Ağlayakta gözden mi olak???

gaz o benoşum 3 aya kadar hep gaz göbeğin olacak
yaa tahmin etmeye çalışıyorum sosyoşunda seninde tahmin edemedim sankim sosyoşa erkek sana kız yakışırmış gibi geliyo
fundoşa da erkek,twine kız,pericana erkek, yelize de erkek
dur ben bu sayfayı sık kullanılanlarıma kaydediyim tutacak mı
vee tabikiii sedoşumunda oğluşu olacak

Ya ben begenmeyi unutuyorum.onceden begen tusunu gozumuze sokuyolardi.simdi gizli sakliama bu yazini begenmekle basliorun ise.ayiciklar cogalsin
Kizlar beni begen miyor musunuzz

Yelizim hosgeldin nasilsin canimm

beğenmeye başladım canım bende bugünden itibaren beğeniyoruz canımm sen bitanesin

fundoştan bana bi pipili geldi hemen yazıyorum

Sosyosaaa kesin kiz diorummmm.onunkini daha guclu hissediorumm.junior baskan gelio kiz
Benosada erkek daha agir basiyorr.boyle uzun boylu tosun bi oglu olacakkk

Oyleymisss. Bende bilmiorumm.
Aynen begenmeyi unutuorum ben.
Hee fundam ucude erkekmis:)sedomun yinee saglikli oglu kizi olacak.

lizimden bi pipili daha

bu yeliz bi gün beni çatlatacak ahanda söylemeyi demeyin bende bun sayfayı sık kullanılanlara ekleyeyim bari

junıor başkan mıı çok tatlısınn yaa

yaaaaaaaaaaaa nolurrrrr olsunnnnnn sedomla oğlışuömuzzz
ayşemmm kızzz lizimle sen bizden küçüksünüz ama çocuklar abi ve abla olcakkk
junior başkanmııı

Sosyalim sana tek kiz diyen benimmherseye ragmen kiz diyorummmm.hemde boyle suslu bi kiz olacakk

sağlıkla sıhhatle olsunda canım hiç farketmez ayy kalp atışını duyabilecek miyim acaba yaa yine duygusala bağladım haa kusura bakma canım

Son düzenleme:
sağlıkla sıhhatle olsunda canım hiç farketmez ayy kalp atışını duyabilecek miyim acaba yaa yine duygusala bağladım haa kusura bakma canım

ayy hemde süslüymüşşşş duyacaksın tabiiiii hasta etme adamıııııııııı

junior başkanmııı

Fundos kizma ama sanada kiz hissediyorum. Kiz senin kizininda gozleri cok guzel olur haa.bak demedi deme esininde gozleri renkliydi dimi.

Bizimkiler sizin minnoslara abilik yapacakk. Lizo sen hangi ayda dogdunn
Sosyalimm rahatlat kendini.herseyin guzel gececek insallah.pit pitlarinida duyacaksin Allahin izniyle

Sosyalimmmm
Benosss senin kiz olck icime dogdu

benoş sende yaz bende yazacağım günü gelirse inşallah söyleriz kim ne demiş

kızlar herkesin mavi kuşları çoğalıyor bizimkisi az ama herkes mümkün olduğunca birbirini beğensin

Aa twinim inşAllah ama öncelikle hayırlısı sağlıksını versin inşAllah..

Sosyalim ben telden giriyom beğenme yok ki

Bende söylenenleri yazdım..

Lizim o makas bıçak testini yaptırır mısın sende bakalım ne çıkacak inanmıyorum elbette ama merak ediyorum

kız demin niye erkek dedin ya laaa kızda kulağa hoş geliyo haaaa :129:
evettt ayşemmm yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi oluyooo eşimde hep bana benzesin istiyoo kız olursa burnu aynı annesi gibi olsun diyo ayyy bende çok merak ediyom nasıl bişey olur kızzzz

ayy hemde süslüymüşşşş duyacaksın tabiiiii hasta etme adamıııııııııı

oyy kafamm tamam duyacam ablaa

inşallah canımm

eve geçince beğen sende benay hanım o bi mazaret değil

Sana ne zaman erkek dedim kizz sadece arada oglan istiyosun diye Allah sana hep oglus versin derdim.
Babamin gozleride oyle kiz.bi mavi bi yesil:) seninki baya sirin bisey olurr. Bakin oglanlar su anda ustun. Lizoyla biz cok kapisacazz

ayy aklıma ne geldi biz böyle yıllarca arkadaşlık edip menopoz dönemlerimizide konuşur muşuz ayy koptummmm

Selam canlarr
1 saattir actim sayfayi yazmaya firsat bulamadimm
Sedoma Allah saglik sihhat versinn onun sagligi yerinde olsunn bebiş yine gelicek Allahin izniylee hepimiz icin boyle kizlar
Sosyall yine bana giydirmiş bi guzel
Yaptim kiz testt yapmamm mi tabii ki negatiff acaba ben her ay kimyasal gebelik mi geciriyorum
Kizz hepinizi cok seviyorum haa kocam bile bukadar hatirlamazz napio acaba diye
Gece sedonun faceden mesajiyla uyandim cok mutlu oldumm bebiş icin iyi dileklerde bulunmus canim benim ama bebiş yokki :26: bide hamile diyee lafi gecti burdaa neyse o bile guzell bosverinnn
Dun gece benimkiyle baya tartistik telefonda.ben agladim bu ay da olmadi diye o da dellendi 6 aydir herseyimizi gune saate bagladinn iliskilerimiz bile gorev haline geldi yok iki gun bekleyelim yok gun aşiri olsun yok bugun degil yarin olursa tutar.Birak bi savsataları dedi bana
Anan da babana oyle mi demiş seni yaparken yum gunu mu hesaplamiş yeter artik sıkıldim bu muhabbetlerden birak olursa zaten olur biz karikocayiz her sekilde iliski oluyor tutacagi varsa tutar bana bidaha gun saat hesabi yapma senin hesaplarinla geciyo evliligimiz dedii
Tabii sonuna kadar katiliyorum amaa benimde sinirlerim bozuktu cok agladim ama hayirlisi olsunn sonucta bi kuldan bahsediyoruz Allah nezaman dilerse ozaman olucak
Fundamin doktoru demis ya hesap yapmayin haftada 2 yeter diye.Ben de bundan sonra elimden geldigince hesap yapmamaya caliscam sadece yum haftami bos gecmemeye calisirim okadar
Ben de bahsimi soyleyeyim kayda geçsin sosyall erkekk benoş kız

ekim canım çin takvimi erkek diyodu
allahın izniyle yakında pıtpıtlarımı duydum diye geleceksin canımm
junior başkanmııı
belki gelinimi de burdan seçerim

akşam hemen yapıyorum benoşumm, eşimin dalga konusu olsam da

ayy ben bi rüyamı daha hatırladım, yeni doğmuş bebeği kucagıma otutturup öyle emziriyodum, süt fışkırıyodu, annem de kızıyodu bebek öyle mi tutulur diye
kızlar bu arada benim eşim hiçbi şekilde bebek alamıyo kucağına, korktugundan değil gerçekten tutamıyo. ya oğluşumuzu da almazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…