Kııızzz deme öle kırkutma beni zaten göbeğim çıktı daha bismillah dedim
Bi arkadaş vardı doğum izninden geldi o hamile haberimi duyunca sana test yapcam bakalım neyin olcak dedi beni dışarı çıkardılar eşimde vardı bi koltuğa bıcak diğer koktuğa da makas koymuşlar üstünü kapatmışlar dosyalarla hadi seç otur bakalım dediler bende bi koltuğu seçtim makas çıktı o da kız demekmiş
Bu arkadaşa yapmışlar bıçağa oturmuş erkek bebeği var.. Başkasına yapmış onunda erkekmiş
Kzlar sizde yaptırsanız ya belli olanlar
Makas kız bıçak erkek
Ya ben begenmeyi unutuyorum.onceden begen tusunu gozumuze sokuyolardi.simdi gizli sakliama bu yazini begenmekle basliorun ise.ayiciklar cogalsin
Kizlar beni begen miyor musunuzz
Yelizim hosgeldin nasilsin canimm
bencede tam tersi benoşun kesin kızzz
ayşemmm siz aynı zamanda hamile kalanalr üçünüzde erkekmişşş ne güzel dimiii
o mavi kuşlar beğenmeylemi oluyomuş kızzz önceden kolaydı beğeniliyodu şimdi beğenilmiyokiiiii
bencede tam tersi benoşun kesin kızzz
ayşemmm siz aynı zamanda hamile kalanalr üçünüzde erkekmişşş ne güzel dimiii
o mavi kuşlar beğenmeylemi oluyomuş kızzz önceden kolaydı beğeniliyodu şimdi beğenilmiyokiiiii
Sosyosaaa kesin kiz diorummmm.onunkini daha guclu hissediorumm.junior baskan gelio kiz
Benosada erkek daha agir basiyorr.boyle uzun boylu tosun bi oglu olacakkk
Oyleymisss. Bende bilmiorumm.
Aynen begenmeyi unutuorum ben.
Hee fundam ucude erkekmis:)sedomun yinee saglikli oglu kizi olacak.
junıor başkan mııçok tatlısınn yaa
gaz o benoşum 3 aya kadar hep gaz göbeğin olacak
yaa tahmin etmeye çalışıyorum sosyoşunda seninde tahmin edemedim sankim sosyoşa erkek sana kız yakışırmış gibi geliyo
fundoşa da erkek,twine kız,pericana erkek, yelize de erkek
dur ben bu sayfayı sık kullanılanlarıma kaydediyim tutacak mı
vee tabikiii sedoşumunda oğluşu olacak
Sosyalim sana tek kiz diyen benimmherseye ragmen kiz diyorummmm.hemde boyle suslu bi kiz olacakk
sağlıkla sıhhatle olsunda canım hiç farketmezayy kalp atışını duyabilecek miyim acaba yaa yine duygusala bağladım haa kusura bakma canım
yaaaaaaaaaaaa nolurrrrr olsunnnnnn sedomla oğlışuömuzzz
ayşemmm kızzz lizimle sen bizden küçüksünüz ama çocuklar abi ve abla olcakkk
junior başkanmııı
Sosyalimmmm
Benosss senin kiz olck icime dogdu
benoş sende yaz bende yazacağım günü gelirse inşallah söyleriz kim ne demiş
kızlar herkesin mavi kuşları çoğalıyor bizimkisi az ama herkes mümkün olduğunca birbirini beğensin
Fundos kizma ama sanada kiz hissediyorum. Kiz senin kizininda gozleri cok guzel olur haa.bak demedi deme esininde gozleri renkliydi dimi.
Bizimkiler sizin minnoslara abilik yapacakk. Lizo sen hangi ayda dogdunn
Sosyalimm rahatlat kendini.herseyin guzel gececek insallah.pit pitlarinida duyacaksin Allahin izniyle
ayy hemde süslüymüşşşşduyacaksın tabiiiii hasta etme adamıııııııııı
Fundos kizma ama sanada kiz hissediyorum. Kiz senin kizininda gozleri cok guzel olur haa.bak demedi deme esininde gozleri renkliydi dimi.
Sosyalimm rahatlat kendini.herseyin guzel gececek insallah.pit pitlarinida duyacaksin Allahin izniyle
kız demin niye erkek dedin ya laaakızda kulağa hoş geliyo haaaa :129:
evettt ayşemmm yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi oluyoooeşimde hep bana benzesin istiyoo kız olursa burnu aynı annesi gibi olsun diyo ayyy bende çok merak ediyom nasıl bişey olur kızzzz
ayy aklıma ne geldi biz böyle yıllarca arkadaşlık edip menopoz dönemlerimizide konuşur muşuz ayy koptummmm
Insallah sosyalimm. O zaman gelinlerimiz damatlatimiz olur kizz. Gelinleri cekistiririzzz
Ay bu zamanda gelin almak zor..napicam bilmiorumm
ekim canım çin takvimi erkek diyoduFundos kizma ama sanada kiz hissediyorum. Kiz senin kizininda gozleri cok guzel olur haa.bak demedi deme esininde gozleri renkliydi dimi.
allahın izniyle yakında pıtpıtlarımı duydum diye geleceksin canımmsağlıkla sıhhatle olsunda canım hiç farketmezayy kalp atışını duyabilecek miyim acaba yaa yine duygusala bağladım haa kusura bakma canım
belki gelinimi de burdan seçerimyaaaaaaaaaaaa nolurrrrr olsunnnnnn sedomla oğlışuömuzzz
ayşemmm kızzz lizimle sen bizden küçüksünüz ama çocuklar abi ve abla olcakkk
junior başkanmııı
Aa twinim inşAllah ama öncelikle hayırlısı sağlıksını versin inşAllah..
Sosyalim ben telden giriyom beğenme yok ki
Bende söylenenleri yazdım..
Lizim o makas bıçak testini yaptırır mısın sende bakalım ne çıkacakinanmıyorum elbette ama merak ediyorum
ayy aklıma ne geldi biz böyle yıllarca arkadaşlık edip menopoz dönemlerimizide konuşur muşuz ayy koptummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?