Ağlayakta gözden mi olak???

merhaba kizlar,simdi girebildim eve,annem daha iyi. azaten dinlenince kendine geliyor cok sukurrr.

fundamm test mi yapacakk hadi hayirli sonuclarla insallahhh.

gecmisi okuyamadim kizlarr,kim varsa opuyorummmm

slm kızlar benim dayımın kızı geldi istanbuldan iki gündür onunla ilgileniyorum bide bugün aşı yaptırmaya gittim sağlıkocağına o yüzden giremdim kusura bakmayın canlarım öpüyorum hepinizi
yelizim geçmiş olsun kuzum kocişin hastaymış
fundoşum inşallah testinde çift çizgiyi görürsün canım
ayşem annen iyi olmuştur inşallah canım Allah acil şifalar versin
benoşum,sosyalim taze hamişlerim sizlerde iyisinizdir inşallah sizin bebişlerinizi yerim ben
lizim sen nasıl oldun canım inşallah kolunun ağrısı geçmiştir
twinim,ezom siz nasılsınız öpüyorum sizide

hosgeldin fatmacikk,annem iyi canim sagolasinn
sen ne asisi oldunki?
birde doktor benden d vitamini istemisti. netten baktim tahlil sonuclarim cikmis. vitamin d degerim 3 cikmis cok dusuk referans degerinde en az 30 yazio

Bence de
Simdi ben soylesemm yine kompleks yapar tersler ama kontrole gidince soylerim
Kuzum sen söyle yinede önce yapılması gereken testleri nasıl istememis

Kuzum iyiyim sen nasılsın baş ağrıları n azaldı mi
Ayşem mm hoşgeldin cnmm annen garibim çok yoruluyor demekki

yelizim annemdeydimm. oraya gidince gun nasil geciyor anlamiyorum. kizin yemegini hazirla,elmasini ver,uyut derken bakiorum aksam olmus.
fundos simdi mi test yapacakmisss

Hosgeldin fatmacann sagol canmm simdi biraz daha iyi ama hala atesi varr

Aysemm annenin iyi olmasina sevindim canmm evet evde yalnizkenki gibi olmuyoo yaninda birileri olup da biseylerle ugrasinca zaman cabuk geciyo
fundos aksam test alicakti bakalim bekliyoruzz

sen ne asisi oldunki?
birde doktor benden d vitamini istemisti. netten baktim tahlil sonuclarim cikmis. vitamin d degerim 3 cikmis cok dusuk referans degerinde en az 30 yazio

Oyy kuzumm senin değerler hep düşük mu çıkıyo

Evet orda tsh gordum eklerken.digerleri hangisi ki :26:

kız sen doktora gittiğin zaman prolaktin, fsh, tsh, e2, lh bunlara bakılsın kuzu tabii bunu dr a nasıl söyleyeceksin bilmiyorum

oyy kuzum hoş geldin ben iyiyim sen nasılsın senin bebiş nasıl

ayşemmmm

kız bu fundoşş ne yaptıkı acaba

sen ne asisi oldunki?

en çok d vitamini yumurta, balık, sütte var biliyorum bi de güneş tabii, balık yağı falan içebiliyorsan oda bayağı d vitamini barındırıyor

Tamam canmm soyleyeyim gittigimde bide azar işitirsemm
Fundoss napti bende meraktayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…