Evett gordumm aman yarabbim bu nasil bi ruh hastaligidir yaa kendin gebereceksen geber git hayvan heriff bu nasil bi öfkedir neyin öfkesi.adam akil hastasi falandir kesin
oyy kafammtamam duyacam ablaa
inşallah canımm
eve geçince beğen sende benay hanım o bi mazaret değil
ayy aklıma ne geldi biz böyle yıllarca arkadaşlık edip menopoz dönemlerimizide konuşur muşuz ayy koptummmm
Selam canlarr
1 saattir actim sayfayi yazmaya firsat bulamadimm
Sedoma Allah saglik sihhat versinn onun sagligi yerinde olsunn bebiş yine gelicek Allahin izniylee hepimiz icin boyle kizlar
Sosyall yine bana giydirmiş bi guzel
Yaptim kiz testt yapmamm mitabii ki negatiff acaba ben her ay kimyasal gebelik mi geciriyorum
Kizz hepinizi cok seviyorum haa kocam bile bukadar hatirlamazz napio acaba diye
Gece sedonun faceden mesajiyla uyandim cok mutlu oldumm bebiş icin iyi dileklerde bulunmus canim benim ama bebiş yokki :26: bide hamile diyee lafi gecti burdaa neyse o bile guzell bosverinnn
Dun gece benimkiyle baya tartistik telefonda.ben agladim bu ay da olmadi diye o da dellendi 6 aydir herseyimizi gune saate bagladinn iliskilerimiz bile gorev haline geldi yok iki gun bekleyelim yok gun aşiri olsun yok bugun degil yarin olursa tutar.Birak bi savsataları dedi bana
Anan da babana oyle mi demiş seni yaparken yum gunu mu hesaplamiş yeter artik sıkıldim bu muhabbetlerden birak olursa zaten olur biz karikocayiz her sekilde iliski oluyor tutacagi varsa tutar bana bidaha gun saat hesabi yapma senin hesaplarinla geciyo evliligimiz dedii
Tabii sonuna kadar katiliyorum amaa benimde sinirlerim bozuktu cok agladim ama hayirlisi olsunn sonucta bi kuldan bahsediyoruz Allah nezaman dilerse ozaman olucak
Fundamin doktoru demis ya hesap yapmayin haftada 2 yeter diye.Ben de bundan sonra elimden geldigince hesap yapmamaya caliscam sadece yum haftami bos gecmemeye calisirim okadar
Ben de bahsimi soyleyeyim kayda geçsin sosyall erkekk benoş kız
ekim canım çin takvimi erkek diyodu
allahın izniyle yakında pıtpıtlarımı duydum diye geleceksin canımm
belki gelinimi de burdan seçerim
akşam hemen yapıyorum benoşumm, eşimin dalga konusu olsam da
ayy ben bi rüyamı daha hatırladım, yeni doğmuş bebeği kucagıma otutturup öyle emziriyodum, süt fışkırıyodu, annem de kızıyodu bebek öyle mi tutulur diye
kızlar bu arada benim eşim hiçbi şekilde bebek alamıyo kucağına, korktugundan değil gerçekten tutamıyo. ya oğluşumuzu da almazsa
Size buralardan cektigim resimleri yuklemeye calisiyorum amaa hata veriyor sureklii :26:
kızzz çek gönderrrrr
benoşşşş Allah bozmasın neşeni kızzzzz ağzın kulaklarındaaaa miniği göbişinde yaaa nasılda gülüyoooo
gerçi ben seni somurturken pek görmedim tabi oda ayrıı
benoş kız sen yum. günleri full mü çekmiştin anlattın kuzum kusura bakma yine soruyom ama günaşırımıydı nasıldı
ben çok fazla yordum herhal kocişi yaaa ona takıldım şimdikkk:26:
Kız ben ğek öle somurtuk kalan bi tip değilim ki kız
Canım her zaman sor ben şubatta 9-11-13-14-15-18 lerde çalışmışızben 15-16 diye yum günü olabileceğini düşünmüştüm
neeee3 gün fullemişsin yaaaaa :118: :118: :118:
kız bende ctesi pazar pazartesi daha ne olsunnnnn en altın günlerrrrrrrrolduysa oldu artıkkkkk yapcak bişey yokkkkk
kasık ağrısı varmıydı pekiiii yaparken
bittikten sonramı başladı yoksaaa
benim bi sağ ağrıyoo bi solll :26:
Ayy canım yaa 13-14-15 olmuş yanlış olmuş 13- 15-16 da çalışma oldu 15-16 hafta sonuna denk geldiği için üst üste oldu ve ben o gün yumdur diyorum..
Benimde ağrılarım yum zamanı çok değildi yumdan sonra başladı ve hiç bitmedi ..
kızz fatmacan nerde, burda tek göbüşü çıkan benmiyim hepsi hala çıtır anacım
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee senin göbeğin de çıktı mı nolur çıktı de hatta fotosunu çek yollaa
fundacan sende hem face hem bura iyi idare ediyon
he kızzzz zayıfladım diyodu yaaa süzülmüş vallaaa karnı yokkk yüzüde solmuş kıyamam yaa lizooo maşallahhhhh kızzzz renginde yerinde etlerde
he kızzzz facede açık buradaaaaaaa fadıl takipteeeeeeeeeee
hem diyene bakkkkk:3
yaaa valla süzülmüş hiiç hamile gibi değil
fundoşş ben seni görürüm yazdım bunu bi köşeye aynen iade etcem sana
walla işim çok arada bakınca görüom ben
ayşe kız çabuk yaz çıkacam
kızz fatmacan nerde, burda tek göbüşü çıkan benmiyim hepsi hala çıtır anacım
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee senin göbeğin de çıktı mı nolur çıktı de hatta fotosunu çek yollaa
fundacan sende hem face hem bura iyi idare ediyon
ayşemde fulle diyoo 5 gün full çekmişti yaa maşallahama ben bırakıyorum artık geçmiştir zaten artık
17. gün artık bugün yarın olmadı bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?