gelinlerden birinin anası burdaysa nasıl olacak peki
Selam canlarr
1 saattir actim sayfayi yazmaya firsat bulamadimm
Sedoma Allah saglik sihhat versinn onun sagligi yerinde olsunn bebiş yine gelicek Allahin izniylee hepimiz icin boyle kizlar
Sosyall yine bana giydirmiş bi guzel
Yaptim kiz testt yapmamm mitabii ki negatiff acaba ben her ay kimyasal gebelik mi geciriyorum
Kizz hepinizi cok seviyorum haa kocam bile bukadar hatirlamazz napio acaba diye
Gece sedonun faceden mesajiyla uyandim cok mutlu oldumm bebiş icin iyi dileklerde bulunmus canim benim ama bebiş yokki :26: bide hamile diyee lafi gecti burdaa neyse o bile guzell bosverinnn
Dun gece benimkiyle baya tartistik telefonda.ben agladim bu ay da olmadi diye o da dellendi 6 aydir herseyimizi gune saate bagladinn iliskilerimiz bile gorev haline geldi yok iki gun bekleyelim yok gun aşiri olsun yok bugun degil yarin olursa tutar.Birak bi savsataları dedi bana
Anan da babana oyle mi demiş seni yaparken yum gunu mu hesaplamiş yeter artik sıkıldim bu muhabbetlerden birak olursa zaten olur biz karikocayiz her sekilde iliski oluyor tutacagi varsa tutar bana bidaha gun saat hesabi yapma senin hesaplarinla geciyo evliligimiz dedii
Tabii sonuna kadar katiliyorum amaa benimde sinirlerim bozuktu cok agladim ama hayirlisi olsunn sonucta bi kuldan bahsediyoruz Allah nezaman dilerse ozaman olucak
Fundamin doktoru demis ya hesap yapmayin haftada 2 yeter diye.Ben de bundan sonra elimden geldigince hesap yapmamaya caliscam sadece yum haftami bos gecmemeye calisirim okadar
Ben de bahsimi soyleyeyim kayda geçsin sosyall erkekk benoş kız
ekim canım çin takvimi erkek diyodu
allahın izniyle yakında pıtpıtlarımı duydum diye geleceksin canımm
belki gelinimi de burdan seçerim
akşam hemen yapıyorum benoşumm, eşimin dalga konusu olsam da
ayy ben bi rüyamı daha hatırladım, yeni doğmuş bebeği kucagıma otutturup öyle emziriyodum, süt fışkırıyodu, annem de kızıyodu bebek öyle mi tutulur diye
kızlar bu arada benim eşim hiçbi şekilde bebek alamıyo kucağına, korktugundan değil gerçekten tutamıyo. ya oğluşumuzu da almazsa
Sana ne zaman erkek dedim kizzsadece arada oglan istiyosun diye Allah sana hep oglus versin derdim.
Babamin gozleride oyle kiz.bi mavi bi yesil:) seninki baya sirin bisey olurr. Bakin oglanlar su anda ustun. Lizoyla biz cok kapisacazz
Insallah sosyalimm. O zaman gelinlerimiz damatlatimiz olur kizz. Gelinleri cekistiririzzz
Ay bu zamanda gelin almak zor..napicam bilmiorumm
sen varken saydıramıyorum tırsıyorum bari yokken saydırayım dedimSelam canlarr
Sedoma Allah saglik sihhat versinn onun sagligi yerinde olsunn bebiş yine gelicek Allahin izniylee hepimiz icin boyle kizlar
Yaptim kiz testt yapmamm mitabii ki negatiff acaba ben her ay kimyasal gebelik mi geciriyorum
Gece sedonun faceden mesajiyla uyandim cok mutlu oldumm bebiş icin iyi dileklerde bulunmus canim benim ama bebiş yokki :26: bide hamile diyee lafi gecti burdaa neyse o bile guzell bosverinnn
Dun gece benimkiyle baya tartistik telefonda.ben agladim bu ay da olmadi diye o da dellendi 6 aydir herseyimizi gune saate bagladinn iliskilerimiz bile gorev haline geldi yok iki gun bekleyelim yok gun aşiri olsun yok bugun degil yarin olursa tutar.Birak bi savsataları dedi bana
Anan da babana oyle mi demiş seni yaparken yum gunu mu hesaplamiş yeter artik sıkıldim bu muhabbetlerden birak olursa zaten olur biz karikocayiz her sekilde iliski oluyor tutacagi varsa tutar bana bidaha gun saat hesabi yapma senin hesaplarinla geciyo evliligimiz dedii
Tabii sonuna kadar katiliyorum amaa benimde sinirlerim bozuktu cok agladim ama hayirlisi olsunn sonucta bi kuldan bahsediyoruz Allah nezaman dilerse ozaman olucak
