Ağlayakta gözden mi olak???

çok iyi yaa bu taraf çok kazık biraz uzak ama belki gelirim benim sağım solum belli olmaz

:13:

ben sana hastanenin adinida veririm cnm. hemde yarim saat sonra cikiyor uskudar karsiya cok yakin zatenn.. gelin ben sizi gotururum sonrada kiz kulesine karsi caylarimizi yudumlarizz

ben sana hastanenin adinida veririm cnm. hemde yarim saat sonra cikiyor uskudar karsiya cok yakin zatenn.. gelin ben sizi gotururum sonrada kiz kulesine karsi caylarimizi yudumlarizz

evet canım çok güzel olur bir fırsatını bulursam mutlaka :109: gelmeye karar verdiğimde hemen yazarım sana

ooofff bayılırıımm , burada bişey yok minik minik çiseliyor

ben çok sever kızkulesi bilirsin

bende çok seviyom kııız evde olunca
kocişle takılcaz cumbada kahvemizi yada çayımızı yudumlıycazzz sıcacık

bu taraf iyi canım ben avcılardayım
bende bitklinlik yok arada sancı oluyo okadar

bende daha yeni oldu bu bitkinlik canım yoksa çok dinç hissediyordum kendimi

ben çok sever kızkulesi bilirsin

bende çok seviyom kııız evde olunca
kocişle takılcaz cumbada kahvemizi yada çayımızı yudumlıycazzz sıcacık

zaten böyle işyerinde tadı çıkmıyor ki bu havanın :))

acıktıım ya makarna olacak şimdi sarınsaklı yoğurt üzerinee bol biber nane sosuu

akşam menüde ne var kızlarr

off ne guzel anlattin yaaaa canim makarna istedi simdidee ama evde yemek var.yoksa yapardim valla

bende pilav et birde havuclu kabakli yogurtlu salata var. dun misafirlerimden kalanlar. o yuzden bugun rahatim. he birde dolma varr

cok guzel oluyorr fundoss.
bak canim cekti simdii

menü yapmadım ben
canım çekti kızzzzzzzzz süperrrrr
bize aşure gelcek birazdan burdakilerden birinin karısı yapmış

aşkla herşey güzellllll

off ne guzel anlattin yaaaa canim makarna istedi simdidee ama evde yemek var.yoksa yapardim valla

bende pilav et birde havuclu kabakli yogurtlu salata var. dun misafirlerimden kalanlar. o yuzden bugun rahatim. he birde dolma varr

ya bende bugün öyle yapayım :)) tavuk , tavuk suyu çorba , pilav , salata , amanıın nasıl canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…