salça yokmu orda çok renksiz oldu
salça yokmu orda çok renksiz oldu
Annem az biraz su dökerdi kaynadıktan sonrada tel şehriyeyle biraz pul biber bide tavuğun göğsünden tel tel ayırır atardı bolcada limon sık iç miss ben bayılırım tavuk suylu çorbaya harika oluyor deneyin
hımmm haşla, tavukları çıkar dit. kaynayan suya un yum sar., limon karışımı ekle. tavuklarıda tabi
nefis oluyoooo
yok kız bu terbiyeli çorba yaa beyaz oluyo daha doğrusu limonla un yumurta terbiyesi güzel bi renk yapıyo
yoksa bende sevmem renksiz salçasız çorbaları
Cnm pul biber atıyosun ya o renk veriyor bide bu unsuz tavuk suylu olduğu için ben çok severim dene bence
benim yaptığım biraz farklııı ama süpeer , tavsiye ederimm :112:
tavuk suyunun içine 1 veya daha fazla ( tav.suyunun çokluğuna bağlı ) havuç ve patates rendeleyin , çok az nane, şehriye, tavuk minik parçaları vee en sonunda maydanoz ekleyin...bool limon sıkıp mideye indirinharika oluyor.... ( isteğe bağlı salça da olur )
tavuk suyunun içine 1 veya daha fazla ( tav.suyunun çokluğuna bağlı ) havuç ve patates rendeleyin , çok az nane, şehriye, tavuk minik parçaları vee en sonunda maydanoz ekleyin...bool limon sıkıp mideye indirinharika oluyor.... ( isteğe bağlı salça da olur )
Ben her tavuk yaptığımda mutlaka annemin çorbasından yaparım en sevdiğim çorba olsada içsemhiç denememiştim içinde tavuk varsa kesin güzeldir hemen denicem.
sedd senin tarifi de alalım
hımmm haşla, tavukları çıkar dit. kaynayan suya un yum sar., limon karışımı ekle. tavuklarıda tabi
nefis oluyoooo
Ben her tavuk yaptığımda mutlaka annemin çorbasından yaparım en sevdiğim çorba olsada içsem
Sende benimkini dene bi benimkide harika oluyor
sen çalışıyomusun ezo evdeysen yap kız hemen
Annem az biraz su dökerdi kaynadıktan sonrada tel şehriyeyle biraz pul biber bide tavuğun göğsünden tel tel ayırır atardı bolcada limon sık iç miss ben bayılırım tavuk suylu çorbaya harika oluyor deneyin
evet canım denerim ,
bence sende bunu dene vazgeçemiceksinn :112: :)
denicem hemennnnnn canommmm
ooo gelmiş bile tarif
hamarat kızlar bi başka oluyor yahu öğretin bana da yeni gelinim ben kocişe güzel yemekler yapmam lazım
yemekteyize mi başladınız yoksam bide ne bu tarifler yapan var yapamayan var lütfen
yemekteyize mi başladınız yoksam bide ne bu tarifler yapan var yapamayan var lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?