Ağlayakta gözden mi olak???

Evett gordumm aman yarabbim bu nasil bi ruh hastaligidir yaa kendin gebereceksen geber git hayvan heriff bu nasil bi öfkedir neyin öfkesi.adam akil hastasi falandir kesin

kıyamammmm okuldan almış oğlunudaaa önlükle çocuk nolacağndna habersiz babasının elini tutmuş gidiyooo ölümeee

Size buralardan cektigim resimleri yuklemeye calisiyorum amaa hata veriyor sureklii :26:

oyy kafamm tamam duyacam ablaa

inşallah canımm

eve geçince beğen sende benay hanım o bi mazaret değil

Kızzz ben evde de telden takılıyorum daha kokay oluyo her yere götürüyorum

ayy aklıma ne geldi biz böyle yıllarca arkadaşlık edip menopoz dönemlerimizide konuşur muşuz ayy koptummmm

koptum yaaa

Kuzumm üzülme sakın sağlık olsunnn olacak sene bitmeden gelecek inşAllah..
Kocanda haklı ama sende haklısın
Ayrıcada yazdım tahminini
Tahmini tutturanlara bişiler düşünücem
Sonra unuturmuşum

Kız yaptır tabi bırak dalga geçsin merak ettim
Benim eşimde öle alamıyor ama kendi sıpası olunca alır hiç merak etme sen

Size buralardan cektigim resimleri yuklemeye calisiyorum amaa hata veriyor sureklii :26:

kızzz çek gönderrrrr

benoşşşş Allah bozmasın neşeni kızzzzz ağzın kulaklarındaaaa miniği göbişinde yaaa nasılda gülüyoooo
gerçi ben seni somurturken pek görmedim tabi oda ayrıı
benoş kız sen yum. günleri full mü çekmiştin anlattın kuzum kusura bakma yine soruyom ama günaşırımıydı nasıldı
ben çok fazla yordum herhal kocişi yaaa ona takıldım şimdikkk:26:

Kız ben ğek öle somurtuk kalan bi tip değilim ki kız

Canım her zaman sor ben şubatta 9-11-13-14-15-18 lerde çalışmışız ben 15-16 diye yum günü olabileceğini düşünmüştüm

Kız ben ğek öle somurtuk kalan bi tip değilim ki kız

Canım her zaman sor ben şubatta 9-11-13-14-15-18 lerde çalışmışız ben 15-16 diye yum günü olabileceğini düşünmüştüm

neeee 3 gün fullemişsin yaaaaa :118: :118: :118:
kız bende ctesi pazar pazartesi daha ne olsunnnnn en altın günlerrrrrrrr olduysa oldu artıkkkkk yapcak bişey yokkkkk
kasık ağrısı varmıydı pekiiii yaparken
bittikten sonramı başladı yoksaaa
benim bi sağ ağrıyoo bi solll :26:

Ayy canım yaa 13-14-15 olmuş yanlış olmuş 13- 15-16 da çalışma oldu 15-16 hafta sonuna denk geldiği için üst üste oldu ve ben o gün yumdur diyorum..

Benimde ağrılarım yum zamanı çok değildi yumdan sonra başladı ve hiç bitmedi ..

kızz fatmacan nerde, burda tek göbüşü çıkan benmiyim hepsi hala çıtır anacım

ayşeeeeeeeeeeeeeeeee senin göbeğin de çıktı mı nolur çıktı de hatta fotosunu çek yollaa

fundacan sende hem face hem bura iyi idare ediyon

ayşemde fulle diyoo 5 gün full çekmişti yaa maşallah ama ben bırakıyorum artık geçmiştir zaten artık
17. gün artık bugün yarın olmadı bidaha

he kızzzz zayıfladım diyodu yaaa süzülmüş vallaaa karnı yokkk yüzüde solmuş kıyamam yaa lizooo maşallahhhhh kızzzz renginde yerinde etlerde
he kızzzz facede açık buradaaaaaaa fadıl takipteeeeeeeeeee
hem diyene bakkkkk :3

şimdiii ayşenur face hesabını faal hale getirmediyse bende funda değilimmmmmmmm

evetttttttttttt açmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yaaa valla süzülmüş hiiç hamile gibi değil
fundoşş ben seni görürüm yazdım bunu bi köşeye aynen iade etcem sana
walla işim çok arada bakınca görüom ben
ayşe kız çabuk yaz çıkacam

ayy gitmiş ayşem gelir biz çıkınca bende çıkıcam
tamam kızzzz benim yüzümde şişer kesinnnn
ayyyy olsun yaaa belli olsun hamiş olduğum yaaa nolurrr şimdi minik bi kuş olsa içerde
gelmiş konmuş olsa hayali bile şahaneee

ayşemde fulle diyoo 5 gün full çekmişti yaa maşallah ama ben bırakıyorum artık geçmiştir zaten artık
17. gün artık bugün yarın olmadı bidaha

yaa siz ne ajan ciktinizzzz
birseye bakiodum kiz. bi akrabaya kapattim simdii
lizom benim gobek cikmioo. hamile oldugum belli degil. anneme cekmisim.annemin 7. ayda karni cikmis

bjgun 17. gun mu oldu fundam. o zaman bu aksam yapmaniza gerek yok kiz altin gunler gecmis. bizim seninle dongumuz ayni zaten.

merak edip bakıcanı biliyodum bakkk akrabaya bakmaya girmişsin tühh fatma nasıl yok sende hemen ekleeeeee

karnın yokmu kız bende çok merak ediyodum seninkini
acaba benim karnım çıkarmikiii :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…