Ağlayakta gözden mi olak???

Oyy fundammmm kolay gelsin yavrummm. Buralardayimdaa arada kizla ilgileniorumm

Pericann ne kadar guzel bi haber Buuu. Hadi gozunaydin. Darisi kalp atislarinaa.

lizosss izini kapmissin sanada kolay gelsin.

Sosyoss yarin gozumuzde sende

Oyy fundammmm kolay gelsin yavrummm. Buralardayimdaa arada kizla ilgileniorumm

Pericann ne kadar guzel bi haber Buuu. Hadi gozunaydin. Darisi kalp atislarinaa.

lizosss izini kapmissin sanada kolay gelsin.

Sosyoss yarin gozumuzde sende

geç yazabilirim ama canım telefonunda net yok ya 2 ye kadar giremezsem endişe etmeyin

amin canım allah razı olsun inş test negatif çıkamz inşallah nefret ediyorum o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum

Canlarimmm ben geldim kız kardeşimin okutmak istediği Mevlid vardı onu okuttuk turbeye gittik sizlere de dua ettim fundosum yelizim Ezo diğer çocuk isteyen ler için
Sosyalim benosum lizim ayşem sağlıkla kucağıniza alın diye
Fundosum kız çok ozledim mm yavrum işlerin yogun kuzum kolay gelsin cnm sen gelince senlendi topic
Pericim cnm maşallah keseyi görmüşsun darısı pit pitlara cnmm
Sosyalim cnm yarınki heyecan da senin için olacak kuzum pit pitlarda sıra inş
Yelizim benosum ayşem lizim fatmam iyisini inş

ağzına sağlık canım Allah kabul etsin inşallah canım yarın hayırlı haberlerle geleceğim

Öff cok canm sıkılıyor yaaa

benimde eve gidip uyumak istiyorum

amin canım allah razı olsun inş test negatif çıkamz inşallah nefret ediyorum o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum

hakkına hayırlısı canım

yok canım daha çok erken pıt pıt için yani ben öyle zannediyorum :26: 5+3 te biraz zor görülür kalp atımı ama yine en iyisini Rabbim bilir

Hayirlisi olsun kuzum sağlıkla büyüsünde yarin belki duyarsın cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

Twinim hosgeldinn
Allah dualarini kabul etsin canm benimm ben de cok dua ediyorumm hepimiz icinn

Canlar ben çıktım hep bu saatlerde gelince siz çıkmış Oluyorsunz Grs canlarim

Kızlarr halaaa iş yerindeyiz nöbetim vardı bitmedi de.. Bekliyoruz öyle (

Kız ne kötü hissetmesi sadece şanlısın ve en doğal hakkın benimde anam yanımda olsa hiç durmam valla

pericannımmmm

sosyalimmm yarınmı gidiyosunnnn cumartesi değilmiydiiiii

lizomm ayşemmm minik erkeklerimiz nasıllarrrrrr lizom düzeldinmiiii rahatsızdın kuzummmm
benoş nasılll buldumu doktor

Kızzz kaçakkk bende merak ettim seni yazdıydımda..
Sensiz olmuyo buralar
Başınız saolsun ayrıcada..

Test konusunda da canım en iyisi beklemek bakarsın bu kez gelir inşAllah gelecek zatende stres yapmıyorsun ya bu ay bence Allah'ın izniyle olacak..

Periimmm hayırlı olsun gözün aydın olsun hadi artık için rahtlamıştır.. Çok sevindim canım artık sıra kalp atışlarında inşAllah..

Allah razı olsun canım.. Allah hepimizin Dualarını kabul etsin inşAllah. Mevlütünüzde kabul olsun..

Ben iyiyim sen nasılsın ?

Yemekte yok var ya nasıl acıktım anlatamam

Bütün arkadaşlarım sosyalim, yelizim, fundam, ayşem, lizim, twinim hepiniz aklımdasınız bu ara gelemiyorum çok sık (

Benaycan kolay gelsinnn.

Kiz ben uyudum uyuyacagim ama daha mutfak toplanacak dus alinacak anammm ben olmusemmm

Son düzenleme:
Benaycan kolay gelsinnn.

Kiz ben uyudum uyuyacagim ama daha mutfak toplanacak dus alinacak anammm ben olmusemmm

Saolasın canım benim...

Bende eve gidince öle oluyorum valla.. çok zor anam.. daha eve gidip yarın için hazırlık yapıcam yemek hazırlığı, sonracığıma banyo yapıcam.. ufak valiz hazırlıycam ama ben halaa işten çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…