Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarrrr gunaydinnn nasilsnzzz
Açılış benden bugün
Yoldayim okula gidiyorum bi yazayim dedim
Herkes nasillll
Rabbim bu guzel sabahin niyetine bu topikteki herkese hayirli evlatlar nasip et.Aminnnnnn

amiiiin twinimmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben bugün dışardayım haberiniz olsun
burda yola çıkınca hemen ibb den yoğunluk haritasına bi bakıyoz nerden kaçsak diye
neyse şimdilik tüm yollar yeşillll biz çıkana kadar kırmızı olmaz inşallah

Açılış benden bugün
Herkes nasillll
Rabbim bu guzel sabahin niyetine bu topikteki herkese hayirli evlatlar nasip et.Aminnnnnn

günaydın twincan
amiiiin Allah dualarını kabul etsin

fatmacanın prensesi mi oluyomuşş ayyy ne güzell Allahım ilerde bana da nasib etsin inşallah. fatmacannn çok sevindim topiğimizin bi çiçeği var artıkkk

günaydınnnn
tez git gel kızz

Açılış benden bugün
Herkes nasillll

günaydın canımm kocaman bi amin diyorum sana

günaydın fundoşum kolay gelsinnn

bende gidip tavuk çiftliği açacağımm, haydi görüşürüzzzz canlarrr

Günaydıınnn kızlarrr

Bende yoğunum bugün acil işlerim var ( arada takipteyim ama

Günaydıınnn kızlarrr

Bende yoğunum bugün acil işlerim var ( arada takipteyim ama
Gunaydin canlarimmm. Bugun cok zor uyandim. Dunun yorgunlugu cikti galibaa.

Benayim ovu testine baktim. Olabilirde olmayabilirde. Benimkide oyle cikmisti hatta dahada silik olabilir. En iyisi biraz daha beklemek.

Fundam sosyalimmnm kolay gelsinnn
Fatmamm tesekkur ederimm.amin insallahh. Bugunde sedo ogrenicek bakalimmm:

ben geldim canım belki öğleden sonra başka bi top. katılırım

Günaydın canım hoşgeldin..
Hayırlısı bakalım ben ümitli değilim nedense içimede doğmuyo

Seda bakalım ne öğrencek

heyyyy ben geldimmm

Hoşgeldin canımmm
Başka top. Derken
Başka topik mi başka toplantı mı

başka toplantı kızzz

sende gelen giden var mı kızz bugün 29. gün değil mi :18:

Hosgeldin sosyalimmm. Bu ara herkes yogunn. Bende bugun evi toplayacammm. Ya evde 2 kisi yaziyoruz ev nasil dagiliyorr anlamiyorum. Su anda savas alani gibii Allah bi guc versinde baslayayim islere

Benosum umitsizlik hicbir zaman yok. Ama cok heveslenmekten kaciyoruz. Gerci sen kendini iki kosulada hazirliosunn. Zaten sosyal,sen,ben o konuda birbirimize benzioruz. Cok dillendirmekten kaciyoruz.icimize atiyoruz.buda ne kadar dogru tartisilir tabi.he birde sedo bu ozellikleri tasiyor

Aynen öle canım belki kötü bi huy ama genelde de böleyim ben kendi kendime kurar yazar oynarım

Bi güç kalkarsın birazdan yavaş yavaş yap.. Bizde de aynı sanki hiç temizlememiş gibi oluyo sinir boZucu ama sen mazeretlisin şanslısın yani bahane var

Allah güç kuvvet verirde sen yinede yavaş yavaş yap kuzum, bizimde öyle dağılmasa bile tozlanıyor maalesef
çok anlatsamda söylesemde olmuyorsa olmuyor ayşem, içimize atıyoruz evet ama söylesek söylediğimizle kalıyoruz, bende bi de tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu var oda beni biraz çekimser bırakıyor

Yok kız hiç belirtiside yok ben haftaya bekliyorum ama mümkünse hiç gelmesin

Sende peki ? Sen bende önceydin

benim bugün 33. günüm canım 25 ocakta adet olmuştum

Ben hic iyi degilim ...bebeğim iyi değil (+
Dua edin .odemvar dedi Dr ama kalbi atyor.allahim

sedoşum bi sakin ol önce nasıl ödem varmış kuzu kalbi atması iyi bir şey, Allah yardımcın olsun korkma kötüyü sakın ama sakın aklına getirme

Sedommmm.tum kotuluklerden Allah korusunnn. Dua edicem bebisin icin.. iyi haberlerle geleceksin. Sakin kotu dusunmee. Doktorlarada guven olmuyor artik. Tum dualarimiz seninleee. Minisinn saglikli olcakkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…