Ağlayakta gözden mi olak???

insanlar çok bencil fundoşum bu kız hamile işten yeni ayrılmış evinde iyice dinlensin diyecekleri yerde başına üşüştüler.ama inşallah sedom birazdan gelecek ve bize korkulacak bişey yokmuş bebişim iyi herşey yolunda kızlar diyecek inşallah

inşallaaah fatmammm inşallahh
keşke şimdi girip bizide rahatlatsa iş birikti ama herşey ölece duruyor yapamıyorum aklım gözüm burda sedom girdi diye

Ben anneme bile soyledim valla dua etti insallah bisey olmaz bebegine diyee Allahim insallah guzel haberler alsın sedoş biz nekadar olsa da beklerizzz yeter ki o ve bebegi iyi olsunn ve butunn arkadaslarimizinn

sanırım yatıyorrrr ilaç aldıysa uyumuştur belki uyanınca girer sabredip bekleyeceğiz mecbur Allahım hayırlısını versin insanların kötü gözünden korusun bizleri

İnsallah kizlarrr Allah kimseyi evladindan yana sınamasınn cok zordur mutlaka.Allah hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve hayirli saglikli cocuklar nasip etsin

çok kötü grip oldum şantyede kaptım şifayı herhal çok soğuktu
boğazım kaşınıyo yutkunamıyorum başım zonkluyo şakaklarım nasıl ağrıyo varya titreme var b.ku yedim kısacası bu kış hiç grip olmadım derken fena kaptım şifayı kızlar

birazdan çıkacam uğrasammı acaba ablasına ordan geçiyorum eve giderken çok yakın bana çalıştığı yer ama ayıp olurmu acaba belki haberi yok
birde daha tanışmadık gidip böle yapsam hoş olmaz sanırım
zaten duyunca gitmiştir belkide belkide çıkmıştır offfff
ahh sedom yazsaydın ya herşeyi bize meraktan öldük burdaaa ve stresten

İnsallah kizlarrr Allah kimseyi evladindan yana sınamasınn cok zordur mutlaka.Allah hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve hayirli saglikli cocuklar nasip etsin

amin canım inşallah aminn

hasta mı oluyorsun çok kötü kuzu ya şimdiden geçmiş olsun bol sıvı tüket

uğramasan mı belkide dediğin gibi haber vermemiştir daha ayy bilemedim ama ne yapacağını sen bilirsin kuzu

Ben anneme bile soyledim valla dua etti insallah bisey olmaz bebegine diyee Allahim insallah guzel haberler alsın sedoş biz nekadar olsa da beklerizzz yeter ki o ve bebegi iyi olsunn ve butunn arkadaslarimizinn

sanırım yatıyorrrr ilaç aldıysa uyumuştur belki uyanınca girer sabredip bekleyeceğiz mecbur Allahım hayırlısını versin insanların kötü gözünden korusun bizleri

şimdi çıkıp gelecek kızlar bişeyimiz yokmuş çok şükür diyecek

Aminnn kızlar hepimizin inşAllah..
Bi an önce gelip bize bilgi vermesi dileğiyle..

Fundacım sende dikkat et kendine havalar yine buz gibi oldu sıkı giyin evler bile zor ısınıyo

Bina doğal bakımı mı ne yapıyormus haberimiz yok tabi kombi çalışmıyo diye dert yandık.. Yemek için mutfağa bi girdim doğalgaz yok meğer bina kesmiş ve 1 saate kadarda gelmiyo ( evde yemek yok buz gibi sinirim ise had safada (

Alakasız oldu ama paylaşmak istedim

Canlarım bebegin her yerinde şişlik ödem ve bana doğum yaptiracaklar çok kötüyüm...down sendromlu alti parmagi var (( karaciğeri küçük kalmis (rabbimden hep hayirlisini diledim... 2 Dr.gittik 2.si prof. Simdi çapa randevu almaya calisyrz tanidiklar bakiyr uzadikca kotu olucam...bugün aklima sizde geldiniz daha çok agladm nedense neler kinusuyrz heyecnlnyrz herşeyin hayirlisi fundam sende ( internetten okudum simdi 27 haftada ortaya cikanda varmış
Beni yipratan kalbi atiyor ben nasil sonlandirilsn derim allahimm
Dr.tahminimce 1-2 haftaya kalbi durur dedi allahim kimseye yasatmasn Rabbim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…