arkadaşlar tesadüf eseri olanları okudum. çok üzüldüm.
umarım selda arkadaşımızın da bebeğinin de hakkında hayırlısı olur.
olumsuz sonuçlanırsa da vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok.
Allah'a sığınıp tevekkül ederek güçlü olmak gerek.
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.
hiçbi haber yok fatmamofff canım dikkat et ya siz hamilesiniz ayşem sen ve lizim lütfen kendinizi toparlayın
bende hiç iyi değilim beynim uyuşmuş halde fena kaptım şifayı ilaç aldım düzenli kullanıp atlatırım inşallah öle kötüyümki anlatamam içim titriyor boğazımmm offff çok mutsuzum şuan seldammm aklımda hep ne yapıyor şimdiii
slm kızlar haber yok daha dimi gece uyuyamadım bende gece kabuslar gördüm sürekli sabah kalktığımda dudağım yarılmış kan içinde kalmıştı biz bu kadar etkilendiysek sedom sabahı nasıl etti acaba
ayşem,fundam sizde dikkat edin kendinize canlarım
arkadaşlar tesadüf eseri olanları okudum. çok üzüldüm.
umarım selda arkadaşımızın da bebeğinin de hakkında hayırlısı olur.
olumsuz sonuçlanırsa da vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok.
Allah'a sığınıp tevekkül ederek güçlü olmak gerek.
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.
hiçbi haber yok fatmamofff canım dikkat et ya siz hamilesiniz ayşem sen ve lizim lütfen kendinizi toparlayın
bende hiç iyi değilim beynim uyuşmuş halde fena kaptım şifayı ilaç aldım düzenli kullanıp atlatırım inşallah öle kötüyümki anlatamam içim titriyor boğazımmm offff çok mutsuzum şuan seldammm aklımda hep ne yapıyor şimdiii
Allahım onun yardımcısı olsun dayanma gücü versin.. senin miden nasıl oldu canım daha iyisin inşallahamin cemrecimm sagolasinn...
aynen fatmam bende dun onu dusundum biz ne hallere geldikk seldaa napiyo o nasildir diye dusunmekten edemiyorumm
fundamm sen ilaclarini ic duzenli. dun hava cok soguktu usuttun heraldee
amin cemrecimm sagolasinn...
aynen fatmam bende dun onu dusundum biz ne hallere geldikk seldaa napiyo o nasildir diye dusunmekten edemiyorumm
fundamm sen ilaclarini ic duzenli. dun hava cok soguktu usuttun heraldee
Allahım onun yardımcısı olsun dayanma gücü versin.. senin miden nasıl oldu canım daha iyisin inşallah
evet canım çok soğuktu dün anladım zaten hasta olacağımı başımı ağrı tuttu kulaklarım uğultuyo çok sinir bi durum
yaa bi girip yazsa ne yaptığını şimdi kendinde değil biliyorum ama meraktan ölüyoruz burda aklımız hep onda
inanın işi gücü bıraktım iki satır yazıyorum
patt tekrar açıyorum burayı faceyi bişey yazmışmı diye ahhh canım benimmm insan inanamıyor minik meleğimizi alacaklar bi yandanda seldam için korkuyorum onun için tehlikelimi olmasın Allahım sen yardım et nolur bi mucize
kahvaltidan sonra yine yanma basladi. surup ictim. gunde 4 defa icme hakkim varmis Allahtan. oncedende yanma olurdu ama aksam hic dayanamadim zaten morelim bozuktu dahada fazla aglamaya basladimm. aman bizim mide yanmalarimiz gecerde onemli olan sedonun iyi oldugunu bilmemizz..
kızlar olanları okudum çok üzüldüm çok şaşırdım.
zor bir karar zor bi süreç
Rabbim yardımcıları olsun haklarında hayırlısını versin
kızlar olanları okudum çok üzüldüm çok şaşırdım.
zor bir karar zor bi süreç
Rabbim yardımcıları olsun haklarında hayırlısını versin
ahh fundammm. birde biz arka arkaya haberleri vermistikk. gece hep gozumun onune o konusmalarimiz geldi zaten. esime anlattim oda cok uzuldu. elimizdende birsey gelmiyorki. elimiz kolumuz bagli bekliyoruzz.
onun kafasi su anda yerinde degildirkiaksam haber verir belki bize.
annem cagirdi ona bile gitmeyi istemedim.hicbir sey yapasim yok ztn. ekrana bos bos bakip duruyorumm
sorma canım hepimizi mahvetti bu haber
benimde ayşem siz aynı hafta doğum yapacaktınız birdeinşallah çarçabuk geçer bu yaşadıklarımız minik meleğimiz sedomdan ayrılırsa Allah ona hemencik bir evlat versin inşallah acısını alıp götürmez unutturmaz ama belki biraz hafifletir
benimde midem çok ağrıyor ayşem çok stres yaptık çok taktık ondan tabi
Gunaydin kizlar
Sabahi nasil ettim bi ben bilirim.Kabuslarla dolu ruyalarr ardindan uyanip uyuyamama falann
Fundam ruyamda seni gordum senle otobuste karsilasiyoduk bana evini tarif ediyordun
İcimden hicbisey yapmak gelmiyor insallah sedodan guzel haber gelir de..yani olmayacak bisey degil ben umutluyum Allahım yuzune gulsunnn
hoşgeldin canım,
hayır olsun rüyan
inşallah canım keşke gelip deseki yanlış görülmüş ödem atlatılabiliyormuş teşhis yanlış koyulmuş sağlıklı düzelecek
Canlarım bebegin her yerinde şişlik ödem ve bana doğum yaptiracaklar çok kötüyüm...down sendromlu alti parmagi var(( karaciğeri küçük kalmis (rabbimden hep hayirlisini diledim... 2 Dr.gittik 2.si prof. Simdi çapa randevu almaya calisyrz tanidiklar bakiyr uzadikca kotu olucam...bugün aklima sizde geldiniz daha çok agladm nedense neler kinusuyrz heyecnlnyrz herşeyin hayirlisi fundam sende ( internetten okudum simdi 27 haftada ortaya cikanda varmış
Beni yipratan kalbi atiyor ben nasil sonlandirilsn derim allahimm
Dr.tahminimce 1-2 haftaya kalbi durur dedi allahim kimseye yasatmasn Rabbim((
ne yapıyorsunuz kızlar sabahtan işlerim yoğundu ancak gelebildim, sedoştan henüz haber yok değil mi başka yollardan belki ulaşşmıssınızdır diye dşnüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?