Ağlayakta gözden mi olak???

Ooo senin bayaa olmuş aslında bi testi hak etmiş hiç belirti falan yada belirtiya benzer bişeyin yok mu sen hiç paylaşmadın ((

Ben hic iyi degilim ...bebeğim iyi değil (+
Dua edin .odemvar dedi Dr ama kalbi atyor.allahim

Canıııımmmmm hemen panik yok lütfennn.. Çok geçmiş olsun ve ben inanıyorum bebişin iyi ve iyide olacak duam seninle tabiki.. Sen kendine mukayet ol üzlüp ağlama ki bebişin etkilenmesin.. Randevu ne zaman canım?
Ödem nasıl oluyo cahilliğime verin ne dedi tam doktor?

Ben hic iyi degilim ...bebeğim iyi değil (+
Dua edin .odemvar dedi Dr ama kalbi atyor.allahim

sedommm Allahım inşallah yanlış bi teşhistir inşallah bebeğin çok iyidir. ben temmuz anneleri topiğini takip ediyorum arada ordada birinin bebeğinde kist ödem gibi bişey varmış ama doktor olabilir ileriki haftalarda kendinden kaybolur demiş. telaş yapma canım bide diğer doktora git

olursa paylaşırım canım biliyorsun ben belirtiye karşıyım benoşum ama olursa tabi ki anlatırım belirtiler, test tarihimde 28 şubat yada 1 mart canım

internetten biraz araştırdım ama bişey bulamadım canım

Yaa bende baktimda pek birsey bulamadim. Forumlara baktim bazilari sonrada iyilesmiss. Hadi insallah guzel haberlerle gelecek

Canim benim bildigim organlar su topluyor Allah gostermesin. Ama sedonun bebisi sagliklii. Gulerek gelecek burayaa

en son testinizde kaçtı peki sayınız hızlı hareketliniz:26:
çok şanslısın çook şükret inş 9 ay boyunca hiç bırakmaz bebişin seni

darisi basina canim insallah en kisa zamanda..

sayimiz en son cok kötüydü asilamada sonuc: hizli oran 0 di...yikamayla falan yüzde 5 yapmislardi...

basam kuzumm tekrar tebrik etmek istedim çok sevindimmm inan hep pozitif düşün olumuu ii düşün ii olucak Allahın iziniyleee takipteyim seni ii haberlerin bekliorummm

yaa şimdi biraz nette araştırdım Allahım yardım etsin inşallah yanlış teşhistir inşallah bi an önce güzel haberlerle gelir

hoşgeldın canım nasılsın
iyiyim canım da çok üzüldüm sedoşuma inşallah bebişi iyidir Allahım ne olursun ya
Insallah cnm. Aklim hep sedodaa randevusu kacta acaba
aynen canım ya inşallah güzel haberlerle döner... dün benim doktorumda bi başka hastaya bebişin kafasında su toplanmış ama önemli bişey değil kendiliğinden iner demiş inmezsede suyu çekebiliriz falan demiş sedomun ödem dediği nerde oluşmuş ki acaba

Canim bilmiyoruzkii.cok kisa yazdi gitti hemen benosla sosyosun dedigi gibi saka yapiodur ins.
Biraz sonra cinsiyet haberlerini verir bize insallah.

Canim bilmiyoruzkii.cok kisa yazdi gitti hemen benosla sosyosun dedigi gibi saka yapiodur ins.
Biraz sonra cinsiyet haberlerini verir bize insallah.
inşallah şaka yapıyodur gerçekten.sedoşum bebiş iyiymiş cinsiyetini öğrendim diye gelir inşallah birazdan.
Seda için ikide bir girip bakıyorum gelmemiş
İnşAllah yoktur bişeyi
inşallah canım ya bizde bekliyoruz valla inşallah önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…