twinimmmfundaya testi sormadım kız unuttum
[UOTE=sosyal_sorumsuz;34432122]kuzu sen kalp atışını kaçıncı haftada görmüştün :26: ben yarın hesaplamalarıma göre 5+3 olacağım :44:
Benn geldimmm
Sosyoss yrn mi gidiosun doktoraaa,hadii iyi haberlerle gel insallahh
Sende hosgeldin lizoss
Benoss Bak simdi kotu hissettim kendimiibirazda anneme yardima gidiorum cnm.keyiften olsa bu kadar cok gitmemde cevreden pek iyi karsilanmaz
Yeloo,twinnn sizede selammmm
Fundosum bu ara yogun galibaaa
Hosgeldin aysemm
Ben de kiskaniyorum seniii
Yaa bende bi akinti varr anlatamamm bugun adetimin 10. Gunu iki gundur cok yogun acik kahverengi kirli bi akinti geliyor yani pantolonumu bile kirletecek kadar fazlaa ilk kez boyle bisey oluyo vucudumda niden kii acepp.adetim bitti coktann
Himm. Kasiklarin agrimasi yumun yaklastigini gosteriyorda. Kahverengi akintiya bi anlam veremedim. Ayaklarini falan mi usuttun acaba canim.
Senin yum gunleri gelmiss.hadi ins bu ay o yumlar bebis olur insallah.
Dongu kisa olunca ne guzel dimi. Bi bakiosun yum gelmiss
Fundoss gelioooo
Kasik agrisi adetimden beri hic gecmedi zatennyine kuluckaya yattim galibaa
Aysemmm hayirlisi canmm Allah hayirli zamanda hayirlisiyla versinn hepimizee
Evet kizz hakkaten fundosla benimm Allahtan hemencik gelioo yoksa bizzzzz
Hu huuuuuuuuu
canlarım nasılsınız kusura bakmayın gelemedim yanınıza
dün çalışmadık dışardaydık cenaze sonrasını biliyorsunuz geç geldim eve ve çok yorgundum bugünde sabah direk bi görüşme vardı trafik malum erkenden çıkıp oraya gittik anca geldim yemek yedim girdim
test yapmadım kızlar yapasım yok gelirse başım gözüm üstüne diyorum
annemde korktu kadın bebek varsa bişey olcak diyor ahh benim asi kızım dedi durdu ama yoktur diyorum bende:44:
Hu huuuuuuuuu
dün çalışmadık dışardaydık cenaze sonrasını biliyorsunuz geç geldim eve ve çok yorgundum bugünde sabah direk bi görüşme vardı trafik malum erkenden çıkıp oraya gittik anca geldim yemek yedim girdim
annemde korktu kadın bebek varsa bişey olcak diyor ahh benim asi kızım dedi durdu ama yoktur diyorum bende:44:
Hu huuuuuuuuu
fundammm özledik seniii
yokluğun nasıl belli
niye bu umutsuzluk karamsarlık o zaman madem olmayacağını biliyosun neden deniyosun??
yapma böyle ama şu ana kadar beklediğin de iyi oldu bugün bi test yapsana
ayşemmm yelizimmm lizommm sosyalimm beni merak eden hepiniz iyiki varsınız seviyorum sizi yawww
ayşemm nasılsın canım maşallah iyisinnn
yelizim o akıntıda nekiii kızzz bende olmadı hiç öle bişeyy ayy inşallah iyiye işarettir oooo
vallah döngümüz uzun olsa yandık haaa maşallahhh
Peri geldiiiiiay insallah guzel haberlerleee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?