Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar içim içimi yiyiyo haber yok dimi daha dünden beri aklım hep sedomda gitmediler mi ki doktora
sosyalim Allah razı olsun canım senden yasin okumşsun sedom ve bizim için..baş ağrın için elma yesene canım bi tane iyi gelir diyolar bende hiç etki etmiyor ama

denerim kuzum sağolasın , senin baş ağrın devam mı ediyor kuzu Allah hepimizden razı olsun canım

Canım bak dikkat et kendine bebişin çok etkileniyo
Sen nane yağını denemişydin ?

Sosyalim Allah kabul etsin
Allah dualarimizi kabul etsin insallah kizlarr hepiniz iyi ki varsiniz

merhaba canım Elma baş ağrısına iyi mi geliyor? ilk defa senden duyuyorum ayda en az bir kere mutlaka baş ağrsından acillik oluyorum

Sosyalim Allah kabul etsin
Allah dualarimizi kabul etsin insallah kizlarr hepiniz iyi ki varsiniz
amin canım inşallah.. sende iyiki varsın canım
Fatmam bebisinn etkilendcek kuzu yapma boyle
Yelizim sende iyiki varsin
elimde değilki canım burdaki herkes dünden beri darmadağın olmuş durumda sedom nasıl Allah bilir
merhaba canım Elma baş ağrısına iyi mi geliyor? ilk defa senden duyuyorum ayda en az bir kere mutlaka baş ağrsından acillik oluyorum
canım bana da birileri söylemişti benim migrenim var bende çok etkili olmuyor ama sen bi dene istersen

Fatmam Rabbim sabir versin bizim dua etmekten baska bi caremiz yok
Bu arada ben biraz uzanayim uyuyamazzam gelirim yine

Yelizcim sende iyi ki varsın..
Bende kaçıcam kızlar evde misafirim var yarın yolcu çünkü görüşmek üzere

Sosyalim tablet elimde uyumusum. Dogru adet olacaksan icmen iyi olmaz. Neyseki yrn pek yogun degilmiss. Rahat gecer insallah.sen hepimizi ayri ayri dusunuyosun sosyalimmm cansin sennn
Benayim midem gecti cok sukur. Aklimdan cikmiyor hic
Az once uyumusum,uyanir uyanmaz tablette siteyi actim hemen sedo belki gelmistir diye
Fatmam senin migrenin var. Sen daha dikkat et kendine cnm.

Yelizcim sende iyi ki varsın..
Bende kaçıcam kızlar evde misafirim var yarın yolcu çünkü görüşmek üzere
görüşürüz canım Allaha emanet ol
dikkat etmeye çalışıyorum canım ama olmuyor çok şükür ki sen iyisin

görüşürüz canım Allaha emanet ol

dikkat etmeye çalışıyorum canım ama olmuyor çok şükür ki sen iyisin
Gorusuruz benoss iyi gecelerr
Sosyalim sanada iyi dinlenmelerr
Fatmamm elimizden birseyde gelmiocanim benim gozlerim kapaniyor. Ins yarin geldigimde sedomuzun hayirli haberini aliriz.iyi geceler fatmamm

Son düzenleme:
Gorusuruz benoss iyi gecelerr
Sosyalim sanada iyi dinlenmelerr
Fatmamm elimizden birseyde gelmiocanim benim gozlerim kapaniyor. Ins yarin geldigimde sedomuzun hayirli haberini aliriz.iyi geceler fatmamm

inşallah canım bende çıkıyorum yarın inşallah iyi haberler alırız sanada iyi geceler canım

Gelir gelmez yatağa attım kendimi terlemişim bayağı iyi oldu hiç bişey yiyemiyorum çok iştahsızım kızlar boğazım çok kötü öksürüken kusacak gibi oluyorum
neyse ayşemmm bana bak tablet kucağımdöa diyosun kız ne zararlı belmiyormusun rad. Dtirek bebeğeeee
yapma böyleee uzak tit kendenden şu aleti canımmm
fatömam sende çok saldın sizede ayrı üzülüyorummm lütfen kendinizi toplayınnn

yelizimmm tel yok bende kaç gündüryazmışım dönmedi f.. den hani açık okusa görüldü diyor yaaa girmemiş okumamışbile
neler oliyo çok merak ediyorum ve endişeliyimmm
sosyalimmmAllah dualarımızı kabul etsinnn sağolasınn

Günaydın kızlarrr

Acaba gece seda girdi mi diye çok düşündüm ama malesef gelmemiş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…