Ağlayakta gözden mi olak???

Bende şimdi tam geldim yemek yedik

İyiyim twincim sen nasılsın.. Nasıl gidiyo çalışmalar bat ne zaman?

Sosyalim senlede hiç konuşamadık neler yapıyorsun ?

Hosgeldin benoss,afiyet olsun sizedee
Bu arada abimin davasinin sonucunu ogrendik. 1 sene 4 ay ehliyetine el konulmus. Buna sukur dedik. Sende ilgilendin o kadar.cok tesekkur ederim cnm.

Hosgeldin benoss,afiyet olsun sizedee
Bu arada abimin davasinin sonucunu ogrendik. 1 sene 4 ay ehliyetine el konulmus. Buna sukur dedik. Sende ilgilendin o kadar.cok tesekkur ederim cnm.

Tşk ediyorum canımm..

Onla geçmiş olsun.. Olsun çabuk geçer nasılsa.. Ben ne yaptım Allah aşkına.. Aşkolsun ayşemm

Canlarrr
Tam evde kaldim bide yalnizim siz yoksunuz nerdesiniz yaaa
Benoss sen ankaraya mi geliyorsun, ben tohumlari ektim bugun gecerken ugra sana da verim

Canlarrr
Tam evde kaldim bide yalnizim siz yoksunuz nerdesiniz yaaa
Benoss sen ankaraya mi geliyorsun, ben tohumlari ektim bugun gecerken ugra sana da verim

Bilmiyorum canım yaa karar veremedim ki.. Korkuyırum bişey olur diye.. Gelirsem tabikiii daha ben ekecem

Sanada afiyet olsun ayşee

Bilmiyorum canım yaa karar veremedim ki.. Korkuyırum bişey olur diye.. Gelirsem tabikiii daha ben ekecem

Sanada afiyet olsun ayşee

Ben ilk defa duyuyorum canim yaa ablamda ucakla gelmisti hamileliginin 3. Ayinda hic zarari olacagini dusunmemistik.

Ben sana bi kac kere laf attim ama gormedin sanirim benosumm

Iyiyim canim sen ne yapiyorsun nasilsin

Ben ilk defa duyuyorum canim yaa ablamda ucakla gelmisti hamileliginin 3. Ayinda hic zarari olacagini dusunmemistik.

Kuzummm öğlen yalap şap okuyorum görmedim galiba uçak mevzusunu hatırlıyorum o kadar.. Kusuruma bakma canım

Lizimm be bilim yaa eşimde duydu ya korkuyo.. Şimdi Allah korusun bişi olsa naparız diyo haklıda.. Şaştım kaldım

Yok kuzum ne kusuru yogun calistigini biliyorum

günaydın canlarrrrr
sesizlik bize yakışmıyor.. açılışı ben yapayım bari

ben uykudan gözümü alamıyorum yaa hiç hoşuma gitmiyor bu zaten uykucu bi tiptim iyice uykuya düştüm

Girdigimde baya kalabalikti online listesii
Nasilsinnn kigiiizzzz

kızz iyiyim sen nasılsınnn
günaydın canlarrrrr

ben uykudan gözümü alamıyorum yaa hiç hoşuma gitmiyor bu zaten uykucu bi tiptim iyice uykuya düştüm

bu aralar çok sessiz hayırlısı

benayım mide bulantısı başladı mı :44:

günaydın canlarrrrr

kızz iyiyim sen nasılsınnn

bu aralar çok sessiz hayırlısı

benayım mide bulantısı başladı mı :44:

Gunaydin canlarr,
Herkes icin guzel bi gun olsun insallahhh
Ben bugun anneme erken gidiorum
günaydın kızlarrr
ben bugün işe başladım artık ifadeleride kullanaraktan burdayım

Sagol sosyalimmmm
Bu ara topik sakin takiliyor
Fundosun olmadigi nasil bellii

ayy zaten bu fundoşş nerdeki dün akşamda hiç girmedi artık girmeme kararı mı aldı buraya acaba :26:

günaydın kızlarrr
ben bugün işe başladım artık ifadeleride kullanaraktan burdayım

iyi canım hadi hayırlı olsun bol bol ifade bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…