hani nerde periiii ne yaptı acaba yaa inşallah canım
[UOTE=sosyal_sorumsuz;34432122]kuzu sen kalp atışını kaçıncı haftada görmüştün :26: ben yarın hesaplamalarıma göre 5+3 olacağım :44:
Hu huuuuuuuuu
canlarım nasılsınız kusura bakmayın gelemedim yanınıza
dün çalışmadık dışardaydık cenaze sonrasını biliyorsunuz geç geldim eve ve çok yorgundum bugünde sabah direk bi görüşme vardı trafik malum erkenden çıkıp oraya gittik anca geldim yemek yedim girdim
test yapmadım kızlar yapasım yok gelirse başım gözüm üstüne diyorum
annemde korktu kadın bebek varsa bişey olcak diyor ahh benim asi kızım dedi durdu ama yoktur diyorum bende:44:
ayşemmm yelizimmm lizommm sosyalimm beni merak eden hepiniz iyiki varsınız seviyorum sizi yawww
ayşemm nasılsın canım maşallah iyisinnn
yelizim o akıntıda nekiii kızzz bende olmadı hiç öle bişeyy ayy inşallah iyiye işarettir oooo
vallah döngümüz uzun olsa yandık haaa maşallahhh
selam kızlar birşey sormak istiyorum belirtilere takılmamayı öğrendim hep hüsran olduğu için yanlız bu ay bende bir deişiklik var benim adetim çok sancılı geçer hatta olmama 10 15 gün önceden aşırı kasık ağrım olur gögüslerim şişer yanlız bu ay tamtersi adetime 4 gün kaldı sadece aşırı derecede belim ağrıo gögüslerimde çok hafif bi ağrı var sadece sağ kasığımda batma var oda oturup kalkarken oluyor birde miğde bulantısı çekiyorum oda ara ara oluyor ilgimi çekmedi değil yani böle bişi yaşayıp hamile olan varmıdır aceba
pericannımmmm
sosyalimmm yarınmı gidiyosunnnncumartesi değilmiydiiiii
lizomm ayşemmm minik erkeklerimiz nasıllarrrrrr lizom düzeldinmiiii rahatsızdın kuzummmm
benoş nasılll buldumu doktor
pericannımmmm
sosyalimmm yarınmı gidiyosunnnncumartesi değilmiydiiiii
lizomm ayşemmm minik erkeklerimiz nasıllarrrrrr lizom düzeldinmiiii rahatsızdın kuzummmm
benoş nasılll buldumu doktor
dün aradım işte kuzu cumartesi yoğunuz dedi o zaman cuma olsun dedim birde heyecanlandım sanırımyarın 10.30 da aldım
benoş sanırım daha arıyor bulamadı , lizoda en son iş başı yapmıştı özet geçeyim onlar detaylıca anlatır haa ayşecanda annesinde
düzeldim fundoşum çok yürümezsem problem yok
ayy yaşasın sayfa eski neşesine kavuştu
bizim oda boyanacakmış saat 4 de geleceklermiş bugün hem erken çıkıcam hemde başkan sen yarında gelme hamilesin dedi oyyhh çok seviyom yaa bu adamı
dün aradım işte kuzu cumartesi yoğunuz dedi o zaman cuma olsun dedim birde heyecanlandım sanırımyarın 10.30 da aldım
benoş sanırım daha arıyor bulamadı , lizoda en son iş başı yapmıştı özet geçeyim onlar detaylıca anlatır haa ayşecanda annesinde
Bugün gittim sabah kontrole yüreğim küt küt atıyordu.. Girdim içeri doktorum da öyle pozitif öyle enerjik öyle şakacı bi insan ki çok seviyorum... Yattım gözlerimi kapattım ultrasn ekranına bakmıyorum doktor dedi korkma bu kadar bu ne stres dedi.. Baktık... Doktorun sesini duydum "ohh çok şükür kesemizi gördük içimiz rahatladı" dedi gözlerimi açtım :) Allah'ıma bin şükür.. 5+2 günlük kesem göründü.. Etrafı da tertemiz kanama felan da yok dedi.. Haftaya perşembe yine gideceğim kalp atışları için Rabbim bu sefer göstersin kalp atışlarını.. Doktor önlem olarak progestan verdi günde 3 tane bi de corasprin verdi günde bi tane... Nasıl içicem bilmiyorum progestan acaip baş dönmesi yapıyor.. Geçmişinde düşük hikayen olduğu için tedbir amaçlı dedi.. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı etsin..
