Ağlayakta gözden mi olak???

Kigiiizzz kaynatip kaynatip kacmis zillilerr
Sosyall sen cok fenasinn
Tamam bugun ilk gunummm dimekkiii olleyy yum gunum bi gun one çektimm 17 olcak ozamann
Kiz hakkat masallah haa hemencecik geliyo yum gunleri allahtann

yelizim bende çıkıyom canım yarın görüşürüz yeni döngün sana bebiş getirsin inşallah öpüyorum Allaha emanet ol

Aysemm fatmamm iyi gecelerrr
Digerleri kacmis zatenn
Sosyalle kiz meselesini ayrica gorusucemmm
Aysemm on kizim olsaa hepsini veririm sana

Gunaydin canlar
Daha cikmadim evden yelizin yazisini gorunce hemen yazayim dedim koptum cunnku

Yelizlmm ALlah ALlah ben senin kizini almak zorunda miyim ayse alsin lizim alsin illa bana verecek kizini ya

Aysemm fatmamm iyi gecelerrr
Digerleri kacmis zatenn
Sosyalle kiz meselesini ayrica gorusucemmm
Aysemm on kizim olsaa hepsini veririm sana

Oyyy yerim ben seniii,en kisa zamanda Allah gonlundekini versin insallah yelizimmmm

Bu arada gunaydin canlarrr..
Size bi soru sormak istiyorum.
Bugun ilk defa eve tam gun temizlikci alacam. Gecenlerde bi abla gelmisti camlari silmmsti.birde evde bkrlikte temizlik yapmistik ama oyle hali koltuk duvar silme perde yikama olayina girmedi. Simdi sorum camlarim cok kirli degil. Acaba camlari silme diyip evdeki daha agir isleri mi yaptirsam.benim evde buyuk yaa cam baya zaman kaybi olacak cunku.
Birde oglen yemek vrcm.sabahta kahvalti vermeme gerek var mi. Ilk defa tam gun kadin aliyorumda o yuzden size sorayim dedim

Gunaydin canlar
Daha cikmadim evden yelizin yazisini gorunce hemen yazayim dedim koptum cunnku

Yelizlmm ALlah ALlah ben senin kizini almak zorunda miyim ayse alsin lizim alsin illa bana verecek kizini ya

; 9: alemsiniz yaaa.
Sosyalim ne zaman kan vereceksin birde sonucu kacta alacaksinnn

Benosta gelmisss gunaydinnm

Günaydın kızlarrrrrr

Ayşecim bizde hiç almadık eve temizlikçi ama sabah bi zahmet kahvaltısını da yapıp gelsin yani
sonuçta eve gelen kadınlar duvar koltuk vs. siliyor diye biliyorm ama alanlar bu konuda daha tecrübelidirler..
Bencede senin yapamaycağın işleri yaptır.. cam sonuçta çok kirlenmemiştir.. birde sen otur bırak o çalışsın.. biz bazı kadınlar o çalışır bizde çalışırız sonra en az onun kadar yoruluruz adı temizlikçi çağırdı olur

Ayrıca sosyalim ban ben şimdi pc den açtım ama beğendirtmiyor önce başkasını begen diyo ama herkes için öle diyor ne olacak bacım :))

Kiz bende hic bilmiorum.annemde pek temizlikci almaz.bende ilk defa alacaktim ztn. Digr gelen abla bana yardim ediyodu sadece.dip bucak temizlik yaptigimda. Ev baya buyuk cunku. Birde viledayla silinince benim icim rahat etmiyor. Bol arap sabunuyla dizlerini yere vererek sileceksinki ev temizlensin
O zamn sadece ogle yemegi veriorum benayim

Günaydın canlarrrrrrrrrrrrr
ya kızlar gece 3 gibi kasık ağrım kaldırdı felaketti hala devam ediyorrrrr yolda çok ağrıdı hatta şimdi oturunca geçti biraz bu film geciktirmiş olabilirmi yum. u
adetim gecikirse zaten anlarız bugün yada gece işte yumurtladım. ayyy bu ne yaaa

ayşemmmm ben sürekli alıyorum canım gerçi buraya taşındık taşınalı alamadım uzağım ya biraz eve kontrol edemiyorum. benimde camlar çok biliyosun ondan günün yarısı camlarda geçiyo diye kalan işler hep tam olarak bitmiyor silme süpürme banyo ykama dilan anca ama bazı perdelerimide yıkayıp asıyordu sağolsun benimki tanıdık diye gelip istediği gibi kahvaltısını yapıp yiyip içiyodu öğlende ben dışardan sölüyodum
bence camları sonraya bıraksan yağmur çok yağar daha kirlenir zaten
iç detayları halletsin sende karışma bişeye çok uyanık oluyolar valla işlerine geliyooo

canım benim bildiğim yalandan bi kahvaltı verilir sonrasında temizliğe başlanır ayrıca öğle yemeğide verilir tam gün alacaksan, ama başka türlü bilmiyorum yanı perde mi halı mı cam mı :26: sen bi yerden başlat devamı gelir nasılsa

; 9: alemsiniz yaaa.
Sosyalim ne zaman kan vereceksin birde sonucu kacta alacaksinnn

Benosta gelmisss gunaydinnm

canım kan verdim 8.30 gibi 10.30 gibi arayacam bakalım nasıl çıkmış

günaydın canım arka arkaya beğenilmiyor kız biraz bekle tekrar başla beğenmeye

fundoşş günaydınnn

günaydınnn sosyalimmmm
kız yazdığımı okudunmu kasık ağrısı diyorum çok şiddetli bu gecemi yumurtladım film geciktirirmi adetimi acabaa

bu arada kan sonucun inşallah tavan yapmıştırrrrr :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…