Fundamin doktoru demis ya hesap yapmayin haftada 2 yeter diye.Ben de bundan sonra elimden geldigince hesap yapmamaya caliscam sadece yum haftami bos gecmemeye calisirim okadar
ekim canım çin takvimi erkek diyodu
allahın izniyle yakında pıtpıtlarımı duydum diye geleceksin canımm
belki gelinimi de burdan seçerim
akşam hemen yapıyorum benoşumm, eşimin dalga konusu olsam da
ayy ben bi rüyamı daha hatırladım, yeni doğmuş bebeği kucagıma otutturup öyle emziriyodum, süt fışkırıyodu, annem de kızıyodu bebek öyle mi tutulur diye
kızlar bu arada benim eşim hiçbi şekilde bebek alamıyo kucağına, korktugundan değil gerçekten tutamıyo. ya oğluşumuzu da almazsa
Benim gelin olursa intiharin eşiginde olur kesinnher gun bana saydirir burdann
kizzz sizinkilerr melekk olurrr,keskee burdan bi kiz alabilsemmm
1357 çıkmıştı sanırım canım, ben yarın gidiyorum bakalım nasıl geleceğim buraya 11 gibi çıkar sanırımBuarada gecmiste goremedim benosun kan sonucu kac cikmisss
Bide sosyalimm sen yarin mi yaptiracaksin testi tekrardann
Selam canlarr
walla ben en güzelini seçerimcin takvimi banada kiz diyordu cnm.onada inanmiyorum artik
ins ayni geline goz Koymayiz lizom
Bende garip garip ruyalar goruorum:26: bu arada korkma cnm.esin zamanla alisir.hem kendi cocugu farkli olurrr
kızz lizoyla karıştırmışımmmmm
anammm kaynanalığa başladı buuuuu kız insan şimdiden düşünür ama yaa bende olsam düşünürüm
kizzz sizinkilerr melekk olurrr,keskee burdan bi kiz alabilsemmm
Aysemm napakk saglik olsunn evet bundan sonraa sadece yum haftami bilicemm o hafta hic olmasa 2 kez iliski yeterr dicemm hiic ustunde durmayipp test de yapmicamm yani insallah becerebilirim
Sosyalimm evet ben de sormayi dusunuyorum valla
Fundamm senle benn gel birbirimizi gaza getirelim şu huyumuzu birakalimm ustunde durmayalimm kiz bi becersek olcak haa bunu da biliyoruz amaa huyy iştee nasil becerebilirim bilmiyorumm elimden geleni yapicamm
Ulenn ne hayaller kurdummm gidince nasil soylicem falann simdi kendimi salak gibi hissediyorum
Aysemm napakk saglik olsunn evet bundan sonraa sadece yum haftami bilicemm o hafta hic olmasa 2 kez iliski yeterr dicemm hiic ustunde durmayipp test de yapmicamm yani insallah becerebilirim
Sosyalimm evet ben de sormayi dusunuyorum valla
Fundamm senle benn gel birbirimizi gaza getirelim şu huyumuzu birakalimm ustunde durmayalimm kiz bi becersek olcak haa bunu da biliyoruz amaa huyy iştee nasil becerebilirim bilmiyorumm elimden geleni yapicamm
Ulenn ne hayaller kurdummm gidince nasil soylicem falann simdi kendimi salak gibi hissediyorum
Kizz bisey sordumm benosun kan degerii ve sosyalimm sen nezaman tekrardan kanda baktiricaktinn :26:
kızımız olursa sana her türlü veririmde , yelizi düşünmem lazım
Hahahyyyttttttt
Ben de kardesime takiliyorum agrida insanlar kardeslerinin kizlarina goz koyuyolar ben de seninkini isterim diyee deli oluyoohadi büyük konuş da goreyimm diommm yaa nolurr oyle deme dio
Neyse ben akrep burcundan yirttim galiba
Hahahyyyttttttt
Ben de kardesime takiliyorum agrida insanlar kardeslerinin kizlarina goz koyuyolar ben de seninkini isterim diyee deli oluyoohadi büyük konuş da goreyimm diommm yaa nolurr oyle deme dio
Neyse ben akrep burcundan yirttim galiba
hiç inanmıyorummmmm
yazdım ya geçen sayfada bak hele bak beni hiç dinlemiyor ki
benayın 1357 bende yarın sabah baktıracağım
akraba evliliği aman ha aman uzak olsun Rabbim yazdıysa bozsunakrepten sonra hangi burç geliyor kız
kızlar kayseride adam ne yapmış okudunuzmu haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?