benimde yeni yum. 30 mart dolayları yinee
kafandan çıkarabilecenmi şimdi yumyurtlama zamanını takip etmiyecenmi
anca öle yapanlar aa hamileymişim diyomuş:44:
hiç yumurtlama takibi yapmadım hiç adetimi beklemedim gecikti öle öğrendim diyolar ya şuan ben bunun olabilecepine hiç inanmıyorum şahsen o havaya gireremem yani ve çok kızıyorum kendimee
yelizim sen hayıt ve adaçayına devam ediyorsun değil mi
sosyalim tutmammı gerekiyor şeyimi wc gitmimmi yani
Yelizcim geçmiş olsun canımm
Kocaların da hepsi nazlı anamevliler ya nazları bize analarına yapmıyordular
Gün içinde hiç haber izleyemiyorum ama akşam berkini izliycemyüreğim kaldımıyo ama ancak öle bi nebze ailesini anlayabiliyorum allah sabır versin. Çok zor
sosyalim tutmammı gerekiyor şeyimi wc gitmimmi yani
Kizz 3 aylikken ogrenen varr benim gorumcemm anam hic mi demedin ben niye adet olmuyorum diyee yuhh onlarinki de ayri biseyy
Sosyalim bu ay yapmadim valla zaten kaştaydim yaa aklima bile gelmedi baslamak simdi gec oldu dimii
Fundos bence 4 saat en azz :26:
Benosum sagol canmm.analarina nazlari mi geciyo kizz bize geciyo ancaa
Ben haberini bile izleyemiyorum icim gidiyor Allah onu cennetine aldi coktann asil geride biraktigi annecigi icin uzuluyorumm gozunun onunde eridi gitti cocugu nasil dayansin rabbim sabir versinn giden bir cann ama kalanlar,anasi babasi onlarin acilari hic gecmez kii
yaa sormaaa nasıl şüphelenmez insan beee
annesi hemşerim hemde içim yanıyor
ayşem hiç girmedi annesi düzeldimi acaba yaa:26:
benoşşş dr. araştırıyomusun kime gideceksinnn huuu
sosyalim kız çiş tutmakta iyi değilmiş dimi tutma diyosan salacam vallahiii
yok kuzu gidebilirsin ben gitmiştim yani
yelizim sadece meraktan sordum canım içiyor musun diye ama geç değil istersen 12. güne kadar içebilirsin
yaa sormaaa nasıl şüphelenmez insan beee
annesi hemşerim hemde içim yanıyor
ayşem hiç girmedi annesi düzeldimi acaba yaa:26:
benoşşş dr. araştırıyomusun kime gideceksinnn huuu
sosyalim kız çiş tutmakta iyi değilmiş dimi tutma diyosan salacam vallahiii
kız tabiki baktır o çok önemliiii yelizim
sosyalim o kadar tuttum kızz şimdi eve gidince gelmezse yaaa
ben kaçtımmmm napim bu seferlik böle olsun bide test alamıyomuşummmboşuna tuttum
ayy çok heyecanlı
yeliim sende hiç tsh lara bakılmadı mı :44:
Hayir canm hicbiseye bakilmadi.adetin 21. Gun yapilan testleri diosun demii :26:
yok kuzu senin dediğin progestron testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren test
bu tsh ları istediğin zaman yaptırabilirsin, ya sana hiç test yapılmadı mı eğer yapılanlar varsa buraya yazsana bi :26:
Hayir canm herhangi bi test yapilmadi
Birtek kist ameliyati olmadan once kanser taramasi yapildi bide normal kan degerlerine bakildi.hastanenin sitesine girip bi bakayim bahsettigin testlerim adı tsh diye mi geciyor sonuclarda o kisaltmalarini soylersen ben de bi kontrol edeyim
Kızlar ben geldim bugün hiç giremedim gözüm burdaydi ama yazamadım yoğundm baya..
Fundosum test mi yapican ay hadi hayırlısı nasıl heyecan yaptım
Yelizim geçmiş olsun kuzum yaa demek kendi ne iyi bakmamis seninki şimdi nasıl kuzum
Sosyalim benosum nasılsınz
Ayşem in annesi nasıl acaba :26:
sen kan değerlerini buraya kuzu biz bi araştıralım
iyiyiz canım sen nasılsın, ayşem henüz girmedi
Kızlar ben geldim bugün hiç giremedim gözüm burdaydi ama yazamadım yoğundm baya..
Fundosum test mi yapican ay hadi hayırlısı nasıl heyecan yaptım
Yelizim geçmiş olsun kuzum yaa demek kendi ne iyi bakmamis seninki şimdi nasıl kuzum
Sosyalim benosum nasılsınz
Ayşem in annesi nasıl acaba :26:
bütün teslerin yapılmış kuzu bak tsh da yazoyor ve normal çıkmış
Twincim hosgeldin canmm
Sagol valla evett ama belki de ben getirdim bi virus bulastirdim haa aksamdan biseyi yoktu gece hastalandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?