merhaba benoss, canim bi tehlike olunca ucaga binme diyolar. senin biletin ne zaman?
Gunaydin kizlar suan size yatagimdan yaziyorum :)
Dun cok dua ettim bugun detayli ultrasonum var esimin izinleri iptaldi ve birlikte gitmeyi cok istiyodum
Allahim nolurdu bi mucize olsa da babasi dagelebilse evde olsa dedim
Aksam aradilar yarin izinlisiniz diye dunyalarr benim oldu :)
Fundos test yaptinmi :)
fundosss ordekti dogru.ben karistirmisimm.
pis mahlukatlarr,soyleyecek soz yok bunlara ve bunun gibileree
lizoo gunaydinn ne guzel olmus masallahh. hadi sende hayirli haberlerle gelirsin ins. bugun tam kac haftaliksin cnm?
Birazdan cikacagim kuzu randevu 10.3 0 da dua edin ne olur guzel haberlerle geleyim
21+2 olduk aysem cokk heycanliyim benim gittigim hastanenin ultrasonu kotuydu simdi 4 boyutlu gidecegim yer. Hem gorecegim icin cok heycanliyim hemde bi sorun cikmasin diye dua ediyorum tedirginim. Cunku bebekte bisey varsa mutlaka gorunuyomus detaylida. Nolur dua edin bana.
Sabahta ilk defa babasini tekmeledi o anki ifadesini gormeliydiniz :)
günaydın kızlar
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım
ohh masallahh. tam detayli zamanii. renkli gorecen bebisi. dualarim seninle. sende hayirlisiyla git gel canimm. benim detayli icin 4-5 nisanda gel dedi. birde daha iyi bi yere gitmen iyi olmus. cunku detayli en onemli sey. ama seninki tertemiz cikacakk
babasini kiskaniyor demekki
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Sagol aysemm insallah. Bu hafta tam ideal seninki kac haftaya denk geliyo
gunaydin canimm,hosgeldin topigimizeee
bugun gozumuz sosyol ve lizodaaaikisindende hayirli haberler gelecekk
fundosss bat cumartesi dimi? dogru hatirliyorumm:44:
Gunaydin kizlar suan size yatagimdan yaziyorum :)
Dun cok dua ettim bugun detayli ultrasonum var esimin izinleri iptaldi ve birlikte gitmeyi cok istiyodum
Allahim nolurdu bi mucize olsa da babasi dagelebilse evde olsa dedim
Aksam aradilar yarin izinlisiniz diye dunyalarr benim oldu :)
Fundos test yaptinmi :)
fundosss ordekti dogru.ben karistirmisimm.
pis mahlukatlarr,soyleyecek soz yok bunlara ve bunun gibileree
lizoo gunaydinn ne guzel olmus masallahh. hadi sende hayirli haberlerle gelirsin ins. bugun tam kac haftaliksin cnm?
21+2 olduk aysem cokk heycanliyim benim gittigim hastanenin ultrasonu kotuydu simdi 4 boyutlu gidecegim yer. Hem gorecegim icin cok heycanliyim hemde bi sorun cikmasin diye dua ediyorum tedirginim. Cunku bebekte bisey varsa mutlaka gorunuyomus detaylida. Nolur dua edin bana.
Sabahta ilk defa babasini tekmeledi o anki ifadesini gormeliydiniz :)
ayşemmmm evettt bat yarınnn
test yapmadım kızlarrrrr düşünmüyorumda yapmayı
lizomm çok sevindim eşininde gelecek olmasınaa
oyyyy tekmeledimi babasınııı
ayşemmm boşver düşündükçe geriliyoruzzz bende demin bir polisin kaskıyla adamın alnını patlatmasını gördüm yine gerildim offf yaaa nedir bu düşmanlık hepimiz kardeşiz yaaaiçim paramparça bu aralar gencecik bir memur öldü gencecik biri daha öldü anaların yürekleri yandı kavruldu hiç kimse haketmiyor bunları neyse susuyorummmm
bugün güzel haberler sosyal ve lizimden gelecek minikleri ile hoş vakit geçirriler inşallah
ayşemmm sen o ultrasona girdinmiii
Ben artik ne kendimi dinliyorum nede test yapiyorum dun arkadasim sordu adet oldunmu diye yok ilgilenmiyorum dusunmuyorumda artik ne zaman olcam diye saymiyorum dedimayşemmmm evettt bat yarınnn
test yapmadım kızlarrrrr düşünmüyorumda yapmayı
lizomm çok sevindim eşininde gelecek olmasınaa
oyyyy tekmeledimi babasınııı
ayşemmm boşver düşündükçe geriliyoruzzz bende demin bir polisin kaskıyla adamın alnını patlatmasını gördüm yine gerildim offf yaaa nedir bu düşmanlık hepimiz kardeşiz yaaaiçim paramparça bu aralar gencecik bir memur öldü gencecik biri daha öldü anaların yürekleri yandı kavruldu hiç kimse haketmiyor bunları neyse susuyorummmm
bugün güzel haberler sosyal ve lizimden gelecek minikleri ile hoş vakit geçirriler inşallah
ayşemmm sen o ultrasona girdinmiii
iyiyiz ezo sen nasilsin
yaa bende simdi aradim detayliya randevu almak icin 4-5 nisanda doluymus. o doktorda sadece cuma cumartesi gunleri hastanede oluyor. kendi doktorum 4-5 nisanda cektiremezsen en son 11-12 nisanda cektir dedi. simdi bende 12 nisana bos yer bulabildim anca. bugun adete gore 18+4 cnm. normalde 1 hafta onden gidio ama. o zamanda detayli 23. haftaya denk gelio nerdeyse. gec mi oluo acaba:44:
Arastirdigim kadariyla 20-24 haftalar arasi yapiliyo diye biliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?