bugün hiç havamda değilim
ben adete yakın çok sinirli oluyorum ama daha başlamadı sakin ve duygusalım sadece
karnımda ağrıyo her ayki gibi
test yapacaktın ne oldu
akşam giderken folik asit alacam bitmişti off onuda aylardır içiyorum yok yere
aramı versem acaba
testte alırım gitmişken eczaneye
akşam yapayım hele bir tane de rahatlim diyorum
folik asiti 8 aya yakın kullandım sonrasında bıraktım hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım, sen bilirsin ne bırak derim ne bırakma
test konusuna gelincede sen bilirsin cano inşallah hamilesindir senin için dua ediyorum
meraktan yapacam kızzz
ya evet her seferinde ya bu ay kalırsam diye diye kullandım
Kizlarr Valla benim de hic keyfim yokk icim daraliyorr
Fundamm insallah bu ay guzel haber alirizz
Folik asitin bi zarari yokki canmm hatta iyi bile geliyorr kullan bencee hamile kaldiginda depolarin dolu olsunn
Rabbim olurda bana bi erkek bebek bağışlarsa adını Berkin koyacağım...
Rabbim olurda bana bi erkek bebek bağışlarsa adını Berkin koyacağım...
evet zararı yok nasılsa alıyım gitsin bariii
kız pek umut yok ama ölesine yapacam valla bu defa yıkılmıycam çünkü ne kadar takarsam okadar uzuyor süreç
kız senin haftaya başlar çalışmalar yaa en çok üzüldüğüm konu
döngümüz normal yumurtlama zamanımız belli heryolu deniyoruz neden diye sorup duruyorum
bazı arkadaşlar diyor ya ceket attı hamile kaldımyani tek seferde veya bidefa korunmamayla işte düşünüyorum yani
eeee kız senin ozaman şimdi yapılabilirdi yaaaayoksa bu geçincemiii yaptırıcan ne düşünüyosun
ben adet olur olmaz gidecem yani bu değil bidahaki adet gelirse hemen iğnelere başlıyormuş ya adetin 2-3 günü
kafamıza çok takıyoruz yelizim ondan bence başka bi nedeni yok yumurtada spermde sağlıksız oluyo yarı yolda ölüyo bence spoşlar
biz etkiliyoz adamları onlarda adapte olamıyor:26:
Valla canm ben bi sure kendi haline birakmayi dusunuyorum şuanda ama adet olunca o uzuntuyle fikrim degisebilir tabii ki
Simdi beklenen adet 30 mart falan.ben bikac ay hic gitmeyeyim diyorum kafamdan da cikarayim ama tabi adet olunca yine neden olmuyo bu diye endiselenip doktora kosabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?