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…