Ağlayakta gözden mi olak???

çok sevındım canm hadı gözün aydın darısı kalp atısına

Merhaba canlarr
Tek tek okudum daa alinti yapamadimm

Oncelikle sosyalimm gozun aydin canmm cok sevindimm devami da cok guzel gelicekk insallahhh Allah saglik versin bebisine

Fundacik o anlattigin olayi okurken bile delirdimm.ben orda olsamm o adamin indigi yerde inerdim sirf tekme tokat dalmak icin ki yapmisligim varr cok uzucu ve cok sinir bozucu Allah islah etsin hatta belasini bulsun yanii serefszz

Lizim sen de guzel haberler alirsin insallah minigindenn

Aysemmmmm

Twinimm ezocannnn benoss hepiniz iyisinizdir insallahh

Buarada kadinlar kulubunun de akilli telefon kisayolu cikmiss program yanii insallah duzgun biseydirr bakcezz simdikk

Limon ye sosyal bulantiya bire bir daha oncede demistim burda ama aysenuraydi sanirim

Evet ben limonu kabuguyla yiyordum hattaa. Cok iyi gelmistiii

Hosgeldin yelizimmmm. Yaa oyle tipleri sallandiracaksin meydanlardaaaa. Ibret i alem icin. Ama cezalar az malesef. O yuzden boyle sapiklar asla bitmezzz

Buarada kadinlar kulubunun de akilli telefon kisayolu cikmiss program yanii insallah duzgun biseydirr bakcezz simdikk
Iyiyim cnm sen nasilsn bn indiremiyorum grdumde malum esim:18:
Evet ben limonu kabuguyla yiyordum hattaa. Cok iyi gelmistiii

Hosgeldin yelizimmmm. Yaa oyle tipleri sallandiracaksin meydanlardaaaa. Ibret i alem icin. Ama cezalar az malesef. O yuzden boyle sapiklar asla bitmezzz
Evet cnm cok iyi geliyo limon

Son düzenleme:

sabah itibariyle mide bulantılarım başladı

Gozunaydin mi diyeyim gecmis olsun mu bilemedimm
Ins. Cok bulantin olmaz cnm. Benim 6. Haftamda birden baslamistii

Fundamm ins bugunde erken cikarsin evine gidip bacaklarini uzatirsinn

o tiplerde ayrı cinsss ezooo kiloyu laf eden tiplerden nefret ediyorummm ve hemen ağzına s......

sosyalimmmm hadiiii gazan mübarek olsunnn inşallah ayşeminki gibi olmazzzz

ayşemm tam anlatıyodum biri geldi pat göndere basıp kapadım
offf dün öle güzeldiki gündüz ev güneş vurmuş ev bi güzel geldi gözümeee dedim keşke erken çıksam hep
yada minikkuşum gelsede temellii baharda geliyo yaa çok işvarrr

evlimutluuu o ismin altındaki yazı neee çok üzüldümmmm lütfennn umudumuz tükenmesin

kızzzz ben tek başıma saydırdım düşünnn kimsenin gıkı çıkmadıııı erkek doluyduuu ağzıma geleni saydım neyseki biri bişey demediiii
bu kadar adamsınız birinizde bişey demediniz yazıklar olsuuun diye bi bağırdım kadın beni duyunca ağladııııı
dedim sizden cesaret alıyor böleleri işte puu nalet olsun dedim

Hosbulduk aysemm neyy limonu kabuguyla miii :) benim hayatta en nefret ettigim seyy ekşi şeylerr hatta buyuzden bicok meyveyi bile yiyemiyorum ekşilik oldugu icinn.Kendimi hamileyken limon yerken hayal ediyorum daa cevremdekiler şok olur herhaldee :))

