Allah güç kuvvet verirde sen yinede yavaş yavaş yap kuzum, bizimde öyle dağılmasa bile tozlanıyor maalesef
çok anlatsamda söylesemde olmuyorsa olmuyor ayşem, içimize atıyoruz evet ama söylesek söylediğimizle kalıyoruz, bende bi de tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu var oda beni biraz çekimser bırakıyor
benim bugün 33. günüm canım 25 ocakta adet olmuştum
Ben hic iyi degilim ...bebeğim iyi değil(+
Dua edin .odemvar dedi Dr ama kalbi atyor.allahim
Ben hic iyi degilim ...bebeğim iyi değil(+
Ooo senin bayaa olmuş aslında bi testi hak etmiş hiç belirti falan yada belirtiya benzer bişeyin yok mu sen hiç paylaşmadın((
Canıııımmmmm hemen panik yok lütfennn.. Çok geçmiş olsun ve ben inanıyorum bebişin iyi ve iyide olacak duam seninle tabiki.. Sen kendine mukayet ol üzlüp ağlama ki bebişin etkilenmesin.. Randevu ne zaman canım?
Ödem nasıl oluyo cahilliğime verin ne dedi tam doktor?
olursa paylaşırım canım biliyorsun sonradan irtiye karşıyım benoşum ama olursa tabi ki anlatırım belirtiler, test tarihimde 28 şubat yada 1 mart canım
internetten biraz araştırdım ama bişey bulamadım canım
Yaa bende baktimda pek birsey bulamadim. Forumlara baktim bazilari sonrada iyilesmiss. Hadi insallah guzel haberlerle gelecek
Ooo senin bayaa olmuş aslında bi testi hak etmiş hiç belirti falan yada belirtiya benzer bişeyin yok mu sen hiç paylaşmadın((
Canıııımmmmm hemen panik yok lütfennn.. Çok geçmiş olsun ve ben inanıyorum bebişin iyi ve iyide olacak duam seninle tabiki.. Sen kendine mukayet ol üzlüp ağlama ki bebişin etkilenmesin.. Randevu ne zaman canım?
Ödem nasıl oluyo cahilliğime verin ne dedi tam doktor?
inşallah canım yaa dua ediyorum minnoşu ona şaka yapmış olsun diye
en son testinizde kaçtı peki sayınız hızlı hareketliniz:26:
çok şanslısın çook şükret inş 9 ay boyunca hiç bırakmaz bebişin seni
Kizlarrr ne olduuu
Ben bi gecmise bakip geleyim
tsk ederim melekcim, amin insallah darisi istegenlerin basina, sizin icinde dua ediyorum...
evet sorun var hala...üc ayd degisitigi, kendini yeniliyormus..belki o sebeb olmustur, ama 8 aydir esim hap aliyor (günde 5 kere)
amin insallah canim...
darisi tabide en kisa zamanda sizin basiniza
hemserim benim :)
hmm..bende tam bir sene olmustu tedaviye baslicaktik tam olmustu, ama bos gebelikti....
insallah tedaviye gerek kalmaz canim, en kisa zamanda sizlerde hamis kalirsiniz allahin izniyle
sedom ne olur kötü düşünme Allahın izniyle bebişin iyi sağlıklı dualarımız seninle canım...Ben hic iyi degilim ...bebeğim iyi değil(+
slm kızlar
sedom ne olur kötü düşünme allahın izniyle bebişin iyi sağlıklı dualarımız seninle canım...
slm kızlar
sedom ne olur kötü düşünme Allahın izniyle bebişin iyi sağlıklı dualarımız seninle canım...
iyiyim canım da çok üzüldüm sedoşuma inşallah bebişi iyidir Allahım ne olursun yahoşgeldın canım nasılsın
aynen canım ya inşallah güzel haberlerle döner... dün benim doktorumda bi başka hastaya bebişin kafasında su toplanmış ama önemli bişey değil kendiliğinden iner demiş inmezsede suyu çekebiliriz falan demiş sedomun ödem dediği nerde oluşmuş ki acabaInsallah cnm. Aklim hep sedodaarandevusu kacta acaba
Canim bilmiyoruzkii.cok kisa yazdi gitti hemeniyiyim canım da çok üzüldüm sedoşuma inşallah bebişi iyidir Allahım ne olursun ya
aynen canım ya inşallah güzel haberlerle döner... dün benim doktorumda bi başka hastaya bebişin kafasında su toplanmış ama önemli bişey değil kendiliğinden iner demiş inmezsede suyu çekebiliriz falan demiş sedomun ödem dediği nerde oluşmuş ki acaba
inşallah şaka yapıyodur gerçekten.sedoşum bebiş iyiymiş cinsiyetini öğrendim diye gelir inşallah birazdan.Canim bilmiyoruzkii.cok kisa yazdi gitti hemenbenosla sosyosun dedigi gibi saka yapiodur ins.
Biraz sonra cinsiyet haberlerini verir bize insallah.
inşallah canım ya bizde bekliyoruz valla inşallah önemli bişey yokturSeda için ikide bir girip bakıyorum gelmemiş
İnşAllah yoktur bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?