Öle koca bende de olsa bende iki dakka oturmam.. Hoşgeldin fatma
hakkaten ya benimkinin de kız olacağı meçhul doktor emin değilim dedi ayşem görüp beğenecek bideHee aynen kuzu kiz surusu varda burda begenecek bide
Rast gele bebis gele insallahhhhhTabiii hamiş bayanlarr konuşunnn çalışmanıza gerek yok artıkkkk
bana musadee işimiz varr
valla anasına çektiyse çirkindir kesin ama inşallah babasına benzerFatmaaaa kiz bebisinn150 gr miscirkindirde o simdi
kolay gelsin kuzum seninde bizimle burda oturup gece boyunca konuşacağın günler yakınTabiii hamiş bayanlarr konuşunnn çalışmanıza gerek yok artıkkkk
bana musadee işimiz varr
Fatmam bizim burda hamilelere bebegin cirkin olacaknderler ki nazar degmesinvalla anasına çektiyse çirkindir kesin ama inşallah babasına benzer
kolay gelsin kuzum seninde bizimle burda oturup gece boyunca konuşacağın günler yakın
Fatmam bizim burda hamilelere bebegin cirkin olacaknderler ki nazar degmesinyanlis anlama yani
değil mi ama haksız mıyım gezmektehoşbulduk canım nasılsın randevu almışsın cuma gününe hadi hayırlısı bebişin kesesini görürsün inşallah
Tabiii hamiş bayanlarr konuşunnn çalışmanıza gerek yok artıkkkk
bana musadee işimiz varr
yok kuzum ya ben takılmam zaten öyle şeylere sen sıkma canını
Fatmaaaaammm
Sosyall kacar iyi geceler diler
Hosgeldin fatmacan
Ama ben oyle birsey soylemedim. En guzel kizi alacam falan diye:) ben butun kizlari toplayacam cunku
Fundoss gule gulee kolay gelsinn he birde bebiss
Sosyosumm iyi gecelerr minige benden
Hosgeldin fatmacan
Ama ben oyle birsey soylemedim. En guzel kizi alacam falan diye:) ben butun kizlari toplayacam cunku
Fundoss gule gulee kolay gelsinn he birde bebiss
Sosyosumm iyi gecelerr minige benden
Lizem ddemişti onuuu
kızz inşallahhh gelsin artıkkkk
Hepinizin kizi guzel olur zaten kizzz
Fundosum hadi duanida ett. Insalah bu ay hayirlisiyla gelsinnnn
Kızlarr bende tavuk gibi erkenden yatıyorrum yarın görüşmek üzere iyi geceler canlar
ayşem ben seni f..de bulamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?