Bu dizi beni baydi
sozelll
Sözelll diyodu
Adamdan su istiyorum rahatsiz etme beni erkekler kulubunu okuyorum diyoo
Aaa evet yaa sozellll seni mi cagiriyor demisti
Adamdan su istiyorum rahatsiz etme beni erkekler kulubunu okuyorum diyoo
Cancağızımın rahmetli karısıda burdaa
Geldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma oglunaçok şükür sonunda bitirebildim okumayı canım çıktı valla
neler neler kaynatmışsınız ben yokken nasılsınız kızlar herkes iyi mi
çok şükür sonunda bitirebildim okumayı canım çıktı valla
neler neler kaynatmışsınız ben yokken nasılsınız kızlar herkes iyi mi
Kiz hangi bi gun vapurla bi yere gidiyordunuz yaa senin sarj mi bitmisti ne esinin telini almistinn yoksa kendi telini mi acmistin bende tam hatirlayamadim simdi:44:Sanırım hatırlayamadım
Kıızz onu benimkide diyo bende erkekler kulübüne takılcam diyo
Pek acmistinnçlar anam
Reklam girse bende kalkacağım
ya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerineGeldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma ogluna
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyobizi gezdiren gezmeli işte çalışan kocamız yokkii
kızz iyiyizz bombayızzz se nasılsınnn
Aranizda anlasin o zaman ben karismayayimya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerine
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyohatta bana diyoki bugünki program hoşuna gittiyse böyle şeyler yapmaya devam edebiliriz bende iyiyim canım azcık yoruldum ama güzel bi gündü
o kim fundoş anlamadım ben:44:
Aranizda anlasin o zaman ben karismayayim
Geldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma ogluna
ya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerine
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyohatta bana diyoki bugünki program hoşuna gittiyse böyle şeyler yapmaya devam edebiliriz bende iyiyim canım azcık yoruldum ama güzel bi gündü
Kuzum yeni dizi izliyoz karadayıdaki savcı turgutun karısğnı gördümdee
gerçi ayşem bütün kızlara bakıp ona göre karar verecekmiş bakalım kimin kızını istiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?