fundagun6 .!.:ohhhhhhhhhh çok şükürrrrrrrrrrrçok sevindimmmm perimmmmmmm darısı başımızaaaaa
acil çıkıyorum hepinizi öptümmmmmm
ayşemde kaçmışşşşş onuda ayrı bi seviyom kimse alınmasınnnnn
Oyy fundammmmkolay gelsin yavrummm. Buralardayimdaa arada kizla ilgileniorumm
Pericann ne kadar guzel bi haber Buuu. Hadi gozunaydin. Darisi kalp atislarinaa.
lizosss izini kapmissinsanada kolay gelsin.
Sosyoss yarin gozumuzde sende
sağol canım darısı başına sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin Rabbim sana, test sonucun negatif çıkarsa 2 saat bi depresyona gir ve çık fazla değil her ay yeni umutlarla geliyor çünkü
test konusuna gelince ben sadece düşüncelerimi paylaştım gerisi sana kalmış
amin canım allah razı olsun inş test negatif çıkamz inşallah nefret ediyorum o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum
Canlarimmm ben geldim kız kardeşimin okutmak istediği Mevlid vardı onu okuttuk turbeye gittik sizlere de dua ettim fundosum yelizim Ezo diğer çocuk isteyen ler için
Sosyalim benosum lizim ayşem sağlıkla kucağıniza alın diye
Fundosum kız çok ozledim mm yavrumişlerin yogun kuzum kolay gelsin cnm sen gelince senlendi topic
Pericim cnm maşallah keseyi görmüşsun darısı pit pitlara cnmm
Sosyalim cnm yarınki heyecan da senin için olacak kuzum pit pitlarda sıra inş
Yelizim benosum ayşem lizim fatmam iyisini inş
Öff cok canm sıkılıyor yaaa
amin canım allah razı olsun inş test negatif çıkamz inşallah nefret ediyorum o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum
ağzına sağlık canım Allah kabul etsininşallah canım yarın hayırlı haberlerle geleceğim
benimde eve gidip uyumak istiyorum
hakkına hayırlısı canım
Sağol kuzuminş cnmm pit pitlarida duyacaksın dimi
yok canım daha çok erken pıt pıt için yani ben öyle zannediyorum :26: 5+3 te biraz zor görülür kalp atımı ama yine en iyisini Rabbim bilir
İnsallah gorursun cift cizgiyi ozge en yakin zamandaa
Canlarimmm ben geldim kız kardeşimin okutmak istediği Mevlid vardı onu okuttuk turbeye gittik sizlere de dua ettim fundosum yelizim Ezo diğer çocuk isteyen ler için
Fundosum kız çok ozledim mm yavrumişlerin yogun kuzum kolay gelsin cnm sen gelince senlendi topic
Twinim hosgeldinn
Allah dualarini kabul etsin canm benimm ben de cok dua ediyorumm hepimiz icinn
Benn geldimmm
Sosyoss yrn mi gidiosun doktoraaa,hadii iyi haberlerle gel insallahh
Sende hosgeldin lizoss
Benoss Bak simdi kotu hissettim kendimiibirazda anneme yardima gidiorum cnm.keyiften olsa bu kadar cok gitmemde cevreden pek iyi karsilanmaz
Yeloo,twinnn sizede selammmm
Fundosum bu ara yogun galibaaa
Hu huuuuuuuuu
canlarım nasılsınız kusura bakmayın gelemedim yanınıza
dün çalışmadık dışardaydık cenaze sonrasını biliyorsunuz geç geldim eve ve çok yorgundum bugünde sabah direk bi görüşme vardı trafik malum erkenden çıkıp oraya gittik anca geldim yemek yedim girdim
test yapmadım kızlar yapasım yok gelirse başım gözüm üstüne diyorum
annemde korktu kadın bebek varsa bişey olcak diyor ahh benim asi kızım dedi durdu ama yoktur diyorum bende:44:
pericannımmmm
sosyalimmm yarınmı gidiyosunnnncumartesi değilmiydiiiii
lizomm ayşemmm minik erkeklerimiz nasıllarrrrrr lizom düzeldinmiiii rahatsızdın kuzummmm
benoş nasılll buldumu doktor
Bugün gittim sabah kontrole yüreğim küt küt atıyordu.. Girdim içeri doktorum da öyle pozitif öyle enerjik öyle şakacı bi insan ki çok seviyorum... Yattım gözlerimi kapattım ultrasn ekranına bakmıyorum doktor dedi korkma bu kadar bu ne stres dedi.. Baktık... Doktorun sesini duydum "ohh çok şükür kesemizi gördük içimiz rahatladı" dedi gözlerimi açtım :) Allah'ıma bin şükür.. 5+2 günlük kesem göründü.. Etrafı da tertemiz kanama felan da yok dedi.. Haftaya perşembe yine gideceğim kalp atışları için Rabbim bu sefer göstersin kalp atışlarını.. Doktor önlem olarak progestan verdi günde 3 tane bi de corasprin verdi günde bi tane... Nasıl içicem bilmiyorum progestan acaip baş dönmesi yapıyor.. Geçmişinde düşük hikayen olduğu için tedbir amaçlı dedi.. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı etsin..
Senden ne haberler var? Kızlardan ne haber? Topiğe yazamıyorum vınn ı getirmedim canım o yüzden özelden yazabiliyorum kızlara söyle olur mu aynen kopyalaya da bilirsin... Rabbim öyle şükrettim ki.. Hep dualarımdasınız...
Benaycan kolay gelsinnn.
Kiz ben uyudum uyuyacagim ama daha mutfak toplanacak dus alinacak anammm ben olmusemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?