Ağlayakta gözden mi olak???

çok özür kızlar sıcak aşure götürüyomda :79:

Kızlarr yazmayın öle şeyler tavuk falan
ımhh suyuna bide şehriye çorbası

gözlerimi kapattım tavuk hayali kuruyorumm
amma velakin evde var cumartesiden kalma zehirlenmem dimi
çok fenasınız canlarr

Lizimmmmmmmmmmmmm özür dilerimmmmmmmmmmm
bu arada tavuk çok tüketmeeee
ben eşimden önce sevmezdim o hastası benide alıştırdı ama dkkat ediyoz az yiyoruz artık hormonlular yaaa

Ben belimden çok rahatsızım dün yerden bişey alırken aniden bişey oldu viks sürdüm bugün gene ağrıyor sol taraf çok rahatsızım ne geçirirki bunu:18:

dikkat et canım bel ağrısı önemli

çok devam ederse bence dr. görün :112:

şaka diyorum kızlar konuşun canım çekerse yapar yerim nolcakta
fundacım tavuk da bırakılmıyoki hergün olsa yerim bütün yemeklerimde bulyon kullanırım utanmasam kafaltıda yicem
ama dediğin gibi haklısın kendimi engellemeye çalışcm canım

m
Bulyon katkı maddesi cnm ben kullanıyordum bıraktım normal tuz at kullanma onu bence

o bulyonun hiç iyi olmadığını duymuştum...ama çokta lezzet veriyor

tavuk ne zamandır yemiyorum ya çorbasını nasıl yaparsınız kızlar bende güzel bir tarif var da :)))

tavuk ne zamandır yemiyorum ya çorbasını nasıl yaparsınız kızlar bende güzel bir tarif var da :)))

Annem az biraz su dökerdi kaynadıktan sonrada tel şehriyeyle biraz pul biber bide tavuğun göğsünden tel tel ayırır atardı bolcada limon sık iç miss ben bayılırım tavuk suylu çorbaya harika oluyor deneyin

hımmm haşla, tavukları çıkar dit. kaynayan suya un yum sar., limon karışımı ekle. tavuklarıda tabi
nefis oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…