Ağlayakta gözden mi olak???

yelizim sen hayıt ve adaçayına devam ediyorsun değil mi

sosyalim tutmammı gerekiyor şeyimi wc gitmimmi yani

Kizz 3 aylikken ogrenen varr benim gorumcemm anam hic mi demedin ben niye adet olmuyorum diyee yuhh onlarinki de ayri biseyy

Sosyalim bu ay yapmadim valla zaten kaştaydim yaa aklima bile gelmedi baslamak simdi gec oldu dimii

Fundos bence 4 saat en azz :26:

Benosum sagol canmm.analarina nazlari mi geciyo kizz bize geciyo ancaa
Ben haberini bile izleyemiyorum icim gidiyor Allah onu cennetine aldi coktann asil geride biraktigi annecigi icin uzuluyorumm gozunun onunde eridi gitti cocugu nasil dayansin rabbim sabir versinn giden bir cann ama kalanlar,anasi babasi onlarin acilari hic gecmez kii

yaa sormaaa nasıl şüphelenmez insan beee
annesi hemşerim hemde içim yanıyor

ayşem hiç girmedi annesi düzeldimi acaba yaa:26:

benoşşş dr. araştırıyomusun kime gideceksinnn huuu
sosyalim kız çiş tutmakta iyi değilmiş dimi tutma diyosan salacam vallahiii

tutma kız tutma tabi kötü enfeksiyon olur Allah korusun sal gitsin, varsa her türlü çıkıyor

Ya bu tiroid yumurtaliklari etkiliyomus yaa.Bende yillarca hep kist oldu bi doktor demisti baktir diye baktirmadim.Benim anne tarafimda nerdeyse herkeste varr onun günü onemlimi acaba gidip baktirsamm aklima takildi bu ayy :26:

kız tabiki baktır o çok önemliiii yelizim

sosyalim o kadar tuttum kızz şimdi eve gidince gelmezse yaaa
ben kaçtımmmm napim bu seferlik böle olsun bide test alamıyomuşummm boşuna tuttum

kız tabiki baktır o çok önemliiii yelizim

sosyalim o kadar tuttum kızz şimdi eve gidince gelmezse yaaa
ben kaçtımmmm napim bu seferlik böle olsun bide test alamıyomuşummm boşuna tuttum

Accik daha dayan ozaman
Hadi bekliozzzz

Hayir canm hicbiseye bakilmadi.adetin 21. Gun yapilan testleri diosun demii :26:

yok kuzu senin dediğin progestron testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren test

bu tsh ları istediğin zaman yaptırabilirsin, ya sana hiç test yapılmadı mı eğer yapılanlar varsa buraya yazsana bi :26:

Hayir canm herhangi bi test yapilmadi
Birtek kist ameliyati olmadan once kanser taramasi yapildi bide normal kan degerlerine bakildi.hastanenin sitesine girip bi bakayim bahsettigin testlerim adı tsh diye mi geciyor sonuclarda o kisaltmalarini soylersen ben de bi kontrol edeyim

Kızlar ben geldim bugün hiç giremedim gözüm burdaydi ama yazamadım yoğundm baya..
Fundosum test mi yapican ay hadi hayırlısı nasıl heyecan yaptım
Yelizim geçmiş olsun kuzum yaa demek kendi ne iyi bakmamis seninki şimdi nasıl kuzum
Sosyalim benosum nasılsınz
Ayşem in annesi nasıl acaba :26:

sen kan değerlerini buraya kuzu biz bi araştıralım

iyiyiz canım sen nasılsın, ayşem henüz girmedi

sen kan değerlerini buraya kuzu biz bi araştıralım

iyiyiz canım sen nasılsın, ayşem henüz girmedi

Alla alla inş iyidir ya .
Bugün canım sıkılıyor yaa off..
Yeliz can TSH önemli diye biliyorum tiroid değerleri ..
Dr sana hiç hormon testi yaptırmadi mi :44:

Kzi birsuru varr hangisini yazayimm dur foto koycamm

Bana kadin dogumda yapilan testler bunlar ameliyat olacagim zaman yapilmistii senin dediklerinle alakasi varmi bilmiyorum

Twincim hosgeldin canmm
Sagol valla evett ama belki de ben getirdim bi virus bulastirdim haa aksamdan biseyi yoktu gece hastalandi

Twincim hosgeldin canmm
Sagol valla evett ama belki de ben getirdim bi virus bulastirdim haa aksamdan biseyi yoktu gece hastalandi

Hoş bulduk kuzum ..
Cnm dinlensin portakal suyu fln için cnm
Kuzum TSH normal başka e2 prolaktin LH fsh bunlara bakılıyor başka vardı ama aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…