Ağlayakta gözden mi olak???

bende oyle yapiyorum. ama onemli gunler gelince agzimi acmiyorum. beyim ne derse o modunda ilerliyorum

aynen öle.. Öyle keyfi küsmelere sinir oluyorum.. Kıskançlıktan nefret ediyorum ama başımda işte :)
Hersey bebis icin yoksaaaa kok soktururuz :90:

herşeyin farkındalar zaten canım söktürüyoruz da söktürcezden:) durmak yok yola devam

bence yarin yap gitsinn. ona gore folik asite baaslarsin hemen. sonrada istifani verirsin. isyerini dagitir herkese laf sokup terkedersin orayiii ayy yalniz yazarken bile cok zevk aldimm. birde bunu yasayacagini dusunnn
kızz çatladım gülmekten

hee altını üstüne getiririm , ama yok yapamam ben, hakkımı alıp öyle ayrılırım…

kızz çatladım gülmekten

hee altını üstüne getiririm , ama yok yapamam ben, hakkımı alıp öyle ayrılırım…

Sedommm hakkini almadan cikmazzzz haksizliga dayanamaz
sedommm cok dogru folik asit al bak folbiol al 50 tane var icinde ve 3 tl en uygun ve en hafifi ben 9 ay kullandim
bebisi dusunnn canom

Sedommm hakkini almadan cikmazzzz haksizliga dayanamaz
sedommm cok dogru folik asit al bak folbiol al 50 tane var icinde ve 3 tl en uygun ve en hafifi ben 9 ay kullandim
bebisi dusunnn canom

evet almam lazım fundoşumm haklısınn ama şuan şaşkınlık içindeyim 3 tl içinde 50 tane var dedin...

ben aylar öncesinde içinde 100 adet ve 20 tl almıştım piiiiss kazıkçı eczanee adı FOLACIN

yarın sabahtan itibaren yutmaya başliymm

öpüyorumm canoom iyi geceleeerrr

slm kızlar nasılsınız bakalım hafta yine başladı ovulasyon testlerimi sipariş ettim gelsin adetten sonra yapmaya başlicam bakalım

bende kaciyorum kizlar.. esim geldii.
hepinizi opuyorummm iyi geceler.

sedos bu arada bende su anda solgarin folik asitini kullaniyorm. 100 tane var icinde 20 liraya almistim.ama folik asitlerin icinde en dogali ve en iyisiymis cnm. bilgin olsun kaziklanmis degilsin yani:))

Kod:
Gunaydin yAvrularimmmm,bugun birazcik erken actim mekani

Birde goguslerim cok aciyor ama gecen ayda cok acimisti. O yuzden onu belirti olarak saymiyorum. Adet olacagim icin agriyordurr kesinn

Gunaydin yAvrularimmmm,bugun birazcik erken actim mekani

Birde goguslerim cok aciyor ama gecen ayda cok acimisti. O yuzden onu belirti olarak saymiyorum. Adet olacagim icin agriyordurr kesinn

günaydınn minik serçe :82: bende bugün regl ağrılarıyla uyandım , bir kaç gündür vardı ama sabah iyi vurdu, göğüsler sanki patlayacak

Günaydınnn kızlar , çift çizgili testler , bebişli göbekler diliyorum

şimdi evde olmak vardı , soğuk yağmurlu havada kitap okuyarak uyumaak :84:

günaydınnn

tam uyumalık hava var dışarda serviste gelirken bi uyumuşum mayışmışım sormayın gitsin darma duman olmuşum

Günaydınn süreyyacanıım iyiyim umarım sende iyisindir

dün veya ondan önceki gün olmam gerekirdi :93:

iyiyim bende ama dediğin gibi evde olsam daha iyi olurdum.canım hiççç işe gelmek istemedi.

ayy bu hafta çabucak geçsinde herşey netleşsin.müjdeler alınsın inş.

Günaydınnnnnnnnnnn güzellerrrrr :)))))

yaaa kızlar bende folidocaye başlamıştım sosyalin önerisi ile b12 vitamini içerdiği için istedim. ama hiç uyuyamıyorummm 1 haftadır
solgarın biotinini kullandım aylarca gerçekten çok iyi solgar bebiş olursa bende onun alırım
sedom sen hamişsin ona başla bencede

iyiyim bende ama dediğin gibi evde olsam daha iyi olurdum.canım hiççç işe gelmek istemedi.

ayy bu hafta çabucak geçsinde herşey netleşsin.müjdeler alınsın inş.

inşallah hepimiz o müjdeli haberleri veririz bitanemm , ben hafta sonu da çok yürüdüm her tarafım ağrıyor , eşimde öyle dökülüyoruz

Günaydın fundoşş , uykusuzluk bende de var , bugün almaya başlicam vitamini ne kadar istemesem de
bu kadar emin konuşma hamilesin diye kız ya değilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…