canim ben face kapali aciorum hemen senj ekleyecem
tamam canım hazırda bekliyorum
canim face i actim ama seni bulamiom. sen benim ad soyad biliosun. bide sen baksana.yada kizlardanda bulabilirsin belki
gördüm kuzum
cok guzel fotolariniz varrrr. ben face imi dondurdum yine. arada girince bakarim cnm:)
cok uykum geldi fatmamm gozler gitti:)
yrn fgorusmek uzeree opuyorum senii
Aysemm fatmamm iyi gecelerrr
Digerleri kacmis zatenn
Sosyalle kiz meselesini ayrica gorusucemmm
Aysemm on kizim olsaa hepsini veririm sana
Gunaydin canlar
Daha cikmadim evden yelizin yazisini gorunce hemen yazayim dedim koptum cunnku
Yelizlmm ALlah ALlah ben senin kizini almak zorunda miyim ayse alsin lizim alsin illa bana verecek kizini ya
Oyyy yerim ben seniii,en kisa zamanda Allah gonlundekini versin insallah yelizimmmm
Bu arada gunaydin canlarrr..
Size bi soru sormak istiyorum.
Bugun ilk defa eve tam gun temizlikci alacam. Gecenlerde bi abla gelmisti camlari silmmsti.birde evde bkrlikte temizlik yapmistik ama oyle hali koltuk duvar silme perde yikama olayina girmedi. Simdi sorum camlarim cok kirli degil. Acaba camlari silme diyip evdeki daha agir isleri mi yaptirsam.benim evde buyuk yaa cam baya zaman kaybi olacak cunku.
Birde oglen yemek vrcm.sabahta kahvalti vermeme gerek var mi. Ilk defa tam gun kadin aliyorumda o yuzden size sorayim dedim
Günaydın kızlarrrrrr
Ayşecim bizde hiç almadık eve temizlikçi ama sabah bi zahmet kahvaltısını da yapıp gelsin yani
sonuçta eve gelen kadınlar duvar koltuk vs. siliyor diye biliyorm ama alanlar bu konuda daha tecrübelidirler..
Bencede senin yapamaycağın işleri yaptır.. cam sonuçta çok kirlenmemiştir.. birde sen otur bırak o çalışsın.. biz bazı kadınlar o çalışır bizde çalışırızsonra en az onun kadar yoruluruz adı temizlikçi çağırdı olur
Ayrıca sosyalim ban ben şimdi pc den açtım ama beğendirtmiyor önce başkasını begen diyo ama herkes için öle diyor ne olacak bacım :))
Oyyy yerim ben seniii,en kisa zamanda Allah gonlundekini versin insallah yelizimmmm
Bugun ilk defa eve tam gun temizlikci alacam. Gecenlerde bi abla gelmisti camlari silmmsti.birde evde bkrlikte temizlik yapmistik ama oyle hali koltuk duvar silme perde yikama olayina girmedi. Simdi sorum camlarim cok kirli degil. Acaba camlari silme diyip evdeki daha agir isleri mi yaptirsam.benim evde buyuk yaa cam baya zaman kaybi olacak cunku.
Birde oglen yemek vrcm.sabahta kahvalti vermeme gerek var mi. Ilk defa tam gun kadin aliyorumda o yuzden size sorayim dedim
; 9:alemsiniz yaaa.
Sosyalim ne zaman kan vereceksin birde sonucu kacta alacaksinnn
Benosta gelmisss gunaydinnm
Günaydın kızlarrrrrr
Ayşecim bizde hiç almadık eve temizlikçi ama sabah bi zahmet kahvaltısını da yapıp gelsin yani
sonuçta eve gelen kadınlar duvar koltuk vs. siliyor diye biliyorm ama alanlar bu konuda daha tecrübelidirler..
Bencede senin yapamaycağın işleri yaptır.. cam sonuçta çok kirlenmemiştir.. birde sen otur bırak o çalışsın.. biz bazı kadınlar o çalışır bizde çalışırızsonra en az onun kadar yoruluruz adı temizlikçi çağırdı olur
Ayrıca sosyalim ban ben şimdi pc den açtım ama beğendirtmiyor önce başkasını begen diyo ama herkes için öle diyor ne olacak bacım :))
fundoşş günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?