Ağlayakta gözden mi olak???

ben adete yakın çok sinirli oluyorum ama daha başlamadı sakin ve duygusalım sadece
karnımda ağrıyo her ayki gibi

akşam giderken folik asit alacam bitmişti off onuda aylardır içiyorum yok yere
aramı versem acaba
testte alırım gitmişken eczaneye
akşam yapayım hele bir tane de rahatlim diyorum

folik asiti 8 aya yakın kullandım sonrasında bıraktım hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım, sen bilirsin ne bırak derim ne bırakma
test konusuna gelincede sen bilirsin cano inşallah hamilesindir senin için dua ediyorum

meraktan yapacam kızzz
ya evet her seferinde ya bu ay kalırsam diye diye kullandım

Kizlarr Valla benim de hic keyfim yokk icim daraliyorr
Fundamm insallah bu ay guzel haber alirizz
Folik asitin bi zarari yokki canmm hatta iyi bile geliyorr kullan bencee hamile kaldiginda depolarin dolu olsunn

Kizlarr Valla benim de hic keyfim yokk icim daraliyorr
Fundamm insallah bu ay guzel haber alirizz
Folik asitin bi zarari yokki canmm hatta iyi bile geliyorr kullan bencee hamile kaldiginda depolarin dolu olsunn

evet zararı yok nasılsa alıyım gitsin bariii
kız pek umut yok ama ölesine yapacam valla bu defa yıkılmıycam çünkü ne kadar takarsam okadar uzuyor süreç
kız senin haftaya başlar çalışmalar yaa en çok üzüldüğüm konu
döngümüz normal yumurtlama zamanımız belli heryolu deniyoruz neden diye sorup duruyorum
bazı arkadaşlar diyor ya ceket attı hamile kaldım yani tek seferde veya bidefa korunmamayla işte düşünüyorum yani

Rabbim olurda bana bi erkek bebek bağışlarsa adını Berkin koyacağım...

Yaa ben sabah cok agladimm cok uzuluyorum bogazimda kocaman bi yumru varr gecmiyoo
Ayrica herkes suclu bu konudaa
Keske orada tek bi agac bile kalmasaydi ama o anneler yanmasaydi

Fundamm evet bende de ayni durum biliyosun filmi gec ben acik ameliyat oldum yaa hersey guzel yumurta rezervin iyii tupler acik hersey tamam ustune 6 ay gectii doktor bana 4 ay icinde kalmazsan aşilama demistii simdiki doktorum da filmden sonraki ay aşilama diyorr ama millete baksanaa ilk ayda hamile kaliyorlar bizimkisinin tek sebebi zamani degil demekki yoksa baska bi sorun yok baksanaa.Herseyin bi vakti zamani var istee ama biz elimizden geleni yapicaz yine dee
Rabbim hayirli zamanda versin bizim meleklerimizi de insallahh

eeee kız senin ozaman şimdi yapılabilirdi yaaaa yoksa bu geçincemiii yaptırıcan ne düşünüyosun
ben adet olur olmaz gidecem yani bu değil bidahaki adet gelirse hemen iğnelere başlıyormuş ya adetin 2-3 günü
kafamıza çok takıyoruz yelizim ondan bence başka bi nedeni yok yumurtada spermde sağlıksız oluyo yarı yolda ölüyo bence spoşlar
biz etkiliyoz adamları onlarda adapte olamıyor:26:

Valla canm ben bi sure kendi haline birakmayi dusunuyorum şuanda ama adet olunca o uzuntuyle fikrim degisebilir tabii ki
Simdi beklenen adet 30 mart falan.ben bikac ay hic gitmeyeyim diyorum kafamdan da cikarayim ama tabi adet olunca yine neden olmuyo bu diye endiselenip doktora kosabilirim

benimde yeni yum. 30 mart dolayları yinee
kafandan çıkarabilecenmi şimdi yumyurtlama zamanını takip etmiyecenmi
anca öle yapanlar aa hamileymişim diyomuş:44:
hiç yumurtlama takibi yapmadım hiç adetimi beklemedim gecikti öle öğrendim diyolar ya şuan ben bunun olabilecepine hiç inanmıyorum şahsen o havaya gireremem yani ve çok kızıyorum kendimee

sosyalim tutmammı gerekiyor şeyimi wc gitmimmi yani

Yelizcim geçmiş olsun canımm
Kocaların da hepsi nazlı anam evliler ya nazları bize analarına yapmıyordular

Gün içinde hiç haber izleyemiyorum ama akşam berkini izliycem yüreğim kaldımıyo ama ancak öle bi nebze ailesini anlayabiliyorum allah sabır versin. Çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…