inşallah canım hayırlısıyla kesesini göreceksin sonrada kalp atışlarını duyacaksin bebişinin
ben kız olsun çok istiyorum canım ama içimden bi ses boşa heveslenme erkek olacak diyor iyice paranoyaklaştım
Yaa kv anjiyo olmustu oraya gitmem lazim gecmis olsunaa ama hic gidesim yokk öfff
Gecmis olsun yelizcim, utanir belki biraz kayinvaliden biz yaninda olmamistik bak o bana hemen geldi der
Sosyosum sen diger hamileliginde kalp atislarini mi alamamistin,ins bebisin cok nazlanmaz hemen gosterir kendini sana
Fatmacan senin kizin olacak nazar boncugumuz :)
Aa bi program buldumm tapatalk diyee telefona indirip ordan forumlari takip edebiliyorsunn ne guzell deneme bir kii :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
gunaydin canlaaarr dahaa dogrusu tunaydinn
yelizim gecmis olsun kayinvaalidenee.
fundam yogun galibaaa
sosyosum sabahtan islerim vardi giremedimm
kim varsaa opuyorummm
Selammmm herkeseee
bi ara okuyamaya çalıştım ama bitiremedim.. Ancak şimdi gelebildim canlar.
Fatmam iyi olmana sevindim..bende iyiyim canım..geçinip gidiyoruz valla
İnşAllah rabbim hayırlısı ile gönlüne göre verir bencede artık göstersinde yap artık hazırlıklarını
Yeliz im istemeyerek gitmek böle bişi zorla gidiyorsun..
Kızlar ya ablam uçağın bana yasak olduğunu söyledi.. öle bişi var mı.. ben o zaman Ankara'ya gidemiyorum uçak biletini daha önceden almıştık
yelizim nasılsın canım geçmiş olsun kayınvalidene
lizim inşallah canım ya ben kendimi bildim bileli kızım olsun isterim ama kısmet artık sağlıklı olsunda oğluş yada kız farketmezsen nasılsın canım bebiş nasıl
günaydın ayşem biz iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl
aynen öyle canım gerçi benim kuzenim altıncı aya kadar öğrenememişti cinsiyetini benimki o kadar uzamaz inşallah
uçak konusunda yolculuk eden bir sürü hamile var yelizime katılıyorum bu konuda bi sorun çıkmaz bence ama sen bi doktora görün sor için rahatlar o zaman
bu fundoş nerede yaaaaa
Hosgeldin cnm. Bugun gec kaldimm
Fundosun isi var heralde canim yoksa kesin gelirdi. Dun aksam face den konustum ben. Sabahta test yapmayacam dedi. Bende destek oldum ona. Zaten onun dongusu kisa. Bebis gelirsede supriz olsun dedik
iyi olmuş canım bol bol dinlen bebişinde keyfine baksınIyiyiz bizd canim 2 gundur dinleniyoruz evde:)
amin canım benim Allahtan hayırlısı ikisine de açız valla doğru diyosunhayırlısı olsun canım kız olsun erkek olsun ilk gebeliğin olduğu için ikisinede ihtiyacımız var şu anda
geçmiş olsun yelizim , git tabi sen insanlığını yap
hiç alamamıştık canım, kesenin içinde bebek var mıydı yok muydu onu bile bilemiyorumsadece keseyi görmüştüm
o nasıl bi program kız iyiyse bende tablete indireyim
ooo ayşe hanım bugün erkenciler geççi geççiler erkenci
canım dr unla görüş o ne diyecek :26: ama bence uçak otobüsten kat kat iyidir :26:
maşallah canım benimIyiyim fatmacikkk,oglus da iyi:)
Bende esimin gardolabini topluyordum. Yine alt ust etmis dolabi
bende çok merak ettim fundoşumu bi de özledimbu fundoş nerede yaaaaa
görüşürüz canım kolay gelsin sanaakşam eve gidince adamı arayım da sorayım bari :)
Lizimm evet canım senle pek görüşemedik.. eşin için Allah yardımcısı olsun zor işleri valla.. her yer karıştı gene..
kızlar ben kaçıyorum.. saolun destekleriniz için iyi ki varsınız.. akşama gelirim artık
Kızlar ben geldim..
Eve gidiyorum anam arabada uyumuşum uyaninca ne kadar kötü oluyo insan
Yelizim geçmiş olsun cnm bencede git sonra laf ediyor lar
Fatmam sosyalim ayşem lizim benosum
Fundosum bencede beklesin test yapmasın zaten ctesiye ne kaldı..güzel süpriz olur
görüşürüz canım kolay gelsin sana
twinim nasılsın canım
yelizim nasılsın canım geçmiş olsun kayınvalidene
lizim inşallah canım ya ben kendimi bildim bileli kızım olsun isterim ama kısmet artık sağlıklı olsunda oğluş yada kız farketmezsen nasılsın canım bebiş nasıl
günaydın ayşem biz iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl
aynen öyle canım gerçi benim kuzenim altıncı aya kadar öğrenememişti cinsiyetini benimki o kadar uzamaz inşallah
uçak konusunda yolculuk eden bir sürü hamile var yelizime katılıyorum bu konuda bi sorun çıkmaz bence ama sen bi doktora görün sor için rahatlar o zaman
hayırlısı olsun canım kız olsun erkek olsun ilk gebeliğin olduğu için ikisinede ihtiyacımız var şu anda
geçmiş olsun yelizim , git tabi sen insanlığını yap
hiç alamamıştık canım, kesenin içinde bebek var mıydı yok muydu onu bile bilemiyorumsadece keseyi görmüştüm
o nasıl bi program kız iyiyse bende tablete indireyim
ooo ayşe hanım bugün erkenciler geççi geççiler erkenci
canım dr unla görüş o ne diyecek :26: ama bence uçak otobüsten kat kat iyidir :26:
Niye bugün kimse sohbet etmemiş
Funda nerde hakkat yaa böle yapmazdı
Bende burdayimda ama kimseler yoktu
Benosum valla boşladık yaa
Fundosum un işi var herhalde cnmm sen nasilsin
Bende burdayimda ama kimseler yoktu
Heyyyyyyyyyyy ya neden kimseeeelerrr yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?