Ağlayakta gözden mi olak???

sedommm yaaa aklımız hep sende güzel arkadaşımmm bi gir iyiyim de nolurrrr

off fundamm icim cok daraliyorr

benimde canım sedo bizim için çok değerli onu çok seviyoruz bu yüzdende aklımızdan bir an olsun çıkmıyor
yumurtlama günlerimdeyim akıntım geliyo ama umrumda değil eve gidip yorganı çekip yatmak istiyorum

sedoş bu sınavdan başarıyla geçecek bence kızlar, onun başka başka haberlerine öyle sevineceğiz ki göreceksiniz, inşallah bize de iyi haberler verecek bugün yada yarın

sedoş bu sınavdan başarıyla geçecek bence kızlar, onun başka başka haberlerine öyle sevineceğiz ki göreceksiniz, inşallah bize de iyi haberler verecek bugün yada yarın

evet fundamm
insallah sosyalimm.benimde tek dilegim bu. kizlar yemek yapmam lazim. esim erken gelecekmis. gozum sizde amaa. geldigimde iyi haberler okurum insallahhh

bende erken kaçıcam tirtir titriyorum benim hastalık iyice arttı
boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum offff

Bencede seda bi müddet gelmez belki haber vermek için girer bugün bizim bu kadar merak ettiğimizi biliyo..
İnşAllah hemen gelirde bize mutlu haberler verir..

bende erken kaçıcam tirtir titriyorum benim hastalık iyice arttı
boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum offff

Canım dikkat et hastalığın üzerine birde üzüntü eklenince artar tabii.. Bol bol c vitamin al. Portakal falan ye

Bu kötü günlerin iyi günleride olacak tekrardan.. Sedadan iyi haber gelecek inşAllah

Canım dikkat et hastalığın üzerine birde üzüntü eklenince artar tabii.. Bol bol c vitamin al. Portakal falan ye

Bu kötü günlerin iyi günleride olacak tekrardan.. Sedadan iyi haber gelecek inşAllah

hiç sorma öle kötü haldeyimki görsen şaftım kaymmış
portakal iyi fikir canım alayım midem bulanıyo gerçi iştahım yok boğazımda şişmiş ya gitmiyo ne yesem
eve gidip yorganı çekip terlemek istiyorummmm
açtığımda seldadan güzel haber gelsin istiyorum keşke telefonu olsaydı keşke bilgi alabilseydik
şuan titriyorum valla yazarken çok fena oldum yaaaa

Geldi mi zaten üst üste gelir..
Kendini bırakma canım terlemek mantıklı hem dinlenmiş hemde mikropları atmış olursun..

Sedacım için hepimiz duacıyız kötüyü düşünmek yok

sedomdan haber var mı kızlar dünden beri kafamı kaldıramıyorum başağrısından ama haber geldimi diye buraya bakmadan da edemiyorum Allahım sen yardım et bu kötü günler çabuk geçsin güzel haberler alalım sedom ve bebişinden

Inşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.
kizlar bu duayi okuyalimm sedosumuza ferahlik versinn

okudum canım bugünde bi yasin okuyayım sedoşuma banyodan hemen sonra

Aminn canım hemen okudum ben hep duamda ama bıgünkü özel duamda da olacak arkadaşım, yoldaşım..

Aminn canım hemen okudum ben hep duamda ama bıgünkü özel duamda da olacak arkadaşım, yoldaşım..

Allah kabul etsin cnmm bu duanin turkce okunusu da var ben mealini yazdim sikintilari yok ediyomus Allahim bu duanin hikmetini arkadsmz canimi sedosumuza yolla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…