Ağlayakta gözden mi olak???

yaa niye umut olmasinn boyle konusma lutfenn. daha birsey belli degil. bu testi bat in gectikten sonra yapsan ve o zaman negatif ciksa boyle konusmazdim. ama su anda hala umut var fundosumm

Canim yaaaaa iyiki varsinnn beni mutlu ediyo varligin
yaa cok takmiyorum dr gidicem ya bu ay merak ediyorum ne durumdayim. Bide soganda 2. Kuru yapicam belki dogum gunu hediyesi olur bu yil cikmadan belki olur inan uzulmedimmmmm cansin sen yaaa

Herkesee merhabaaa

hiç yaptınmı canım test başladınmı

ilk bugün başladım işte canım ama hemen silik pembe çıktı bozuk mu ne :)) zatn eşimlede aram limoni drduk yere küstü :))

ovu testin hayırlı olsun benaycan güzel sonuçlar doğursun inşallah , iyi çalışmalar dileyelim sana

Tşk ediyorum canım inşAllah diyelim kısmet..
Yaptim canim cizginin c si yok

Sağlık olsun canım daha erken nasılsa sıkma canını inşAllah olur bu ay (amin)

Canim yaaaaa iyiki varsinnn beni mutlu ediyo varligin
yaa cok takmiyorum dr gidicem ya bu ay merak ediyorum ne durumdayim. Bide soganda 2. Kuru yapicam belki dogum gunu hediyesi olur bu yil cikmadan belki olur inan uzulmedimmmmm cansin sen yaaa

canimmm benim sende iyiki varsinnn.. ne olursa olsun uzulmek yok. her zaman olanda hayir vardirrr

sanada merhaba benaycim nasilsinn

Yaptim canim cizginin c si yok

Fundam testin c si yoksa test bozuk , geçersiz
Tamam canimmm zaten umut yoktu bidahaki aya napalim yada ne zaman hayirliysa
senide yok yere heyecanlandirsim ama sedommm keyfimizi yerine getircekkkkk:13:

keyifler, hep beraber çizgileri görürsek yerinde olacak
ben ezcaneye uğrayamadım , zaten bozuk para yoktu , sonra yine aynı adam yine been düşüncesi hepten caymama sebep oldu

Herkese benden cay

benim ki demli şekerli olsun yoldaşş

Son düzenleme:
En iyisini yapıyorsun canım. Bende kendine öle söz verdim belirti arama yok yasak :)) sizler benden önce olduğunuz için dha iyi olacak sizin tecrübe yani :)

yine gizem yaptin sed

Acikbufe kizlar hersey var isteyen isteyeni icsin

Mercii kuzum ben ozaman sıcak çikolata alayım..

Bu arada kızlar sizin eczane maceranız gibi bende aynı yerlere gidemiyroum son gittiğim eczanede yaşlıca bi bayan vardı testi istedim.. sordu geciktimi kaç gün oldu falan diye öle biraz konuştuk ben aldım testi çıkmazca yapacak bişi yok diğer ay gene burdayım dedim kadına yerini yaptımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…