Ağlayakta gözden mi olak???

Buarada gecmiste goremedim benosun kan sonucu kac cikmisss
Bide sosyalimm sen yarin mi yaptiracaksin testi tekrardann

hosgeldin yelizimmm.
yani bunda bi is var bence. her ay ayni sey olmazki cnm. sen bundan sonra hic test yapma en iyisi.
esinde hakli cnm. birde daha yeni evli sayilirsiniz siz kizz. keyfini cikarinn. iliskinizi yipratmayin.ben inaniyorum. burdaki herkesin bebisi olacakk

cin takvimi banada kiz diyordu cnm.onada inanmiyorum artik
ins ayni geline goz Koymayiz lizom
Bende garip garip ruyalar goruorum:26: bu arada korkma cnm.esin zamanla alisir.hem kendi cocugu farkli olurrr

Sana ne zaman erkek dedim kizz sadece arada oglan istiyosun diye Allah sana hep oglus versin derdim.
Babamin gozleride oyle kiz.bi mavi bi yesil:) seninki baya sirin bisey olurr. Bakin oglanlar su anda ustun. Lizoyla biz cok kapisacazz

Insallah sosyalimm. O zaman gelinlerimiz damatlatimiz olur kizz. Gelinleri cekistiririzzz
Ay bu zamanda gelin almak zor..napicam bilmiorumm

kızz lizoyla karıştırmışımmmmm
anammm kaynanalığa başladı buuuuu kız insan şimdiden düşünür ama yaa bende olsam düşünürüm

sen varken saydıramıyorum tırsıyorum bari yokken saydırayım dedim
yelizim benimde aklıma geliyor biliyor musun acaba tutunma problemi oluyor diye sen onu bi dr una sorsana ilaç falan verebilir, testler durduk yere pozitif çıkmaz çünkü :26: eşin de haklı canım plan yapma bir süre akışına bırak elbette bebişin olacak sorununuz yok ki sadece zamanını bekliyor minnoş

inşallah lizimim inşallah
Benim gelin olursa intiharin eşiginde olur kesinn her gun bana saydirir burdann

buradan sana ekmek çıkmaz o zaman oğlun olursa

kizzz sizinkilerr melekk olurrr,keskee burdan bi kiz alabilsemmm

Buarada gecmiste goremedim benosun kan sonucu kac cikmisss
Bide sosyalimm sen yarin mi yaptiracaksin testi tekrardann
1357 çıkmıştı sanırım canım, ben yarın gidiyorum bakalım nasıl geleceğim buraya 11 gibi çıkar sanırım

yelommmm test mest yapmıyoruz artıkkkkkkk kız senin şu testlere verdiğin parayla varya neler yapılır nelerrr
eşin haklı canımmmm benimkide dün saydııııı yeter ya bu ne böle diyor dr. sana demedimi haftada iki düzenli ilişki sen söledikçe içimden gelmiyo dediiii
hahhh sende yazmışsınnnnnnnnn ben sırayla okuyup yazıyorum yaaa
kız bu aylık böle oldu bana bak bidahaki adet bitiyo haftada iki yapıyoz oldu bitti tamammııı

cin takvimi banada kiz diyordu cnm.onada inanmiyorum artik
ins ayni geline goz Koymayiz lizom
Bende garip garip ruyalar goruorum:26: bu arada korkma cnm.esin zamanla alisir.hem kendi cocugu farkli olurrr
walla ben en güzelini seçerim
kızz lizoyla karıştırmışımmmmm
anammm kaynanalığa başladı buuuuu kız insan şimdiden düşünür ama yaa bende olsam düşünürüm

bende kayınvalideme diyorum, benden çok cadı kaynana olur oğlum nasıl gider başka bi kızı benden daha çok sever diye
onlar mutlu oldukça sen daha çok mutlu olursun diyo

Aysemm napakk saglik olsunn evet bundan sonraa sadece yum haftami bilicemm o hafta hic olmasa 2 kez iliski yeterr dicemm hiic ustunde durmayipp test de yapmicamm yani insallah becerebilirim
Sosyalimm evet ben de sormayi dusunuyorum valla
Fundamm senle benn gel birbirimizi gaza getirelim şu huyumuzu birakalimm ustunde durmayalimm kiz bi becersek olcak haa bunu da biliyoruz amaa huyy iştee nasil becerebilirim bilmiyorumm elimden geleni yapicamm
Ulenn ne hayaller kurdummm gidince nasil soylicem falann simdi kendimi salak gibi hissediyorum

Kizz bisey sordumm benosun kan degerii ve sosyalimm sen nezaman tekrardan kanda baktiricaktinn :26:

hiç öyle düşünme elbet bir gün sende güzel haberlerini eşinle ve bizimle paylaşacaksın

hiç inanmıyorummmmm

kızımız olursa sana her türlü veririmde , yelizi düşünmem lazım

Hahahyyyttttttt
Ben de kardesime takiliyorum agrida insanlar kardeslerinin kizlarina goz koyuyolar ben de seninkini isterim diyee deli oluyoo hadi büyük konuş da goreyimm diommm yaa nolurr oyle deme dio
Neyse ben akrep burcundan yirttim galiba

akraba evliliği aman ha aman uzak olsun Rabbim yazdıysa bozsun akrepten sonra hangi burç geliyor kız

he kızzz bizimkilerde yay mı olcakkk
ayyy benim miniğim aralıkta olursa anası gibi oğlak olurrrr hatta seninde babası gibii

hiç inanmıyorummmmm

yazdım ya geçen sayfada bak hele bak beni hiç dinlemiyor ki

benayın 1357 bende yarın sabah baktıracağım

akraba evliliği aman ha aman uzak olsun Rabbim yazdıysa bozsun akrepten sonra hangi burç geliyor kız

test kismina ben de pek inanmadim
Ayy pardon sosyalimm benim kafa gitmiss benosuma masallahh senden de yarinn soylee 3-4 haneli bi deger bekliyorummm
Sosyalimm kesinlikle evett Allah bilir tabii dee gercekten Bu meseleden Allaha siginirimm.Akrepten sonra yay kizz

Son düzenleme:
kızlar kayseride adam ne yapmış okudunuzmu haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…