Ağlayakta gözden mi olak???

cumartesi keseyi gördükten sonra dediğin gibi 10 gün sonra falan gider kalp atımını duyarım hayırlısı bakalım

senin içinden kız mı geçiyor erkek mi peki :44:

inşallah canım hayırlısıyla kesesini göreceksin sonrada kalp atışlarını duyacaksin bebişinin
ben kız olsun çok istiyorum canım ama içimden bi ses boşa heveslenme erkek olacak diyor iyice paranoyaklaştım

Yaa kv anjiyo olmustu oraya gitmem lazim gecmis olsunaa ama hic gidesim yokk öfff

Gecmis olsun yelizcim, utanir belki biraz kayinvaliden biz yaninda olmamistik bak o bana hemen geldi der
Sosyosum sen diger hamileliginde kalp atislarini mi alamamistin,ins bebisin cok nazlanmaz hemen gosterir kendini sana
Fatmacan senin kizin olacak nazar boncugumuz :)

Aa bi program buldumm tapatalk diyee telefona indirip ordan forumlari takip edebiliyorsunn ne guzell deneme bir kii :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sagol lizimm yok bee ne anlayacak onlarr bi halttan anlamazlarr insanlik da yaramaz ama neysee gitmesem benim annem kizarr

Aa bi program buldumm tapatalk diyee telefona indirip ordan forumlari takip edebiliyorsunn ne guzell deneme bir kii :)

gunaydin canlaaarr dahaa dogrusu tunaydinn
yelizim gecmis olsun kayinvaalidenee.
fundam yogun galibaaa
sosyosum sabahtan islerim vardi giremedimm
kim varsaa opuyorummm

Selammmm herkeseee

bi ara okuyamaya çalıştım ama bitiremedim.. Ancak şimdi gelebildim canlar.

Fatmam iyi olmana sevindim..bende iyiyim canım..geçinip gidiyoruz valla
İnşAllah rabbim hayırlısı ile gönlüne göre verir bencede artık göstersinde yap artık hazırlıklarını

Yeliz im istemeyerek gitmek böle bişi zorla gidiyorsun..

Kızlar ya ablam uçağın bana yasak olduğunu söyledi.. öle bişi var mı.. ben o zaman Ankara'ya gidemiyorum uçak biletini daha önceden almıştık

merhaba benoss, canim bi tehlike olunca ucaga binme diyolar. senin biletin ne zaman?

Hosgeldin benos
Ucak yasak degil tam tersi yolculuk yapman gerekiyorsa uzun otobus yolculuklarindan uzak durup gerekliyse ucakla yolculuk yapman gerekiyormus.doktoru kardesime oyle demisti.Ayrica benim bir arkadasim hamileligi boyunca Antalya istanbul her ay gitti geldi.Hatta 7 aydan sonra almiyorlardi da doktor raporuyla yine de uctu yani :)

fundam yogun galibaaa
kim varsaa opuyorummm

Gunaydin aysemmm hosgeldinn
Sagol canmm
Ben de seni opuyorummmm

merhaba benoss, canim bi tehlike olunca ucaga binme diyolar. senin biletin ne zaman?

bu pazar dönüyorum Ankaradan canım.. gidişi almamıştık.. Cuma gitcektik pazar uçakla döncektim ama nettende baktım ilk aylarda düşük tehlikesi olabilir diye yazıyor.. bazı küçük uçaklar tam donanımlı olmadığı için oksijen ile ilgili bi durummuş galiba

Canım doktorum yok biliyorsun. akşam ararım ancak sormak istiyorum ama ne bilim korktum da bi uçak sevdasına bişi olursa kendimi affedemem de ona sebep.. parasında değilim giden para olsun ama nişan sonuçta kuzenim.. bayadır bu zamanı bekledik falan ona üzülüyorum bitek sen böle yazınca da kararsız kaldım

Sen doktora bir an once gitt de kese gozuktukten sonra durumuna gore dusuk tehlikesi olup olmadigi belli olur sanirim
Benim fikrimm bi sorun olmaz.Ama sen bilirsinn

Ha buarada bahsettigim arkadasimin dusuk tehlikesi oldugu icin arabayla yolculuk yasakti ucakla gidiyordu.Ama biliyosun bu durumlar da doktordan doktora degisiyorr

Sen doktora bir an once gitt de kese gozuktukten sonra durumuna gore dusuk tehlikesi olup olmadigi belli olur sanirim
Benim fikrimm bi sorun olmaz.Ama sen bilirsinn

kız keseyi gördük ama o doktor benim doktorum olamıyor malesef..
kalp atışı duycam inşAllah..burda gidebileceğim bi doktor arıyorum ama onu iki günde bulamam haftaya gitcem çünkü doktoro kalp atışı için..

neyse ben düşünüyüm belki karar veririrm.. bana kalsan gidicem de işte.. anlamıorum uçakta ne olabilir diye :)

Sagol lizimm yok bee ne anlayacak onlarr bi halttan anlamazlarr insanlik da yaramaz ama neysee gitmesem benim annem kizarr

Benim annemde oyke durumlarda bana kizar :)
Senin yaptigin yinede dogru canim

Benayimm niyeyse seni pek bi ozledim denk gelemiyoruz galiba artik
Ucak bencede tehlikesi olmaz ama emin olmak icin keseni goren doktoru arayip sorabilirsin
Yada doktorlara soru sorulan bi site varya ordan da sorabilirsin bi kadindogumcuya

Gunaydin aysemmm hosgeldinn
Sagol canmm
Ben de seni opuyorummmm

Hosbulduk canimm.bende senin bildigin gibi biliorum yeliz. Bizim gelin 7 haftalikken ucaga binmisti. Doktoru aradik sorduk.otobus daha tehlikeli.ucakla gelsin dedi.
Sen bir an once doktora git cnm. O baksin bakalim bi tehlike gorurse binme der. Ama bence sana bisey olmaz diyecek:)

Yaa kv anjiyo olmustu oraya gitmem lazim gecmis olsunaa ama hic gidesim yokk öfff

Herkes iyidirr umarimm bugun pek bi sessiz buralarr
yelizim nasılsın canım geçmiş olsun kayınvalidene
lizim inşallah canım ya ben kendimi bildim bileli kızım olsun isterim ama kısmet artık sağlıklı olsunda oğluş yada kız farketmez sen nasılsın canım bebiş nasıl
fundam yogun galibaaa
kim varsaa opuyorummm
günaydın ayşem biz iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl
aynen öyle canım gerçi benim kuzenim altıncı aya kadar öğrenememişti cinsiyetini benimki o kadar uzamaz inşallah
uçak konusunda yolculuk eden bir sürü hamile var yelizime katılıyorum bu konuda bi sorun çıkmaz bence ama sen bi doktora görün sor için rahatlar o zaman

Iyiyiz bizd canim 2 gundur dinleniyoruz evde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…