Senden ne haberler var? Kızlardan ne haber? Topiğe yazamıyorum vınn ı getirmedim canım o yüzden özelden yazabiliyorum kızlara söyle olur mu aynen kopyalaya da bilirsin... Rabbim öyle şükrettim ki.. Hep dualarımdasınız...
gitt yan gel yatttt canımmmmm evden gir ama bende yarın olurum heraldee şimdi bende çıkıyorum bize yakın biyere gidiyoz sonra eve bendeee
Bugün gittim sabah kontrole yüreğim küt küt atıyordu.. Girdim içeri doktorum da öyle pozitif öyle enerjik öyle şakacı bi insan ki çok seviyorum... Yattım gözlerimi kapattım ultrasn ekranına bakmıyorum doktor dedi korkma bu kadar bu ne stres dedi.. Baktık... Doktorun sesini duydum "ohh çok şükür kesemizi gördük içimiz rahatladı" dedi gözlerimi açtım :) Allah'ıma bin şükür.. 5+2 günlük kesem göründü.. Etrafı da tertemiz kanama felan da yok dedi.. Haftaya perşembe yine gideceğim kalp atışları için Rabbim bu sefer göstersin kalp atışlarını.. Doktor önlem olarak progestan verdi günde 3 tane bi de corasprin verdi günde bi tane... Nasıl içicem bilmiyorum progestan acaip baş dönmesi yapıyor.. Geçmişinde düşük hikayen olduğu için tedbir amaçlı dedi.. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı etsin..
Senden ne haberler var? Kızlardan ne haber? Topiğe yazamıyorum vınn ı getirmedim canım o yüzden özelden yazabiliyorum kızlara söyle olur mu aynen kopyalaya da bilirsin... Rabbim öyle şükrettim ki.. Hep dualarımdasınız...
Sosyalimm insallah yarin minnosunu gorur de gelirsinn canm
adetine 4 gün kaldıysa eğer geç döllenme değilse ve hamileysen pozitifi görürsün test yaparsan
valla canım ben negatifi görmekten bıktım şahsen test yapmaktan korkuyorum
yani diyorsun ki beklemek istiyorum içim içimi yesin istiyorsun, bence hiç gerek yok eğer varsa dikkat edersin kendine yoksa adetini bekler ve sonrasında tekrar umutlanırsın ama böyle beklemek bana göre daha kötü
aslında çok haklısın bende hassas gebelik testi var fortel die aceba yapsammıki kanıma girdin :) yanlız o adet geçmesi olmadan yapılcaksa sabah erken saatlerde diyor ozamn yarın sabah yapayım ben
ben sadece düşüncemi paylaştım, bu arada sana umut olur mu olmaz mı ama ben adet olmadan 1 hafta öncesinde müthiş kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çekerdim bu ay adetime yakın ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı çektim ve çok şükür bu ay hamileyimhatta yarın keseyi göreceğim inşallah
test meselesine gelince eğer yumurtlaman ve döllenme işlemin 10 gün öncesinde olduğuna eminsen yap testini, gebelik testin erken gösterenlerdenmiş bence sabahta yapsan akşamada yapsan farketmez, benim 10. gün akşam yaptığım test 11. gün sabah yaptığım testten daha koyuydu ayrıca
ozamn banada ümit ışıgı var çunku bende öyle bu ay hiçbişi yok bebeğin için çok sevindim allahım hayırlı sağlıklı kucağına almaı nasip eder inşallah
çok teekkür ederm testi yapıcam çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?