Ezocan sagol canm ben de iyiyimm

Fundosum ben de birkere denk geldim 13-14 yaslarindaki bi cocugu taciz etmisti esek kadar adam Allahın işi bennde o anda gördüm cocuk da yazik sesini cikarmiyoo korkmuss uzaklasmaya calisiyo adam da gitgide dibine gidiyo kizinm.kiyameti kopardim otobustee durdurttum otobusu in asagiya dedim bagira cagita insirttim asagida da bi guzel kafa goz daldim adamaa yanimdakiler de giriştilerr tekme tokatt ama sagolsun hepsii nasil atladilar adamin ustunee oyle susmadilar yanii ay ne guzeldi yaa icimin yaglari erimistii :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O etek giymeseymiş diyene de dicektin senin anan kardesin karın hic giymiyo galibaa bigun bu otobuste onlar da denk gelir bu adama merak etme dicektinn

canım adet olduğum ilk gün yazmıştım öyle. yüreğim sıkışmıştı ne yapayım

yeniden yeşertirim ben o umudu yeşertmek zorundayım çünkü daha yolun çok başındayım

Bulanti olmasin yaa cok kotuu ben artik kan kusuyordum. Bogazim oyle tahris olmustukii.

Ben seni istesin saniyorum. Allah yardimcin olsun canim. Bugunde hemen gecer insallah.

sabahları oluyor canım şimdilik bir şey yok evet yaa sen çok ağır geçirmiştin bu bulantıyı inşallah senin kadar olmaz, sabahları hafif bulantı bana yeter

inşallah canım benim darısı en kısa zamanda başına

Limon ye sosyal bulantiya bire bir daha oncede demistim burda ama aysenuraydi sanirim

şimdilik o kadar yok ezocan ama sonrasında olursa aklımda bulunsun sağol

amin canım sağol darısı başına, ağzına sağlık kuzum benim

Helal olsun yelizz terbiyesizler utanmiyolar yaa ne nicim insanlar var banada oldu ama sesimi cikaramadim malesef memleketteydim cokk dedim bagir cagir diye ama yapamadim

Son düzenleme:

O etek giymeseymiş diyene de dicektin senin anan kardesin karın hic giymiyo galibaa bigun bu otobuste onlar da denk gelir bu adama merak etme dicektinn

kafa göz daldınmıııııı kız varyaaaa helal olsunnn buda benim kafadannnn
işe geç kalmışım kız zaten sabah çok gergindimmm birde inerken herif telde durmuyor aloooo dedimmm niye durmuyosun 3 kere bağırdım adamın biride o hıyarlardan
kaptan dursanaa dedi dedim duydu duyduu sölemene gerek yok artık iniyorum keşke 2.de söleseydin sizin gibiler yüzünden ilerleyemiyoruz hepinize nalet olsunnn
indimm allahın belalarıııııı diye bağırdım millet bana bakıyor dışardakiler
o kadında benden öçnce inmişti baktım hoş bi kadın öle kısada değil eteği ve şıktıda
etek olayıonada söledikkk kızzz o kadında söledi bende niye canımmm ne hakla dedi o bende aynı mantıktasınız iştee dedim neler söledim nelerrr

inşallah fundoşum olmaz olursa eğer iş yerinde zor olur

fundoşum-yelizimm

yazdıklarınızı okudum Allah bunların belalarını versin nasıl bi insanlık bu yaaa gerçi hayvandan ne insanlık arayacaksın ki hayvanlarıda aşağıladık şimdi ne söyleyeceğimi bulamadım bu yaratıklara

Ay kisa olsa ne olcakk kime ne yahuu bu adi herifler varyaa kendi kardeslerini bile taciz ediyolardirr bu pişkinlik baska nerden gelecekk babalarindan oyle gorup cocuklarina da oyle ogretecekler geberesicelerr

Cnm noldu ben gecmise gittim bulamadim yazdini

Kizlar benim bu kahve akıntı hızla ve artarak devam edio yaaa yataga bile gecmis yani okadar diim ne ola ki acepp kasiklarim da surekli agriyo adet hissi var yani hepp bu filmin mi etkisi acaba yaa

Olabilir cnm bi dra gtsen yada arasan emin ol yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…