Ağlayakta gözden mi olak???

Amin canım çok sağol

seldam inşallah güzel haberlerle gelecek buraya Rabbim büyük .. süt boğaz ağrısına iyi gelir canım bi iç sanada iyi gelir inşallah.. dğru diyosun canım aklımız onda ama ne yazıkki elimizden gelen bişey yok dua etmektan başka

amin cemrecimm sagolasinn...

aynen fatmam bende dun onu dusundum biz ne hallere geldikk seldaa napiyo o nasildir diye dusunmekten edemiyorumm

fundamm sen ilaclarini ic duzenli. dun hava cok soguktu usuttun heraldee

aynen fatmam bende dun onu dusundum biz ne hallere geldikk seldaa napiyo o nasildir diye dusunmekten edemiyorumm

Allahım onun yardımcısı olsun dayanma gücü versin.. senin miden nasıl oldu canım daha iyisin inşallah

evet canım çok soğuktu dün anladım zaten hasta olacağımı başımı ağrı tuttu kulaklarım uğultuyo çok sinir bi durum
yaa bi girip yazsa ne yaptığını şimdi kendinde değil biliyorum ama meraktan ölüyoruz burda aklımız hep onda
inanın işi gücü bıraktım iki satır yazıyorum
patt tekrar açıyorum burayı faceyi bişey yazmışmı diye ahhh canım benimmm insan inanamıyor minik meleğimizi alacaklar bi yandanda seldam için korkuyorum onun için tehlikelimi olmasın Allahım sen yardım et nolur bi mucize

Allahım onun yardımcısı olsun dayanma gücü versin.. senin miden nasıl oldu canım daha iyisin inşallah

kahvaltidan sonra yine yanma basladi. surup ictim. gunde 4 defa icme hakkim varmis Allahtan. oncedende yanma olurdu ama aksam hic dayanamadim zaten morelim bozuktu dahada fazla aglamaya basladimm. aman bizim mide yanmalarimiz gecerde onemli olan sedonun iyi oldugunu bilmemizz..

kızlar olanları okudum çok üzüldüm çok şaşırdım.

zor bir karar zor bi süreç

Rabbim yardımcıları olsun haklarında hayırlısını versin

ahh fundammm. birde biz arka arkaya haberleri vermistikk. gece hep gozumun onune o konusmalarimiz geldi zaten. esime anlattim oda cok uzuldu. elimizdende birsey gelmiyorki. elimiz kolumuz bagli bekliyoruzz.
onun kafasi su anda yerinde degildirki aksam haber verir belki bize.
annem cagirdi ona bile gitmeyi istemedim.hicbir sey yapasim yok ztn. ekrana bos bos bakip duruyorumm

doğru diyosun canım önemli olan sedonun iyi olması ama sende dikkat et kendine

kızlar olanları okudum çok üzüldüm çok şaşırdım.

zor bir karar zor bi süreç

Rabbim yardımcıları olsun haklarında hayırlısını versin

sorma canım hepimizi mahvetti bu haber

benimde ayşem siz aynı hafta doğum yapacaktınız birde inşallah çarçabuk geçer bu yaşadıklarımız minik meleğimiz sedomdan ayrılırsa Allah ona hemencik bir evlat versin inşallah acısını alıp götürmez unutturmaz ama belki biraz hafifletir
benimde midem çok ağrıyor ayşem çok stres yaptık çok taktık ondan tabi

Gunaydin kizlar
Sabahi nasil ettim bi ben bilirim.Kabuslarla dolu ruyalarr ardindan uyanip uyuyamama falann
Fundam ruyamda seni gordum senle otobuste karsilasiyoduk bana evini tarif ediyordun
İcimden hicbisey yapmak gelmiyor insallah sedodan guzel haber gelir de..yani olmayacak bisey degil ben umutluyum Allahım yuzune gulsunnn

aminn insallahh fundamm. stres direk mideye vuruyor canimm. hakkina ne hayirliysa hemencecik sonuc belli olsun. cunku uzayinca sedomuz dahada etkilenecekk
hosgeldin yelizimm bende iyi dusunmek istiyorummm. capadan iyi haberler gelecek diye bekliyorummm

hoşgeldin canım,
hayır olsun rüyan
inşallah canım keşke gelip deseki yanlış görülmüş ödem atlatılabiliyormuş teşhis yanlış koyulmuş sağlıklı düzelecek

mümkün olduğunca sık girip okumaya çalışıyorum acaba seda gelirde haber verir mi diye ama daha bi haber yok malesef

Onun aklına hiç olmasa bi kez merak ettiğimiz gelmiştir mutlaka ama girip de yazamaz ki.. şimdi içinde ne fırtınalar kopuyordur.. ne olacak kim bilir diye düşünüyordur..
İnşAllah ilaçla falan geçicek bişeydir..
İnşAllah yanlış teşhistir de kuzucu annesini yalnız bırakmaz.. Aksini düşünmek bile istemiyorum..
Rabbim sabrını versin..
bizler her ne kadar şükür eden insanlarda olsak.. şurda yapmış olduğumuz kız erkek muhabbetinde anladım ki ne kadar boş konuşuyormuşuz yanlış anlamayın beni sakın.. çok üzüldüm.. içim parçalandı herşeyini birlikte yaşadığımız duyduğumuz birinin başına geliyor olması kadar üzücü ne olabilir ki
Lizin dediği gibi Rabbim en azından birimizin duasını kabul eder inşAllah..

ne yapıyorsunuz kızlar sabahtan işlerim yoğundu ancak gelebildim, sedoştan henüz haber yok değil mi başka yollardan belki ulaşşmıssınızdır diye dşnüdüm

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,
hayır olsun rüyan
inşallah canım keşke gelip deseki yanlış görülmüş ödem atlatılabiliyormuş teşhis yanlış koyulmuş sağlıklı düzelecek

İnsallah fundam insallahh
Dün ben baya bi arastirdim bu sorunu yaşayan nekadar cok insan varmiş.çapada cok iyi doktorlar varmis riskli gebeliklerde uzman olan insallah bitanesi sedoya denk gelir de derdine çare olurr.
Bunun birsuru sebepleri varmış tedavi edileni ve edilemeyeni varmış.Benim umudum ödemden dolayı ense kalinligi vs ölcuyolarya oyuzden down sendromu teshisini yanlis koymus olsalar da ödem de iyilestirilebilir bi durumda olsa
Anneden kan alip bebege veriyolarmis amniyosentez vs yapiyorlarmiss iyilesenler varr Allahim yuzune gulsunn okadar cok dua ediyorumkii
Kiz bugun belediyeye falan gidecektim islerim vardii uyandim oyle oturuyorum icimden hicbisey yapmak gelmiyo okadar uzuldum kii annem bile dünden beri nekadar dua etti kardeslerim deee
İcimizden birinin duasini duysun yarabbim insallah

cinsiyet için haftaya çarşamba demiştin diye merak edip baktım sana ama şok oldum canım çok üzüldüm inan ki allah eşinin ve senin yardımcınız olsun. inşallah bir umut düzelir herşey yoluna girer. inşallah bir mucize olur senin ve bebeğin için bol bol dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…